Forums » Nekategorizováno

Dominy na Slovensku

• 11. septembra 2010 19:52:26 CEST
    Myslim ze real DOMINA s priestorom a pomôckami je vhodna do tohto fora..
    ghotic
    gladis
    kristina
    nelly
    lexus atd
    zamerne som dala najmladsiu ako prvu
  • 20. marca 2012 23:51:21 CET

Badi, a ako riesis danove priznanie - reedukacne sluzby?
  • 20. marca 2012 7:56:28 CET
    V pohode Pokial nelietaju facky, tak je dobre A ja dobre viem, ze BDSM nie je moc lacne hobby. Iste, ze nie je fer, ked si kupite nejake vybavenie, ktore sa Vam paci, bavi a iny by si to zadarmo uzival. Ja a myslim, ze pocetna skupina sub. toto nehladame. Pisal som skor o dominach, ktore idu na vase city, oklamu vas, len aby ziskali par drobnych.
  • 20. marca 2012 7:26:17 CET
    nepisal si o mne to mas pravdu a tymto sa ospravedlnujem. nechala som sa "uniest" som prisna na druhych tak musim byt aj na seba.
  • 20. marca 2012 2:41:22 CET
    Treba vyjasnit, alebo zaviest pojmologiu napr. mozno asi tak:

Profidomina= za ucelom ziskovosti so sluzbami na profi urovni pre "profisubikov" cili platiacich klientov co platia za objednane a vykonane sluzby ... nemoze mat problem s platbou pozadovanej ceny obdobne, ako ked ide clovek na masaz ci k holicovi. Ziadne city.

Hobbydomina= primarne jej nejde o ziskovost, ale prerabat nechce, takze ferovo by nemal byt problem prispiet jej adekvatne na pouzity spotrebny material, reziju, amortizaciu, ale bez place za "pracu"/cas. City skor nie, alebo aj preco nie.

Pseudodomina= one spominane slecny co nemaju paru o serioznom BDSM, ale vidia prilezitost ako lacno vydrankat peniaze od zufalcov, alebo neskusenych, pripadne sa nechat nimi vydrziavat pod ruskom ze toto je to prave BDSM. City???

Dominantna partnerka/farjerka= tam nemoze byt problem sa dohodnut na pomockach ktore oblubuju ... a bez citov by to asi neslo. :)

To len tak narychlo o tejto hodine. Mozno som nieco zabudol a ako vzdy nikoho nechem urazit a vsetky pouzite slova su vyhradne za ucelom lepsieho pochopenia pointy.
    • 7 posts
    19. marca 2012 21:00:44 CET
    Veľmi výstižne si to vystihol,presne to si myslím a robím to tak.Badi
  • 19. marca 2012 20:35:31 CET
    Moja poznamka bola k inzeratom, kde je jasne ze slecna nic nevie, tak hlada idiota, ktory ju bude sponzorovat.

Na margo odlisnej kategorie,
    keby som bol profesionalny dominant, tiez budem ziadat financnu odmenu. To je pochopitelne.

Pretoze financna odmena:= marza + naklady = marza + "naklady na dominanciu :)" + "to co by som vedel zarobit, keby som nerobil prof. dominanta".

• 6 posts
    19. marca 2012 15:54:44 CET
    nezmeníme názov fóra na Subíci na Slovensku ? :o)))
    je úplne jasné, že každý má ten svoj, správny pohľad na vec, samozrejme, že pod pojmom správny pohľad na vec je chápaný určitý rozsah všeobecne akceptovatelných názorov na danú vec. Nerozumiem dosť dobre subíkom, ktorý s vedomím, že idú k Domine, ktorej sa za ponúkané prežitie treba revanšovať, sa vôbec pozastavujú nad tým. Jednoducho je to biznis ako taký, ponuka / dopyt ... čomu už vôbec nerozumiem, je že vôbec sa subík pozastavý nad tým, že očakáva nejake psychično od náprotivku s ktorým je prvý krát v živote vôbec. Čisto pragmaticky povedané, k profiDomine by mali chodiť výlučne masochisti.
    Ako chce niekto vôbec hodnotiť úroveň profiDomín ? :o))) je to vôbec možné ? kedže vieme, že ludia sú jednoducho raz taký, že majú pocit, že sa jedno Euro dostanú palác v oblakoch ... , určite je treba a aj ja tíško závidím to všakovaké krásne zariadenie, priestory kde zo seba zhodíš masku a si aký to cítiš sám v sebe ... ale to všetko bolo treba kúpiť, zariadiť a dať do kopy, je to kopec snahy, námahy a nervov s všetkým ... takže si myslím, že je v poriadku ked si profiDomina, ktorá má ÚROVEŇ nárokuje na akúsi daň. Či je to práve tá Tvoja Domina, tak to už musí posúdiť každý sám.

