Forums » Nekategorizováno

"DOMINY" a financovanie pomocok

• 18. novembra 2010 14:47:31 CET
    s dovolením...

rozhovor, ktorý som zverejnil, bol zverejnený s dovolením a súhlasom mojej Pani...bavili sme sa o tejto téme, financovania, resp. podpory Madame, čo je viacenej povinnosťou otroka a o dôležitosti chápania tejto veci u mužov...

chcem poznamenať, že ak sa nemýlim, tak som podporil v našom rozhovore s Pani správnu vec,Vašu vec, to za prvé a za druhé, ako môže niekto odsudzovať prispenie do fóra akýmkoľvek prínosným spôsobom?!
    to tu je pod cenzúrou, alebo čo?! nepostrehol som, že by sa bol niekto najprv opýtal, či zverejňujem bez dovolenia mojej Pani,aby sa nebolo treba rozčuľovať zbytočne nad neúctivosťou zo strany otroka, ktorý prispel...

napísal som tak spolu s mojou Pani a prispel našimi názormi...
    myslím si sám,že na tom niet čo odsudzovať a zakazovať?
  • 18. novembra 2010 13:33:25 CET
    Osobne si myslim, ze nie je spravne a je to absolutne nevhodne, zverejnovat rozhovor medzi Panou a subikom. Ani ako "príklad!!!"
  • 15. októbra 2010 11:00:49 CEST
    Pani:aj pred tým málo, robila som to čo som robila a tam som sám vieš chodila hlavne v rifliach a teniskách
    viem, že si chcel kúpiť, ale vieš že je aj málo času, to ani nejde, ide hlavne ísť medzi ľudí a to je naozaj risk...
    chceme až tak riskovať???
    Ja: ale cítite, že sa tak cítite žensky, však? dominantne občas,..vravela ste to...a botaksy sú dobré na vôňu:)
    a pekná ste i v teniskách,Madame..
    Odoslané o 10:49 v piatok
    Ja: a ohľadne risku...riskol by som to..v.....budúci týždeň budem v ...., kvôli tomu darčeku...zobral by som Vás do ...a autom na nákup,Madame?
    Pani: )))))))Ďakujem Chcela som len naozaj poukázať, že jedno chodenie po takej ceste ako je tam pri záhradkách je zničujúcejšie pre mpje topánky ako keď rok chodím v tých istých opätkoch a väčšiu časť cesty akurát šliapu na pedále v aute
    ))myslela som po meste
    ... ja viem, že si skôr ty na takéto nákupy...
    porozmýšľam...
  • 15. októbra 2010 10:47:46 CEST
    Komentovali a rozoberali sme práve toto fórum, zaujalo nás oboch...To len pre pochopenie, prečo sme si zrovna dnes o tom písali
  • 15. októbra 2010 10:42:30 CEST
    Nedá mi to a s dovolením zverejňujem kúsok z práve prebiehjúceho dialógu mňa a mojej Pani. Hlavne, aby si naozaj subíci uvedomili, či majú nárok na lamentáciu ohladom platenia alebo aj len prispenia na niečo svojim Dominám.

Ja:je jasné,že výdavky sú a boli..to nepopieram..ale všetci tí otroci len tvrdia svoje..že keď budú mať vzťah, že ich to nemá čo stáť...nemajú ochotu proste...to je smutné...líšim sa od nich, keď si uvedomujem základné veci?

Pani: áno:))) Lebo ak naozaj chce otrok, aby žena prišla nejak oblečená, tak ju to niečo stojí, aj keby zrovna podobne chodila oblečená tak do práce. Hry sú hry a tam sa veci viac poškodia ako len keď žena vo veciach sedí a chodí a tak isto aj u otroka. Vtedy to tričko si zahodil rovno do koša:)))

