Forums » Nekategorizováno

Dominy na Slovensku

• 27. júla 2011 21:26:36 CEST
    v konečnom dvôsledku je to o tom,,,že nejaké hodnotenie niekoho je choré.....a nezmyselné.....v akomkoľvek smere,,,,
  • 27. júla 2011 20:38:21 CEST
    Nalejme si čistého vína..... Pokud se chce někdo vůbec seriózně bavit o jakémkoli hodnocení domin, tak by bylo nejdříve potřeba rozdělit je do dvou základních skupin: 1.,,Domina,, za finanční odměnu ( zaplať a budu se s tebou chvíli obtěžovat) a za 2. Domina bez finančních nároků ( dělá to z jiného důvodu než pro prachy a některé to dokonce baví).... I v komerčním sektoru se často ozývají názory, že nic není zadarmo, je potřeba platit nájem, kupovat mýdlo,pomůcky atd.- fajn! Ale- myslím že v absolutní většině komerčních pracovnic hned po první minutě zjistíte O ČEM TO JE! Když se Vám i přesto podaří rozdělit tyto dvě skupiny na placené a ty ostatní, tak stejně to bude fungovat tak, že do kategorie placených budou přispívat a hlasovat zejména ty konkrétní ženy pod jiným nickem, popř. jejich ,,manažeři,, a budou si dělat reklamu a špinit konkurenci. Do té druhé kategorie moc příspěvků asi nepřibyde, protože těch pravověrných domin a žen které to dělají protože je to alespoň baví( nebo se rády mstí mužské rase), je velmi málo a tak by je hodnotit mohla jen hrstka vyvolených, co měla to štěstí se k nim dostat, poznat je a nebo objevit... Z těchto pár jedinců jen málokdo bude rozsáhle hodnotit pravou dámu jeho představ, protože pravověrný sub si nemůže dovolit hodnotit a známkovat veřejně svoji bohyni, natož kritizovat!!! Maximálně ji vychválí a obvykle má proč... Proto takovéto hodnocení a žebříčky československých domin raději nechte slaboduchým internetovým honičům typu SC68 a debatu věnujte plodnějším tématům ve vztahu k těmto záhadným ženám, ať už jsou jejich pohnutky k pronikání do tajemného světa BDSM jakékoli.... třeba právě prostory dominy, oblečení, používání pomůcek a nástrojů, klinické zkušenosti, schopnosti psychologické atd atd...
  • 27. júla 2011 18:34:54 CEST
    Na druhú stranu, prečo neohodnotiť... človek schopný sebakritiky príme aj negatívnu odozvu, a ak to, čo robí má naozaj úprimne rád, tak ho to posunie k lepšiemu, alebo si na základe negatívnych odoziev prizná že to bol len omyl.. a teraz hovorím ale len o reálnych stretnutiach, ne o utopiach na nete.
  • 27. júla 2011 17:45:16 CEST
    to hádam nemyslíš ani važne ?!... ...to je tá najvetšia ubohosť kto to urobí,,,a robí,,,,nie každy si sadne ,,,a aj ked si sadne a dojde k nezhode rozprávať hodnotiť a bodovať ?!....zo sto percentnou istotou to bude len a len negatívne preto že taký človek si bude chcieť vyliať zlosť....a zas na druhej strane podla mňa aj tak ide o intívnu vec tých dvoch,,,a to hovorím z vlastnéj skúsenosti,,,,neublížil som a som ten najvetši potkan,,,,alibista,,,človek ktorý by snáď nemal ani chodiť po tejto zemi,,,, ,,,takže prepáč,,,pokladám tvoju otázku za
  • 27. júla 2011 14:00:47 CEST
    Ktora domina je na úrovni??subici napiste vase realne skusenosti,a mozete aj hodnotenie 0-slaba 10vynikajuca
    TEMA JE,ale subovia nepisu real, asi maju strach,ze dostanu po holej
  • 27. júla 2011 11:32:42 CEST
    Byť jsem taky k většině takto se prezentujících skeptický a spíš v jejich údajné dominanci hledám jistou vychytralost a podnikatelský plán (a nechci se nikoho konkrétního dotknout!), na druhou stranu znám několik osob, díky který vím, že dominance není nutně o věku. Byť samozřejmě jako většina věcí s časem zraje. Paušální soudy jsou vždycky o ničem, každý jsme originál...
  • 27. júla 2011 10:12:06 CEST
    Dominu sice nerobí oblečenie ale psychická stránka veci a fantazia,aj ja mám rada lesk odevu/ koža,latex a podobné/ dotvára celkovú atmosféru a umocňuje pocity. Domina v zrelom veku ovláda sexualitu a nielen svoju je s ňou vysporiadaná a vie naplniť očakávania subíka .
  • 27. júla 2011 5:47:24 CEST
    najradsej mam, ked tu vidim 20ky dominy!!!!
    do pice, zasrana kunda nemoze byt domina, len rozmaznana pica.
    domina je u mna zena, zrela zena na urovni, vzdelana !
