Forums » Nekategorizováno

"DOMINY" a financovanie pomocok

• 0 posts
    25. novembra 2010 21:23:20 CET
    To ti vysvetlím hneď...je to len čistá provokácia...a postavenie som nepísala finančné ale hierarchiu v DS-nadradenosť a podradenosť.Treba čitať poriadne a nie si domyslieť.
    • 6 posts
    25. novembra 2010 21:03:22 CET
    z toho všetkeho mi vychádza že Markéta ma tak neskutočný sexapel, a preto pri kávičke očakáva, že druhá strana podlahne jej čaru a úplne všetko čo povie bude to najsprávnejšie na svete
  • 25. novembra 2010 20:54:15 CET
    Nechcem sa Ta nijako dotknúť, ale to čo píšeš pocitoch a súzvuku duší, a o tom,že Ti ide o osobnosť a nie o postavenie, je podľa môjho názoru v rozpore s tým, čo uvádzaš vo svojom profile, a to konkrétne, že ideálny partner je podľa Teba "solventný"...

...alebo i toto vieš vysvetliť len na káve?
    • 0 posts
    25. novembra 2010 20:47:45 CET
    Ds je pre mňa o hlave a pocitoch..je to súzvuk duši a nie len o bolesti a ponížení.Tak ako si vážim Dominantov vážim si aj subíkov. Ja uznávam osobnosť a nie postavenie. Nedá sa to napísať do par viet preto som chcela debatu pri káve.
  • 25. novembra 2010 20:29:05 CET
    Nielen Corwina zaujíma Tvoj názor na podstatu DS...

Nerozumiem Ti, nechceš napísať svoj názor len preto, lebo si myslíš, že nebude podľa gusta jedného z diskutujúcich? Nerozumiem, prečo by pri osobnom stretnutí nemalo vadiť, že Tvoj názor nie je podľa jeho gusta, ale tu na diskusnom fóre Ti to vadí?

Som len zvedavá
    • 0 posts
    25. novembra 2010 20:21:06 CET
    Veľmi rada sa s tebou stretnem osobne a poviem ti môj názor a moju skúsenosť s Ds.
    Čokoľvek tu napíšem nebude podla tvojho gusta.
    • 5 posts
    25. novembra 2010 19:15:57 CET
    ..mno skuste nam tu podstatu d/s vysvetlit ...urcite sa tu najde vela ludi,ktorych to zaujima ....
    • 0 posts
    25. novembra 2010 18:07:16 CET
    Máš pravdu a ja sa už len čudujem že všetko okolo Domín sa tu škatuľkuje, ale podstata Ds každému uniká.
    • 0 posts
    25. novembra 2010 17:32:39 CET
    Veru HorsanaD :-) , stojí za videnie
    • 0 posts
    25. novembra 2010 17:17:52 CET
    som sa zasmiala...ďakujem
  • 25. novembra 2010 14:30:01 CET
    toto som tu chcel vidiet :)))
  • 25. novembra 2010 12:17:42 CET
    Je veľa mužov,ktorých túžbou je aby bez oblečenia slúžili Madam, ktorá ich poháňa bičom. Snáď by si mohla zorganizovať pracovnú brigádu, kde platbou by bola vykonaná práca. Kríž,lavica, či klietka sa dá vyrobiť podomácky a nie je to drahé. Ostávajú teda oblečká a topánočky, na tie sa dá za pár lekcií našporiť.
    • 6 posts
    25. novembra 2010 5:41:19 CET
    trochu zareagujem na titulok v fóre :