Ja: áno, súhlaísm..a občas si otork vypýta nohavičky či ponožky...a darčeky si dávajú ľudia vo vzťahu,neviem, čo toľko nariekajú:)
    Pani: A sem tam je mi tých čižiem mojich naozaj ľúto:((( Ako včera... Je to aj dané tým, že teraz si také nemôžem dovoliť, ale to ti naozaj sa nechcem nejak sťažovať, ani aby si mi nejaké kúpil, ale to prosím dúfam, že vieš... Vždy som si kvalitné veci vedela vážiť, postarať sa o ne, aby vydržali...
    a takto ich naozaj, jedná sa o opätky veľmi ničím
    presne tak... asi v nijakom vzťahu neboli
    lebo aj len bežný vzťah keď je, muž vie, že žene treba prispieť, hlavne ak si niečo špeciálnejšie žiada a žena, priznávam sa, rada sa pekne oblečiem, prečo nie:)))
    bolo tak od nepamäti, aj len žena má menzes, po WC sa musí utierať papierom, už len tu minie viac než muž...
    a to naozaj nehovoriac o iných, k životu nepotrebnejších a predsa od ženy vyžadujúcich hlavne zo strany mužov, spoločnosti, v ktorej sa nachádza, vecí.

• 14. októbra 2010 17:08:52 CEST
    Myslim ze odporcovia platenia pomocok akosi stichli . Vydite? Takych ludi netreba hned zjebat, ze su trapni a pod. Treba im to iba vysvetlit, ak to nepochopia... skoda reci.
  • 11. októbra 2010 8:41:19 CEST
    Super napisané!Stalo sa mi akorat pred včerom:footfetisista miluje pančušky,ale narokuje si take a take.Jasné idem nakupujem,platím,kvalita,krásné 45eu.Naš zákazník,náš pán.Malo ktorého by napadlo Madame aj doniest ako darček samodržky,pančušky.Každá žena vie že je to nemalá položka, já to volám spotrebny tovar.Ten subik teda šomral u plateni za službu a mal ešte tu drzost mi odcudzit použité pančušky, ale aj uplne nové zabalené samodržky ! Takže komu bolo lepšie?? To je len jedna z mála vecí čo sa stavaju!
  • 10. októbra 2010 21:31:04 CEST
    mňa sa často pýtajú, čo mávam oblečené.. či preferujem kožu, latex, alebo čo vlastne.. mám rada samodržky, ináč bývam úplne bežne "nahodená".. a ak chce niekto, aby som mala oblečené niečo iné, nech zabezpečí.. ja bez toho domina budem..

a ešte ma dosť často prekvapuje, keď mi všetci chcú slúžiť.. prosia o to.. tak súhlasím, a prvá úloha umyť okno.. a prekvapená otázka: prečo? ja to neviem.. veď nevadí, naučíš sa.. ak mi chce slúžiť, mal by plniť moje priania.. lebo ináč vyvstáva otázka, kto je koho otrokom? on mojim, alebo ja jeho, keď budem plniť jeho túžby.. ak mám plniť jeho túžby a priania, je to už služba, a za služby sa všade platí
  • 9. októbra 2010 10:42:37 CEST
    Presne tak. Cela tato debata je uletena. Nemozem si pomoct, ale stale mam ten pocit, ze doticnych najviac trapi, ze zenam za to musia platit Skoda, ze stranka madam TEXY je zaheslena. Tam to je KRASNE vysvetlene. Co sa patri a co nie.
  • 3. októbra 2010 11:31:22 CEST
    Celé debata o "přispívání na pomůcky" mi přijde totálně ujetá:)) Celá věc je jen o jednom - o tom co muži chtějí a ženy mají:)) A dokud jsou muži za to ochotni zaplatit, tak platit budou. A je zcela jedno, jestli skutečným profesionálkám hodných toho jména, nebo jak tu někdo vtipně napsal - melouchářkám:) Důležité je, aby každý předem věděl která bije - do svědomí nikomu sahat nehodlám a morální stránka - s tou ať se každý vypořádá sám dle síly vlastního žaludku.
    A ten "příspěvek na pomůcky" - všichni přece víme, že je to jen záminka, nebo by mi fakt někdo chtěl tvrdit, že pokud by tyto pomůcky byly vlastnictvím subíka, tak mu na ně přispěje ta domina?:))
  • 2. októbra 2010 23:10:23 CEST
    Nejde o to ci si solventny, alebo nie. V kazdom pripade vzdy nieco musis OBETOVAT. Pripadne obidvaja (otrok aj Domina). Ked ides k Domine bud obetujes peniaze, alebo nieco ine.... Co? To zavisi na okolnostiach a na dohode. Prezradim ti ze obetovat peniaze je najjednoduchsie riesenie, ale ak si trufas na vyssi level hned na zaciatok... prosim nech sa paci A ak tu hladas iba SEX tak si velmi, ale velmi na zlej adrese.