    20-ky mi mozu akorat hulit vtaka od rana do vecera......
  • 26. júla 2011 21:17:44 CEST
  • 26. júla 2011 17:53:15 CEST
    Ale podla mna takych Domin je viac ako prstov na rukach, len vsetky nemozme poznat... ono je to vidiet aj na forach.
  • 26. júla 2011 15:20:22 CEST
  • 26. júla 2011 14:59:52 CEST
    Ja by som to zhrnul asi tak, že dominu zo ženy robí túžba (ma) ovládnuť.
    Je pritom úplne jedno, čo má oblečené, ale aj to oblečenie je ako taký nástroj, ktorý to jej celkové pôsobenie (na mňa) robí dôraznejším.
  • 26. júla 2011 12:56:04 CEST
    ano,,,to máš pravdu a recht,,,ak miluješ aj patričné oblečenie,,,,a aj v tom máš pravdu,,,to počítanie na prstoch platí len pre tie ktoré poznám,,,a nieje ich malo,,,ale aj to je fakt,,,že aj keď majú potrebu ohovárať vnímam to ako ich potrebu kompenzácie ale aj tak ich mám rád,,,,
  • 26. júla 2011 12:31:18 CEST
    Prečo by ťa niekto zotieral:) Veď diskutujeme, sme zvedavý ako ktoré veci vidia iný... aspoň u mňa je to tak. Ja svoj názor tým nezmením, ani ja sa tým nezmením ale som zvedavá...hlavne preto že každý z nás sme iný a máme iné túžby, predstavy aj povahy:) Páči sa mi tvoj názor na to ako sa má správať podľa teba dominantná žena. Ja netvrdím, že domina musí byť nahodená ako z ds stránok, iba som napísala svoje potreby a ja potrebujem aj to oblečenie. Možno aj preto že v bežnom živote som klasická , priemerná žena:) Názor, že dominu nerobí oblečenie ale nejaká vnútorná sila, ktorá z nej vyžaruje, sila jej ženstva a osobnosti úplne zdielam. Rypnem si trošku:)) ale iba troškuuuu:)) kardinal7: ,a takých domín,,,tu zrátam na jednej ruke,,... v poriadku ale napísala by som že takých domín Z TYCH KTORE POZNAM!!!:))
  • 26. júla 2011 12:05:43 CEST
    hm,,,dominy na slovensku,,,,a oblečenie,,,,domina nemá na čele napísané ,,,,som domina,,,,sú ženy ktoré stretneme na ulici a človek by povedal waaau domina a pritom ta dotyčná nemá ani potuchu čo to znamená ...je tu pár domín ktoré absolútne nepotrebujú niekoho presviedčať o tom že sú dominy a dávať to na vedomie nikom alebo slovom SOM DOMINA,,,,ich správanie sa voči sub je korektné až úžasné kde si dotyčný sub jedinec ani neuvedomí ako je pod nadvládou dominantnej osoby,,,,domina si svojho sub stráži a stará sa o neho ako malé dieťa o svoju hračku...preto že subík je hračka svojej pani,,,,ak urobí niečo nevhodné tak madam nehodí svoju hračku o zem aby sa rozbila alebo nejak poškodila,,,,áno ,,príde trest,,,aby si to sub uvedomil že urobil niečo nesprávne....niečo čo sa nemá,,,a takú dominu si subík bude vážiť a zbožňovať ju bez ohľadu čo má oblečené,,,nikdy sa nespráva ako malé decko,,,lebo je dáma,,,,je domina,,,a aj keď dojde k rozchodu neohovára,,,neposúva informácie ďalej preto že to bolo len medzi dominou a subíkom,,,,preto sa jej sub otvoril zdvôveril,,,lebo jej absolútne veril,,a ona ako správna domina jeho dvôveru nesklame ani potom,,,a takých domín,,,tu zrátam na jednej ruke,,je bežné že ak sa nezhodnú tak potom domina podáva o sub informácie ktoré su na grc,,,,ale tým zhadzuje sama seba,,,lebo je normálne ak si z jedným nerozumie z druhým si sadne ,,,a najhoršia je urazená domina,,,,je na sub komu sa pokloni a vloží do ruk a komu nie,,,preto že ak sa vložím domine do rúk,,,spolieham sa že si ma aj ochráni,,,a dá na mňa pozor,,,,niektorým dominám ide skôr o skalp ako o vzťah,,,ALE SAMOZREJME JE TO LEN MOJ NAZOR,,,NIK S NIM NEMUSI SUHLASIT,,,A KLUDNE MA MOZETE AJ KVOLI MOJMU NAZORU ZOTRIET A ZNIEST POD ZEM,,,
  • 26. júla 2011 9:04:34 CEST
    Možná jen ještě dodám (ať je jasno), že já třeba rozlišuju u sebe fetišistické touhy a submisivitu. Obojí se samozřejmě prolíná, ale nepodmiňuje se, funguje to samo o sobě. Dominance (což je pro mě to hlavní) je pro mě stav mysli, osobnost, vnitřní kouzlo, charisma, ne vzhled. Ale v tom jsme se shodli.
