23. júla 2011 9:11:13 CEST
Pokud si představím umaštěnou ,,cigoru,, ve vytahaných teplákách, tak to to mne vzruší akorát tak k jiným věcem, ale rozhodně ne k představě BDSM. Z mého pohledu by měla domina být dáma, aby se k ní dalo jako k dámě vzhlížet a jako takovou ji respektovat.Pokud někomu stačí tušení, že ta osoba proti němu je pohlaví ženského ( i když její pí.u neviděl)a bude to nějaká hrůza v teplákách, tak k tomu ani nemá cenu psát další komentář... JARKA DIVOKÁ to popsala naprosto správně... Podle mě by měla taková žena mít už ze svého ,,bytí,, ( existence) pocit nadřazenosti, bezpečí, sexuální nadvlády a působit nekompromisně.Pro pravověrné je to samozřejmost a pro ty ostatní snad alespoň symbol toho, že i když je muž podstatně silnější než ta dominantní žena, tak že ,,něco,, mu zabraňuje svoji sílu použít, protože ona je nedotknutelná a hlavně že ONA MŮŽE a ON MUSÍ ! A vo tom to přeci je.... Navíc to, co má ta žena na sobě oblečeno a jak vypadá, dává jasně najevo jak se cítí, na jaké úrovni je a hlavně - jak to bere vážně!!! Za mě to oblečení: jasně vede kůže, latex, podvazky, punčochy, elastické materiály, vysoké podpatky a platformy jsou samozřejmostí a nutností. Bez ,,vysokého chcaní,, je zážitek poloviční
Za mne je představa o nejlepší domině naprosto jasná - LAURA KRUTÁ .. a zdaleka to není jen kvůli oděvu a
vzhledu...