Mimochodom netreba brat vsetko vazne su to len nazory a skusenosti inych jedincov. KAZDY SA UCI NAJLEPSIE NA VLASTNYCH CHYBACH.
  • 2. októbra 2010 22:22:36 CEST
    Prepačte mi že som drzí Dnes som tu poprví krat a absolutne sa tu neviznám Ale čo to tu sledujem Ja asi nikdy nevyskušam dominu Lebo som absolutne nesolventný Prepačte moju drzost
  • 2. októbra 2010 6:42:45 CEST
    hlboko a pokorne sa ospravedlňujem pán profesor,nevedela som,že toto všetko je hlavne o pravopise...a uznávam som zlé,veľmi zlé dievča!!!dám si trest
    • 6 posts
    1. októbra 2010 17:54:02 CEST
    Pochopil, ale to co si teraz napisal to je PORUSENIE DOHODY. Vtedy sa ja obraciam chrbtom a odchadzam bez slov, netreba o tom zbytocne polemyzovat. Reagoval som hlavne na prispevok Quiet.Guide ten zas pisal o niecom inom. Treba sa vediet vyjadrovat a nie miesat tu hovno so srackou.
  • 1. októbra 2010 15:07:46 CEST
    vidiet ze si nepochopil co som tym myslel ale nevadi. ide hlavne o to ze ked raz niekto napise a to do profilu ze hlada subika ci otroka to je jedno ako to clovek nazve a ze nepotrebuje jeho financie tak potom dodatocne nech ich nepyta s vyhovorkami ze to na pomocky a podobne :) pochopene?
  • 1. októbra 2010 10:39:37 CEST
    Keby si poskytoval nejake sluzby (akekolvek) ktore mas rad a bavia ta a mesacne by ta to hobby stalo minimalne 500eur. Stale by si to robil zadarmo?
  • 30. septembra 2010 23:07:18 CEST
    konecne niekto kto to presne pochopil ako som to myslel :))) ale nevadi mi ze za to beru peniaze. len tie trapne vyhovorky mi pridu akoze nech nevyzeram ako k...a :) a teda minimalne ja to neberiem ze by to boli k...y ci nepodcenujem take zeny. kazdy sa zivi cim chce a ak to je treba tak nemam s tym problem pokial neublizuje niekomu co to nechce a taaak :)))
  • 30. septembra 2010 21:33:06 CEST
    Mně nevadí profi domina, která jasně svoji živnost deklaruje. To je fér hra, nabízím službu, chci za ni zaplatit. To co mi vadí jsou ty dominy, které tvrdí, že nejsou profi, že jim jde o vztah a přitom si neváhají říkat o peníze. Stalo se mi, že jsem se seznámil se ženou na inzerát, která hledala vztah a přitom chtěl ode mě pravidelnou apanáž. Prostě chtěla být vydržovaná milenka. A strašně se divila (dokonce bych řekl, že se upřímně divila), když jsem jí sdělil, že moje představa vztahu má poněku jinou podobu.
  • 30. septembra 2010 13:37:38 CEST
    neda sa s tebou nic ine len suhlasit....
  • 30. septembra 2010 13:35:49 CEST
    asi ta sklamem, ale co sa tyka subiniek, nemyslim si ze to ma nieco spolocne s inteligenciou ... skor to bude tym, ze ich je zalostne malo a spravidla si domina "vazi" ze ma aj zensku subku a nikdy od nej nepyta peniaze.

