Forums » Nekategorizováno

LÁSKA A BDSM VZŤAH

• 11. januára 2010 18:55:50 CET
    No máš pravdu v jednej veci určite. Veľmi málo žien rozumie tomu, čo si napísal. Otázne ale je, prečo ?
    No a ak ty ako muž si pánom tvorstva, ja chcem byť radšej jazvečík :)
    I tak by som sa nikdy nedostal tak do popredia v rozmýšľaní ako ty a tebe podobní "páni tvorstva"
  • 11. januára 2010 18:55:12 CET
    Ako neuraz sa, ale budeš to mať dosť ťažké, pokiaľ sa nenaučíš vyjadrovať nejako normálne, aby to malo hlavu aj pätu. Lebo kým sa človek z tvojho príspevku vyhrabe, tak ho musí aspoň dva razy prečítať, ak nie je naladený na tvojej frekvencii. A teraz to neber v zlom, ja to myslím ako úprimnú radu
  • 11. januára 2010 18:31:23 CET
    Dakujem si mila a som tad,ze nezmyslas ,ako vedsina mna za to co tu hladaju v podstate vsetci dobre neukrizovali ,ale aj ,ked som submisivny jak nic sa urcite necitim ak dodrzi zakladne vervost a dveru noze si somnou robit co chce,ale ak nie nieje ma hodna znie to namyslene a arogantne,ale vstah je o kompromysoch a tak ako aj ten,ak ma byt plnohodnotny a co je krajsie nez byt otrokom lasky a verit jej lubit ju a necakat podraz
  • 11. januára 2010 18:10:18 CET
    Napriek tomu, že som tu len krátko a posledné dva príspevky s touto témou nemajú absolútne nič spoločné...a mám pocit, že ani posledné tri strany, ale do toho sa miešať samozrejme nejdem...chcela som povedať asi len toľko, že sa mi veľmi pozdávali názory diskutujúcich na prvej strane a som rada, že aj niekto iný okrem mňa to vidí tak, že to nie je len nejaká fyzická záležitosť na noc, pár dní, či nezáväzné stretká mimo reality...avšak prehrabať sa tou kopu ľudí je ťažší oriešok ako sa zdá...a tak všetkým, dokonca aj otrokovi14, i keď polovici z toho čo napísal nerozumiem, prajem veľa šťastia
  • 11. januára 2010 18:00:19 CET
    Sak ja viem,len sme ,ako muzi v popredi s rozmyslanim je strasne malo zien co chapu o com to je tak som to myslel ,neveril som,ale je to tak muz je vzdy chytrejsi ,ako zena
  • 11. januára 2010 17:57:12 CET
    Kurva ja som chlap ma nesss... Mám meter osemdesiat a sto kilov a nie sadla som stavbár robím tridsať rokov s kameňom tak si to rozmysli
  • 11. januára 2010 17:32:33 CET
    Konecne ties by to aj nejaka ,zena pochopila nenadarmo sa vravy asi,ze sme my muzi panom tvorstva:)
  • 11. januára 2010 16:46:39 CET
    Bdsm vzťah ak má za niečo stáť musí sa vyvíjať a to chce čas a časom príde aj sex a láska. To je postupnosť ktorú nezastavíš. Jedine ak sú bdsm pertneri neschopní citu alebo sexu bude to inak.
  • 11. januára 2010 2:37:36 CET
    Tak uvidis co po case stoho bude teraz je to kamaradstvo a dovera,ale potom ak im niekto vstupi do zivota a ty budes na vedlajsej kolaji pochopis,ze si lubil,len si to nazyval kamaractvom zena a muz kamarati nejde do kopi vzdy tam s niektorej strany je impulz a po case sa prejavy ved kamaradky si vyberas podla toho ,ake su ,ze ci su ti simpatycke a yo iste aj oni teba tak nieco tam vzdy zaiskri a pochopia to az vtedy,ked vstupi do toho treti zacnu si chybat
  • 11. januára 2010 1:49:30 CET
    ja si nemyslim ze laska a dovera patria k sebe mam asi 4 kamaratov a kamaratky ktorym doverujem ale nemilujem ich ani nelubim ani nic podobne
  • 11. januára 2010 1:02:15 CET
    To sa tak vravy ak clovek vymysla a vymysly to potom sa mu to stane skradka pozor na sny,lebo sa splnia a iba som mu chcel vysvetlit,ze laska a dovera patria k sebe pochopili ste,ale nie to co som zas chcel napisat to pisem az tak nezrozumytelne?
  • 11. januára 2010 0:00:10 CET
    Že by bola láska pre niekoho priveľké "bremeno", aby ju uniesol sám asi som prelomil ten ultratajomný kod
    • 7 posts
    10. januára 2010 23:52:09 CET
    čo má fúrik spoločné s láskou???
  • 10. januára 2010 23:50:08 CET
    No jeden myslel a vimyslel furik a ho musel tiskat ,ako suhlasim stebou,ze dovera musi byt ,ale ved laska a dovera patria,ksebe nemyslis?
  • 10. januára 2010 1:30:20 CET
    a aby sa nepovedalo pridam aj ja svoj nazor ...

