19. marca 2012 15:54:44 CET
nezmeníme názov fóra na Subíci na Slovensku ? :o)))
je úplne jasné, že každý má ten svoj, správny pohľad na vec, samozrejme, že pod pojmom správny pohľad na vec je chápaný určitý rozsah všeobecne akceptovatelných názorov na danú vec. Nerozumiem dosť dobre subíkom, ktorý s vedomím, že idú k Domine, ktorej sa za ponúkané prežitie treba revanšovať, sa vôbec pozastavujú nad tým. Jednoducho je to biznis ako taký, ponuka / dopyt ... čomu už vôbec nerozumiem, je že vôbec sa subík pozastavý nad tým, že očakáva nejake psychično od náprotivku s ktorým je prvý krát v živote vôbec. Čisto pragmaticky povedané, k profiDomine by mali chodiť výlučne masochisti.
Ako chce niekto vôbec hodnotiť úroveň profiDomín ? :o))) je to vôbec možné ? kedže vieme, že ludia sú jednoducho raz taký, že majú pocit, že sa jedno Euro dostanú palác v oblakoch ... , určite je treba a aj ja tíško závidím to všakovaké krásne zariadenie, priestory kde zo seba zhodíš masku a si aký to cítiš sám v sebe ... ale to všetko bolo treba kúpiť, zariadiť a dať do kopy, je to kopec snahy, námahy a nervov s všetkým ... takže si myslím, že je v poriadku ked si profiDomina, ktorá má ÚROVEŇ nárokuje na akúsi daň. Či je to práve tá Tvoja Domina, tak to už musí posúdiť každý sám.
Trochu som odbočil od témy zrejme ..... ale kto mi povie, ktorá Domina je tá naj ???? ......