• 30. septembra 2010 1:46:23 CEST
    porovnavas dve neporovnatelne veci, bdsm je na rozdiel od otrokarskej spolocnosti o dobrovolnom zotroceni..
    myslim, ze si vobec neuvedomujes co sa tu vlastne snazis obhajovat
    profi dominy proste a jednoducho ryzuju na tom, ze muzi su za to ochotni platit
    radi sa ohanaju casom, potrebou platit za priestor, pomocky a neviem co vsetko..
    ak ma raz nieco bavi tak to robim dobrovolne a rad.. s tym, ze do toho investujem svoj cas, energiu a prostriedky. nikto ich predsa nenuti sa tomu venovat nad racem svojich moznost
  • 27. septembra 2010 19:20:38 CEST
    Pekný večer! Moj názor:každý má čo chce a čo potrebuje. A aj podla mna táto debata je stále trápnejšia a trápnejšia.Aje to je najzaujimavejšie že len dominy sa pretrásaju! Subinka čo nemá pána,pani a tiež využívá taku Madam, sa nestažuje.Má asi vetšiu inteligenciu.
    • 6 posts
    27. septembra 2010 19:11:08 CEST
    Aj pravopis tiež základná škola.
  • 27. septembra 2010 13:47:05 CEST
    ste trápny,nariekate kôli peniazom,všetko je o peniazoch.mám prácu,ktorú milujem,uživý mňa a aj moje nadštandartné potreby,ale venujem tomu všetok môj čas,môj čas je vzácny a keď nejaký otrok túži po mojej priazni a spoločnosti,musí ma rozmaznávať do bezvedomia,aby som mu ten,pre mňa vzácny čas venovala,pretože ma vlastne oberá o možnosť zarobiť si v práci,takže???,musí mi to vynahradiť a k tomu sú samozrejme potrebné peniaze a je to jeho vôľa,od pradávna otroci slúžia svojim pánom za smiešnu almužnu a každý pán prosperuje z toho,že vlastní otrokov a zarába na nich.zišlo by sa k takejto diskusii možno preštudovať si niečo z histórie napr.otrokársku spoločnosť (dejepis základná škola)
  • 27. septembra 2010 11:42:46 CEST
    Čítam príspevky, ale nereagujem na ne. Spravím tentoraz výnimku. Včera som si dopriala celotelovú masáž. Masérka sa mi venovala 120minút (peelingom počnúc a zábalom končiac). Makala intenzívne a samozrejme som jej zaplatila. JA som bola TÁ, čo si ju objednala a ONA bola TÁ, ktorá odviedla svoju prácu k mojej spokojnosti. Je pravda, že by som jej zaplatila tak či onak, avšak je pravdou, že ak by som nebola spokojna, už by som ju viac nenavštívila. Ale k meritu veci. Subík, ktorý ohovára Dominy, že „makajú“ za peniaze, je v tej istej pozícii: ON je ten, čo Dominu CHCE a Domina je TÁ, ktorá si odvedie svoju „prácu“ (samozrejme píšem to obrazne). Jediný rozdiel je, že masérka nemá z toho veľkú radosť a rozkoš, na rozdiel od Dominy (a určite hovorím za väčšinu z nás). Subík, ktorý dehonestuje Dominu na“kurvu“ alebo použije iné prirovnania, čo tu mnohokrát čítam, je muž, ktorý si neváži to, že svoje submísívne či perverzné sklony (mnohokrát utajované pred manželkou, milenkou, rodinou.....) má šancu odventilovať s Dominou. Submisívny muž je tiež muž, nie je to kus nábytku, je chlap so všetkým čo k tomu patrí......Ak však túži byť nakopnutý do svojho pekného penisu, alebo mať rozsekanú prdelku ....a Domina túži urobiť to..........tak predsa niet o čom diskutovať.