Trochu som odbočil od témy zrejme ..... ale kto mi povie, ktorá Domina je tá naj ???? ......
  • 19. marca 2012 12:46:22 CET
    Aj Nathann tam napisal: "Dominantne slecny" Takze asi nebola rec o Vas ;) Tiez by som privital menej falosnosti u domin, ktore neklamu o svojom veku, neklamu v tom, ze su slobodne.. atd. Pravda aj tak vzdy vyjde na javo. Ach... idem ja uz radsej do prace.
  • 19. marca 2012 10:46:38 CET
    To je pravda, s tym suhlasim. Ale predsa, ked otrok plati Pani svoju dan, je vsetko OK. Ale ak si Pani otroka oblubi, nemusi jej platit, lebo sa karta obratila,,, neskor mu Pani ublizi 1x, 2x, 3x... potom je uz opatrny. Asi preto to hadzanie do jedneho vreca.
  • 19. marca 2012 10:36:07 CET
    Tak ako Ty hádžeš VSETKY DOMINY! do jedného vreca, tak sa nečuduj, že následne aj my vás - subikov - inak nevnímame. Samozrejme - existuju výnimky - a výnimky potvrdzujú pravidlo, takze niet uz o čom dalej diskutovat.
  • 19. marca 2012 10:26:03 CET
    Poviem Vam na to len jedno. Poznate len jednu skupinu submisivnych a tu druhu nechcete poznat. Ak by ste poznala moju minulost, pochopite o com pisem. Su tu aj taki, ktori zazili BDSM skor nez prvy sex. Taki, co uz nieco zazili A NEHLADAJU LEKCIE. Ale im uz cosi chyba a nechcu byt jednym z tich zenacov, ktori sa za chrbtom svojej manzelky stretavaju s dominami. Teraz mi D/s hry nechybaju, ale po case... kto vie.
    Ak si vsimnete, pred istym casom som dominy za FO podporoval.
  • 19. marca 2012 10:14:18 CET
    Madam Texa. Muži, ktorí si hovoria „subici“ ani netušia, o čom je skutočná realita v DS. Je to typická slovenská lakomosť, malosť prostredia, arogancia mužov ako takých. Majú svoje túžby, sny, skrývajú to do slova „vztah“ a pritom im nejde o nic iné, len si „zadarmo“ užit. Súhlasím maximálne s Vašimi slovami.
  • 19. marca 2012 9:47:18 CET
    Pisal som nieco o Vas? Vsetky dominy nepoznate a su tu aj take, ktore na tom slusne zarabaju a minimalne investuju. Nie je to o zavisti, ale o tom, ze idu na city a zahravaju sa s nimi.
  • 19. marca 2012 5:55:48 CET
    o com to "tocis"? daj si postavit budovu o rozlohe 120m2 zariad ju v style bdsm so vsetkymi pomockami v zime ju vykuruj plat naklady na jej chod kupuj jednorazovy material/ rukavice,gely,prezerv.pomocky na clinic ap./ potom privitaj subicka posed s nim pri kavicke osprchuj ho sprav lekciu a za mesiac zistis ze si musis zobrat pozicku na toto svoje hobby. rozlisuj dominy v garzonke so snurou od zehlicky od tych co do toho investuju nemale prostriedky a na tom sa ma podielat aj subik ak tomu rozumies. ja pouzivam "sponzorske" alebo ak chces otrocku dan od subikov vylucne na tieto ucely a neprofitujem z toho. jednou vetou: nezarabam na tom ale ani nemienim prerabat.
  • 18. marca 2012 21:07:15 CET
    Tak kazde forum je nakazene "dominantnymi slecnami" co sa nevedia postarat same o seba :(
  • 18. marca 2012 18:42:11 CET
    Pozeram zoznamku a to uz takmer ziadna domina nie je sebestacna??? Potrebuju submisivnych aby ich zivili?
  • 20. novembra 2011 15:01:20 CET
    d-s vztah je neskutocne dobry, len niektore praktiky povazujem za zbytoce.je tazke pre cloveka v zivote najst niekoho s kym by dokonale rozumel
  • BOI
    19. novembra 2011 17:49:23 CET
    Dovod zalozenia fora Marketou: Myslim ze real DOMINA s priestorom a pomôckami je vhodna do tohto fora.. ghotic gladis kristina nelly lexus atd zamerne som dala najmladsiu ako prvu. STOP

A pravdu povediac z mnohych prispevkov je iba nepatrny zlomok uvadza konkretne skusenosti s realnymi Dominami :-(
    Co tak sa vratit spat a k teme a podelit sa o VLASTNE skusenosti?
    Pripadne samotne dominy mozu ulahcit diskusiu na tomto fore svojimi bohatymi skusenostami.
  • 10. augusta 2011 8:10:04 CEST
    ja som ti velky optimista,,,no v tomto pesimista ,,,ale dakujem
  • 9. augusta 2011 23:49:48 CEST
    Dakujem :) Ano je uzasna a vela pre mna znamena.
    Ak hladas, tak najdes, alebo budes najdeny ;) Cesty Bozie su nevyspitatelne... netreba sa im vyhybat, alebo si robit skratky... ked sa napr. niecoho bojime. Ale to je moja skusenost :)
  • 9. augusta 2011 15:40:18 CEST
  • 9. augusta 2011 14:16:41 CEST
    je skvelé keď človek nájde ,,,a suprové keď ťa madam pochopí aký vlastne si,,,čo si,,,,že nie si tuctový ale jedinečný,,,že vedela k tebe aj tak pristupovať a vlastne ako píšeš ešte stále pristupuje keď si stále jej,,,,musí byť úžasná,,,,ticho závidím,,,,
  • 9. augusta 2011 9:23:47 CEST
    Este ze si sa nepytal na zlatokopky dominy
  • 9. augusta 2011 1:07:49 CEST
    Ano,zlatko.Hnev je ako oheň, keď ho neuhasíš zhoríš.
  • 9. augusta 2011 0:07:14 CEST
    Myslím, že silnú ženu prednostne lákajú výzvy. Skrotiť fádnosť, býva rýchle, nenáročné a ..predsa tak nudné? Skrotiť hravosť, tvrdosť a zdravú drzosť, je otázka vnútornej cti. A možno, MOŽNO sa niekde nájdu, našli, a práve nachádzajú dvaja ľudia, ktorý pochopili, že oheň je dobrý sluha ale zĺý pán.. že oheň sme si skrotili nato, aby občas ušiel a napáchal škody. Aby mohol opať raz slúžiť...:)