Forums » Nekategorizováno

"DOMINY" a financovanie pomocok

• 8. decembra 2010 11:55:25 CET
    myslim si ze cele forum nema byt o tom ci je lepsia profi domina alebo amaterka, skor tu bolo poukazovane na to ze existuju "dominy" ktore si dohodnu stretnutie a potom pocas stretnutia zacnu pytat peniaze na pomocky. To znamena urcita neserioznost co sa tyka dohody.
    Pokial sa zena rozhodne robit profi sluzby tak si samozrejme da zaplatit za priestor, za hracky a aj za svoj cas, ale proste musi si povedat cenu dopredu a tak sa kazdy moze rozhodnut ci je to pre neho zaujimave alebo nie.
    Pokial sa zena rozhodne to robit len pre vlastne potesenie, tak si kupuje hracky pre svoje potesenie a je to vec dohody medzi nou a jej subikmi.
    Ale potom je tu este jeden druh zien, tie si vsimli ze SM je modna zalezitost a tak si precitali jednu poviedku aby vedeli o com to je, a pozyvaju si subikov do panelakovej spalne vacsinou v ruzovom prevedeni s volanikmi, vytiahnu varechu a pytaju na pomocky ktore si aj tak nikdy nekupia lebo im to nic nehovori.
    Takze myslim ze hadat sa o tom ci je lepsie byt profi alebo amaterka je o nicom, ludi co hladaju Dominu je vela a kazdy z nich ma pravo sa rozhodnut co chce, cize svoje miesto maju aj profi Dominy aj amaterky Dominy, len snad vymiznu profi amaterky.
  • 8. decembra 2010 11:36:18 CET
    Až teraz som si všimla, že funguješ chvíľku, takže toto je reklama. Oka, rada som ťa podporila, objektívne uznávam potrebu báb ako ty v tejto sfére. Držím palce, bav sa.
  • 8. decembra 2010 11:30:48 CET
  • 8. decembra 2010 11:15:26 CET
    Ok, ja sa pustím a rada.

Čo a ako robí pani Blažejová mám pomerne hlboko v..., asi tak isto, ako že Ježis si vytvoril náboženstvo a že Lincoln sa rozhodol byť prezidentom. Je to milé, ale čo s tým ja mám?

Popravde, sú mi pomerne ukradnuté aj profidominy - ak sa tak ženská rozhodne, je to len a len jej vec. Vnímam a akceptujem, že také sú, ale nesúdim.

Ale aby niekto povedal, že sa skrývam za lásku, aby som zo subíka vytrieskala peniaze, je už trošku moc.

Možno ťa ospravedlní fakt, že si zrejme nikdy zdravý partnerský vzťah nemala (práve táto skutočnosť robieva z báb profidominy), ok. Ale potom nehuč do niečoho, s čím nemáš skúsenosť.

A keby sme náhodou chceli vynechať emócie (čo ja osobne nechcem, zdvihla si mi tlak), tak si skús overiť, aké mizivé percento D-báb tu, žijúcich v partnerskom vzťahu, zarába menej ako ich subík ,-)