niekedy som si myslel ze ako subik by som sa mohol oddat komukolvek ... je to blbost ... je len jedna osoba ktorej doverujem s ktorou to ako tak skusam :) je to prijemne ucime sa obaja ...

tym chcem povedat ze ak by som opat mal niekoho hladat tak opat by som siel na to postupne pomalicky krok za krokom ... :)

myslim ze dokonaly D/s vztah je zalozeny na dovere ... ani nie tak na laske ... doveru k sebe mozu mat aj kamarati ... je to tak ... moze to robit aj mlada zacinajuca domina so subikom a ucit sa od neho no nie??? ... alebo ak sa mylim opravte ma :))

tot moj nazor
  • 10. januára 2010 1:22:04 CET
    ja sa pridam k vam vsetkym tiez nechapem co ten basnik chcel svojim prispevkom povedat ...

myslim si ze to este nema ujasnene a potrva dlho kym si ujasni co vlastne chce ... :) ale vyjadril nazor to mu nemozeme vziat :)
  • 7. januára 2010 21:57:00 CET
    Keď človek zatvorí oči, vidí srdcom...

prosím, aspoň mi ich niekto zaviažte .. :-)
  • 7. januára 2010 21:25:05 CET
    Vyhlasujem verejnu zbierku na ubytovanie a cestu do BA pre otroka14. Toho proste na stretku musime mat!!!

• 7. januára 2010 18:33:04 CET
    Tak vidis zas zacinas musi si to,kazdy posilnovat ego nevies sa bavit normalne,argumentami vyvratit nazor,ale len osocovanim,kazdy jeden to tu robi a to je forum ja nechcem na nikoho utocit ,ale ak niekto sa pusti do mna sa len branim
    • 13 posts
    7. januára 2010 18:25:21 CET
    O čom sa to tu bavíte? Nadpis bol o inom
    • 13 posts
    7. januára 2010 18:13:30 CET
    kľudne ďalej prezentuj svoje názory. Ak sa zdržíš vulgarizmov tvoju dosť špecifickú gramatiku prežijeme.
  • 7. januára 2010 18:01:54 CET
    Nikto nikoho neuraza,len som prejavil svoj nazor a ,ak my niekto zacne niekto urazat tak reagujem ba to to by si spravil aj ty tak co
    • 13 posts
    7. januára 2010 12:43:03 CET
    Videli ste niekto film Blbec k veceri? :-o
    • 13 posts
    7. januára 2010 8:11:20 CET
    dikutovať môžeš koľko chceš len si nezamieňaj anonymný pokec s diskusným fórom. Mnohí sa tu poznáme osobne a sme relatívne slušná spoločnosť. Takže ak nás niekto začne urážať, nesmie sa čudovať následnej reakcii. Hulvátov medzi sebou jednoducho nechceme. Ak si z Prešova, zájdi si na stretko do Košíc (určite nepobežíš do Ba).
  • 7. januára 2010 1:36:15 CET
    To ak niekto vzivote nesuhlasi stvojim nazorom tak ho vymazes?tak potom pekne nechcete ma rovno upalit:)