24. novembra 2010 8:20:43 CET
Na inteligenciu peniaze nepotrebuješ-je vrodená
Správanie je vonkajším prejavom osobnosti a inteligencie.
No a obliekať sa musím tak, či tak. Pokým by som sa mala obliekať len pre subíka,tak by to potom malo vyzerať nasledovne: Kúpi oblečenie a donesie mi ho, keď sa ideme prejsť, alebo hrať, A potom to pekne zbalí a odnesie domov.
Rovnako aj pomôcky.Vtipná predstava... Myslím, že je to iba výhovorka- či skor sebaklam. Každá žena sa rada oblieka, A zďaleka nie len kvoli partnerovi... chceme sa páčiť a byť atraktívne.
Pripadá mi to, ako keď hlúpa, lenivá ale pekná hus v telke vysvetľuje podobne hlúpej a peknej kamarátke, ako náročné je pre ňu chodiť každý deň na kozmetiku,nechtíky, do butikov a pod. ,lebo sa musí páčiť starnúcemu manželovi, ktorý je len tak mimochodom nejlepším realitným maklérom v štáte.
Dostať darček je príjemné a milé.Ja si však, presne ako to vystihol predposledný ,striktne vyberám, od koho dar prijmem a od koho nie. A takých, od ktorých ho prijmem je skutočne málo...
Nemíňam 400 eur mesačne na šaty, kozmetiku a topánočky-ale to, čo na seba miniem sú MOJE peniaze, ktoré som zarobila a nemusel mi ich dávať z povinnosti muž.
Pretože pre mňa je základom Dominancie to, že sa o seba dokažem postarať a nepotrebujem ku tomu muža. Ak nejakého pustím do svojho života,zamilujem sa , je to čerešnička na torte. A tá nie je nutná, ale v každom prípade poteší a spestrí život.