Na rozhodnutie byť prostitútkou máš plné právo, ale nechcela by si si aspoň v ostatných veciach zachovať zdravý rozum?
  • 7. decembra 2010 7:34:06 CET
    Súhlas s tebou! A mám radosť z toho, že sem stále chodí dosť dominantných dám, ktoré si dominanciu nezamieňajú s povolaním. Krásne vianoce dámy (Kristy173) :)
  • 26. novembra 2010 19:10:10 CET
    To je ono Uz som sa bal, ze nestojite za svojim nazorom. Domina vtedy nevie co chce...
    • 0 posts
    26. novembra 2010 19:00:43 CET
    No ja vám vospolok ďakujem že sa zamýšľate nado mnou, čo je v dnešnej dobe dosť nečakané,a mne to lichotí že som až taká pre vás zaujímavá že sa rozprúdila debata ..ale aspoň sa tu niečo píše na margo zmazaného príspevku bolo to omylom chcela som ho doplniť a stalo sa.. kenny1 áno dostala som už kopačky od otroka a neľutujem pohlo ma to ďalej.. HorsanaD tá suma bola obrazná a priemerná a stojím si za svojim, lebo je jedno či som domina, som aj žena a starám sa o seba,aj keď uznávam že keby som nato nemala tak sa uskromním, ale vždy budem upravená a hlavne čistá!Ďakujem vám všetkým za pozornosť
  • 26. novembra 2010 18:19:53 CET
    Ste Domina s velkim D, to vas ospravedlnuje A ako je to u vacsiny D ludi, aj ti maju intenzivnejsi prejav. Ja som sub a som niekedy provokativny... obcas potrebujem prevychovat a na to mam svoju Pani
  • 26. novembra 2010 18:02:13 CET
    Nesnažím sa rýpanie a je mi ľúto, ak to tak niekedy vyznieva, ľudia, ktorý ma poznajú vedia, že moj verbálny prejav je proste "trochu" intenzívnejší.
    Naopak, príspevky Dominy Margaréty sa mi po tom prvom príspevku veľmi páčili.
  • 26. novembra 2010 17:24:33 CET
    Kde si? Ked ludia potrebuju tvoje riekanky?
  • 26. novembra 2010 17:14:38 CET
    Vsimol som si a podla toho som usudil, ze je trosku neskusena. Ja som na jej prispevok reagoval otazkou "podla coho usudzuje, ze je Domina na urovni?" Tym som ju chcel iba trosku usmernit a oboznamit ako to chodi... a co je profi a neprofi Domina to je dalsi nekonecny pribeh Inac ste mila. Cakal som, ze ma tu zvozite.

Mimochodom pisal som si trosku s Margaretou... je celkom fajn a aj mi poradila v istych veciach za co jej dakujem. Netykalo sa to BDSM ani nicoho podobneho a to je u vacsiny Domin dost zrietkave... takze ma nieco v sebe, len ju treba trosku lepsie spoznat.
  • 26. novembra 2010 16:24:58 CET
    Dmina Margareta zmazala príspevok,na ktrorý som reagovala a ten znel, že Domina
    na úrovni potrebuje na seba mesačne 400 eur. Na základe tejto vety išiel moj komentár. Bol na mieste a v žiadnom prípade nebol hanlivý.Vyjadroval len moj postoj ku plateniu neprofi Domine
  • 26. novembra 2010 15:45:45 CET
    Vidim, ze sa tu strhla mensia výmena nazorov. Nejde mi vsak do hlavy preco riesite do kola stale to iste. Tato tema je prakticky nekonecny pribeh. Ludia su predsa rozny a kazdemu vyhovuje nieco ine. Ked je niekto solventny tak nech plati, je to jeho vec a ked mu niekto nieco na to povie je to len vec zavisti.
    Co sa tyka platenych sluzieb skor sa priklanam k HorsaneD a ako uz napisala chyba tam laska. Pre Dominy ktore ziadaju financie, slovo laska VACSINOU nic neznamena. Existuju vsak vínimky aj medzi slobodnymi D. A su aj otroci, ktorim laska tiez nic nehovori. A takych je podla mna viac...
    Nezabudajme aj na vydate Dominy, ktorym doma cosi chyba... za diskretnost musia platit obidve strany.

HorsanaD suhlasim s vasimi nazormi no nehnevajte sa na mna, ale vy ste zacala rypat do Margarety. Ona sa len branila.