  • 26. júla 2011 9:02:04 CEST
    Tedy za tu sub stranu: především to vidím tak, že vážně nemám potřebu (ač mám své fetiše) diktovat Paní cože musí mít na sobě, aby se spustila moje submisivita. Tím vším (už v reakci na helmura) jsem chtěl říct, že pokud má někdo to dominantní charisma, působí to na mě a klidně může být oblečen v riflích a tričku. Samozřemě, pokud se přidají pěkné botky, nějaké rukavičky, nějaký fetiš materiál jsou ty vjemy x krát znásobeny. Ale není to jen a pouze o tom oblečení. Takže za sebe nevidím problém ani v nahotě. Tak jinak taky Paní třeba koupat, že?
    • 0 posts
    26. júla 2011 9:01:26 CEST
  • 26. júla 2011 8:55:16 CEST
    OK, pak jsme se asi jen špatně pochopili, protože přes dílčí detaily, které prostě vidím jinak, tuhle větu "Pravá domina to musí mít v sobě a musí ji to bavit, vzrušovat a prožívat to. Oblečení je opravdu hlavně akcelerátor vzrušení..." z fleku podepíšu.
    • 0 posts
    26. júla 2011 8:42:27 CEST
    Pre mňa je úplne nahá Domina tiež nepredstaviteľná predstava:)Píšem iba svoj názor, ako to ja cítim. Viem si to predstaviť snáď u Madam ktorá je prototypom Bohyne, ale ani tam nie úplnú nahotu, aspoň priesvitné rúcho ....:))) Celkom ma zaujíma ako to cítia ostatný...Dámy aj subíci....
    • 0 posts
    26. júla 2011 8:29:02 CEST
    ...
  • 26. júla 2011 8:22:57 CEST
    Nebylo to myšleno a ani netvrdím, že dominu dělá pouze oblečení! Můj názor a zkušenosti ( i v komerčním sektoru)jen tvrdí, že pro pravověrného suba není jedno, co má domina na sobě a že tepláková domina - byť myšleno i s nadsázkou není to pravé ořechové a že absolutní většina otroků si vždy vybere dominu adekvátně oblečenou a atraktivně přitažlivou. Chápu, že ne každý sub je i fetišista, ale obvykle raději drží hubu i když se mu vzezření té konkrétní ženy nelíbí, protože je sub a tak drží hubu. Co vím, tak je pravda že subky tohle tak moc neřeší a obvykle proto, že většinou jako dominantního jedince uznávají mužské plemeno a to jak známo má možnosti ,,sexuálního oděvu,, podstatně omezenější než žena... CO se nahoty týká, tak je to hlavně o nárocích, protože s jídlem roste chuť. Pokud je někdo zvyklý se jen ukájet u počítače, nebo je vděčný alespoň za občasný náznak BDSM na rychlo jen tak někde v obýváku, nebo posteli, tak samozřejmě to je pro někoho takového plně dostačující. CO však jednomu vyhovuje, může být pro druhého žalostně málo! Já to beru podle sebe, tudíž když to berete jako životní styl a navíc jste fetišista, tak je nahatá domina absolutně nepředstavitelná... Jedno ovšem potvrzuji na beton - pravá domina to musí mít v sobě a musí ji to bavit, vzrušovat a prožívat to. Oblečení je opravdu hlavně akcelerátor vzrušení..... ale vo tom to přeci je....
  • 26. júla 2011 7:52:17 CEST
    Jo, to je perla
  • 26. júla 2011 0:15:23 CEST
    tiez mi to tak pripada.. aj ked neviem celkom presne ako vnimaju subici dominy, no podla toho co tu citam asi dost rozdielne od subiniek. muzi su celkovo viac vizualne zamerani, tak to s tym moze mat suvis. neviem si celkom realne predstavit, ze by takuto debatu riesili subky na margo dominantov..

no a veta "Nedokážu si představit, že by nahý muž a nahá žena spolu provozovali SM hrátky." ma celkom pobavila teda :)
  • 25. júla 2011 22:50:17 CEST
    Tak tepláky jsou (a jistě byly i míněny) jako nadsazený extrém. Nebo naopak Ty si myslíš, že k pocitu dominace stačí jen kůže (dosaď libovolný materiál dle svých preferencí)? S tím nesouhlasím. Dominantního jedince (bavme se obecně) dělá lakavým to, co má uvnitř, jeho charisma a osobnost, ne to co má na sobě. Souhlasím s tím, že určité odění má potenciál toho zesílit, ale je to jen bonus. Znám několik dominantních lidí, kteří mají (nejen) můj plný respekt a mohou být klidně oblečeni v civilu. Protože to v nich prostě je. Naopak když si obyčejná vanilková žena obleče kozačky na vysokém podpatku, kožené či latexové nebo lackové oblečení a nemá tu osobnost a to kouzlo, je možná sexy, ale to je tak všechno. Dominou nikdy nebude. Myslím, že mluvíš spíš o svém fetiši než o skutečné dominanci. Nemyslím to jako útok...