kedže sa píše o financovaní pomôcok, tak si myslím, že v prvom rade a za predpokladu že súbik je kreatívny a vie čo sa mu páči, tak je v jeho prvoradom záujme aby pomôcky zadovážil on, samozrejme také tie všeobecné ako bicie, zväzovacie a atd. patria do výbavy D, na druhej strane, pokial je to vzťah dvoch ludí, tak si myslím že výber a zaobstaranie pomôcok je obojstranná radosť vytvorená navzájom a tam by som ani len nemukol o nejakom inom pohľade ako o tom, že to subik všetko zatiahne. No a ked sa na to pozrieme z pohľadu profi, kde chodia viacerí sub. a každý z nich ma trochu inú predstavu o tom jeho " orechovom " tak je to doslova nutnosť z jeho strany.
    Ved už len samotný výber a rozhodovanie, nákup a čakanie na ten svoj " fetiš " je velmi vzrušujúce. Toľko moj názor na toto forum
  • 24. novembra 2010 22:49:53 CET
  • 24. novembra 2010 21:09:04 CET
    Ak to skrátim - súhlasím s Horsanou, je vzácne stretnúť prirodzene Dominantnú Ženu. A Tá je nezávislá na mužoch, vyberá si koho ku sebe pustí, inteligencia k tomu patrí od podstaty. Ak si Žena nechá od subíka platiť, ukazuje svoju závislosť a potom ku sebe púšťa toho kto platí.... dostáva sa tak na úroveň prostitútky. Nič viac... A takých "kvázidomín" ktoré vedia človeka len využiť a zneužiť je tu plné vrece...
  • 24. novembra 2010 14:15:11 CET
    a ktože ti ich zablokoval?
  • 24. novembra 2010 14:05:15 CET
    *** IM sended blocked Viewer ***
    • 0 posts
    24. novembra 2010 10:58:17 CET
    Áno súhlasím s tebou...táto debata je všeobecná a preto som všeobecne reagovala.Ja neberiem peniaze od subíka a darček ak je symbolický poteší viac.Ja sa financujem sama a určite nepotrebujem aby ma niekto obliekal. Reagovala som na to, že sa tu subíci sťažujú že je to nemorálne ak máju domine kúpiť darček ...a kapitolu o profi dominách nebudem rozoberať, lebo je to vec názoru a vkusu.Ale potešila ma tvoja reakcia lebo jasne dáva na javo že Dominy s veľkým D nevymreli.
  • 24. novembra 2010 8:20:43 CET
    Na inteligenciu peniaze nepotrebuješ-je vrodená
    Správanie je vonkajším prejavom osobnosti a inteligencie.
    No a obliekať sa musím tak, či tak. Pokým by som sa mala obliekať len pre subíka,tak by to potom malo vyzerať nasledovne: Kúpi oblečenie a donesie mi ho, keď sa ideme prejsť, alebo hrať, A potom to pekne zbalí a odnesie domov.
    Rovnako aj pomôcky.Vtipná predstava... Myslím, že je to iba výhovorka- či skor sebaklam. Každá žena sa rada oblieka, A zďaleka nie len kvoli partnerovi... chceme sa páčiť a byť atraktívne.
    Pripadá mi to, ako keď hlúpa, lenivá ale pekná hus v telke vysvetľuje podobne hlúpej a peknej kamarátke, ako náročné je pre ňu chodiť každý deň na kozmetiku,nechtíky, do butikov a pod. ,lebo sa musí páčiť starnúcemu manželovi, ktorý je len tak mimochodom nejlepším realitným maklérom v štáte.
    Dostať darček je príjemné a milé.Ja si však, presne ako to vystihol predposledný ,striktne vyberám, od koho dar prijmem a od koho nie. A takých, od ktorých ho prijmem je skutočne málo...

Nemíňam 400 eur mesačne na šaty, kozmetiku a topánočky-ale to, čo na seba miniem sú MOJE peniaze, ktoré som zarobila a nemusel mi ich dávať z povinnosti muž.
    Pretože pre mňa je základom Dominancie to, že sa o seba dokažem postarať a nepotrebujem ku tomu muža. Ak nejakého pustím do svojho života,zamilujem sa , je to čerešnička na torte. A tá nie je nutná, ale v každom prípade poteší a spestrí život.
    • 0 posts
    21. novembra 2010 14:50:33 CET
    Áno súhlasím, len treba rozlišovať Dominu s veľkým D, a tie čo sa na ne hrajú...ja odmenu neberiem, ale darčeku sa poteším určite, lebo viem že subík uvažoval čim ma poteší...a mne to robí radosť keď jeho darček v jeho očiach spôsobuje iskrenie...
  • 21. novembra 2010 12:31:51 CET
    V poriadku ... Jedna vec je poskytovat Domine fin. prispevky ak si to zasluzi. Druha vec je vykoristovanie, vyuzivanie svojho postavenia a nevazenie si osoby otroka.
    Tretia vec je ked sa karta obrati. Vtedy sa Domina stava otrokinou otroka. Aj platene sluzby maju svoje nevyhody.

Neviem aka ste Vy, ja vas nepoznam. Iba som vam chcel naznacit, ze hranice sa velmi lahko prekracuju
    • 0 posts
    21. novembra 2010 11:23:13 CET
    Určite podla jej inteligencie,správania,ale k tomu patri aj jej oblečenie...ja si neviem predstaviť stretnutie sa so subíkom v teplákoch napríklad..Ds je o hlave a podla mňa je to level kde už treba mat dekórum...nejde o luxus ide o úpravu zovňajšku a hlavne čistotu.
  • 20. novembra 2010 14:05:38 CET
    Podla coho usudzujete, ze je Domina na urovni?
  • 18. novembra 2010 15:33:12 CET
    najprv ďakujem za pozitívnu kritiku, hodnotenie príspevku s rozhovormi medzi mojou Pani a mnou..zverejňovanie rozhovoru je dosť intímna záležitosť a bola tu nádej, že s ato stretne skôr s pozitívnou odozvou, ako niečo nové a z reality, ako vravíš...

a za druhé..s rozmaznávaním mojej Pani je to asi rovnako ako s Tvojim rozmaznávaním, ak to chápem správne z náznakov:)
    vyslovene musím presviedčať a prosíkať, aby som jej smel doniesť nejaký darček, či prispieť nejakou pomôckou, na nákup črievičiek sa chystáme dlho, ale zatiaľ len teoreticky
  • 18. novembra 2010 15:07:12 CET
    Ja osobne by som sa od hanby pod zem prepadla, ak by som pytala otrockú daň. Fuj.
    Osobne na tom nie som až tak zle, aby som na seba potrebovala minúť 400 eur mesačne.
    Nuž, čo už, asi nie som Domina na úrovni

Predposledny : Tvoje príspevky sa mi veľmi páčili a komunikácia s Tvojou Pani posunula toto fórum ďalej, dodala mu nádych reality.