Domina Margareta mi pripada mozno trosku neskusena v tomto smere a takto ju len ukazujete v zlom svetle. To si nikto z nas nezasluzi. Vsetci sme raz zacinali. A mozno sa mylim, ze je tu nova... a mozno este nedostala kopacky od otroka... najlepsie sa ucime na vlastnych chybach.
  • 26. novembra 2010 15:10:11 CET
    nie len zeny D pytaju za lekciu peniaze.......su tu aj muzi D ktory si daju zaplatit
  • 26. novembra 2010 14:45:45 CET
    ale nakoniec som sa rozhodol. Plne suhlasim s Horsanou a jej rozdelenim. Ked to niekto robi profi tak si samozrejme necha zaplatit, svoj cas, pomocky, priestory a energie (robi to profi preto aby mal z coho zit a nebude to dotovat), potom su ludia ktory to robia zo zabavy a tam su na mieste darceky a pozornosti (napriklad aj hracky na rozne specialitky) a potom je posledny typ ktory to robi z lasky ale tam uz sa jedna skor o partnersky vztah a tym padom spolocne rozhodovanie co sa kupi a kedy. A na kazdom je aby sa rozhodol co chce, len predstava mnohych subikov ze si najdu dominu co to bude cele financovat a nadiktuje si co chce ako polozky na pizzu a domina bude skakat kolo neho aby si striekol a pripadne mu este uvarila a preplatila benzin ktory minul na prijazd na lekciu je uplne scestna.
  • 26. novembra 2010 13:07:27 CET
    Darmo sa tu budes snazit, staci si vsimnut ako niektore damy dokazu v debate otocit aj o 200 percent hore a dolu... V realite ich charakter asi aj tak za vela nestoji.
  • 26. novembra 2010 12:42:27 CET
    Dakujem
  • 26. novembra 2010 12:35:45 CET
    Tak toto bol jeden z najlepších príspevkov, aké som tu čítala. Výborne
    • 5 posts
    26. novembra 2010 11:49:27 CET
    ..si ma predbehla v odpovedi :-) ..ale vdaka, lepsie by som to nenapisal ani ja
  • 26. novembra 2010 11:46:39 CET
    Ono asi treba rozlišovať, o akú Dominantnú dámu ide .
    1. Profi-priestor,živnosť -čiže obchod-platba prirodzene potrebná-ide o podnikanie.
    2. Robí to pre potešenie - samozrejme bez lásky - príspevok akceptovateľný - priestory a pomocky niečo stoja.
    3. Domina , ktorá k tomu, aby sa mohla hrať, potrebuje niečo, čomu sa hovorí LÁSKA. A to samo o sebe vylučuje občasné hrátky založené na uspokojení pudov.Je to o čosi hlbšie ako to, o čom sa snažíš písať Ty. Ja potrebujem partnera milovať, aby ma vzrušila akákoľvek Ds praktika.
    Na margo toho, kto komu ehm ... "može písať" , alebo nie, si na verejnom fóre, kde každý ma právo reagovať na akýkoľvek príspevok Nie si vo svojom salóniku či byte, prispievatelia Ti neudelili právo obmedzovať ich slobodu prejavu .Forum je o diskusii.
    Konieckoncov, tiež som Ťa neoslovila, ani nijak nevyzvala a napriek tomu si na moj príspevok reagovala.
  • 26. novembra 2010 0:29:31 CET
    treba doniest k zemanovi bazenik naplneny bahnom.. bude zabava :)
    • 5 posts
    25. novembra 2010 22:33:57 CET
    ...mas za to, ze by si mi u kavy povedala nieco ine, nez to co by si napisala tu? ..a pretoze verim, ze tvoj nazor na fungovanie ds urcite zaujima viacero ludi, tak by bolo urcite fajn, keby si tu nieco o tom napisala, alebo, ked sa radsej rozpravas, bude v decembri stretnutie U Zemana v Bratislave, tak prid a tam mozes pred ludmi povedat svoj nazor a podiskutovat
  • 25. novembra 2010 21:59:57 CET
    Ach, tak provokácia A zaberá?
    • 0 posts
    25. novembra 2010 21:35:33 CET
    si ma rozosmial...a nemám stále 100% pravdu a viem si priznať aj omyl..
  • 25. novembra 2010 21:26:32 CET
    Dakujem