Forums » Nekategorizováno

Dominy na Slovensku

• 8. augusta 2011 23:18:44 CEST
    Pekne ste to vystihla. Mozno teraz budem hovorit za viacerych submisivnych, ale prave to je to co ma v D\s najviac lakalo, ked som sa tu po prvy raz zaregistroval... ZE BUDEM LOVENY, ZE BUDEM KORISTOU. Ked som sa tu potom porozhliadol, tak som bol trosku sklamany, ked som zistil, ze ako to tu asi chodi. Ale cudujte sa svetu, hned asi po 2 mesiacoch ma tu jedna Pani oslovila a neskor zotrocila :) Ale vtedy by mi ani vo sne nenapadlo, ze jej budem patrit az doteraz (mozno aj naveky budem), lebo som v skutocnosti hladal nieco ine... ale vo vsetkom si clovek nemoze vyberat a nikdy nemoze vediet, kedy ho stretne stastie ;)
  • 8. augusta 2011 19:56:27 CEST
  • 8. augusta 2011 16:22:39 CEST
    Nemám problém osloviť subíka ako prvá, ak ma niektorý zaujme na fóre. Vlastne je to moje vznešené právo Napíšem niečo ako Ahoj, ako sa máš? A potom už záleží od neho,či bude odpoveď zaujímavá. Určite to nie je pre mňa poníženie. Naopak, je to prejav mojej dominancie, že si sama vyberám s kým sa chcem baviť a vydám k tomu pokyn

Pre subíka to je česť. Keď to neocení,alebo zbabre, jeho smola. Moja vznešená pozornosť sa sústredí na niečo iné
  • 8. augusta 2011 14:06:02 CEST
    keď povieš,,,:-)),,,,
  • 8. augusta 2011 14:05:06 CEST
    Nikoho neodsudzujem !!!
  • 8. augusta 2011 14:01:05 CEST
    no vidíš,,,a ja si tie dámy neskutočne vážim,,,ale ano,,,,rešpektujem tvoje zmýšľanie,,len aj ty neotsudzuj praktiky druhých,,,:-))
  • 8. augusta 2011 13:54:29 CEST
    Tak na toto je ťažké odpovedať,lebo já by som to neurobila.
  • 8. augusta 2011 13:50:01 CEST
    :-)),,,napísalo,,,,ale to je jedno,,neberiem to ako niečo zle,,,ako že sa tým nebodaj ponižila,,,,ja som napríklad nenapísal žiadnej v prvej rp čo spomínaš,,,a dostal som prave naopak ,,,,rp že ma chce ako osobneho subíka,,,toto ja ale neriešim,,,preto že ak sa domine páči niekto subík poníži sa ak mu napíše prvá ???...
  • 8. augusta 2011 13:48:37 CEST
    Troška sa rozpíš čo nás láka ako magnet?
  • 8. augusta 2011 13:44:40 CEST
    V tom prípade má už len zaujíma koľko domin ti napísalo súkromnú správu ako prvé.Napr ja som nikoho neoslovila,každý mi napísal to isté,je to nezaujímavé!! Ked ti napíše 10 ľudí citujem..Ponúkaš i lekciu chcem ti oddane slúžiť Paní moja som poslušný otrok. Niekedy postačí len obyčajný smajlík !
  • 8. augusta 2011 12:58:17 CEST
    :-)))nuž ako povieš,,,,ja mám iné skúsenosti,,,,a zas generalizuješ,,,,to že máš skúsenosti s takými neznamená že sme všetci rovnaký,,ja len píšem že čokolvek sa napíše môžeme použiť na obe strany,,,,pre dom aj sub,,,:-))
  • 8. augusta 2011 12:42:39 CEST
  • 8. augusta 2011 11:57:17 CEST
    tomto sa myliš!Koľký z vás si myslíš,že hned pri prvej správe sa poníži?
    Skoro každý z vás začína rovnako!Prvý príhovor by mal zaujať,je to odraz tvojej inteligencie,osobnosti a nie ukázať hned miesto kde patríš.To ti musí ukázať ona,ešte krajšie dotlačiť ťa k tomu.Zaujímavý je pes ktorý brechá.
  • 8. augusta 2011 11:37:24 CEST
    nás stále riešite?!
    Názory na dominu sú rôzne.Závisia od toho, či o nich rozpráva žena či muž. Zena, ktorá ma dominantného psa či večného "nakrývača", má milého spoločníka!
    Takého dominantného psa,treba len vedieť vychovávať.Málokto má dostatočné skúsenosti a preto tu vyhráva ženská krása,inteligencia,temperament a chuť hrať sa :).(Inak každého psa riadna hormony ).Ak k tomu prirátame správnu výchovu a výcvik, môžeme mať krásny život s dobrým psom!!
  • 8. augusta 2011 11:24:11 CEST
    :-)))...ale ak sa subík nepodkladá neponižuje nevtiera neprejavuje nejaku kvázi dokonalosť podriadenosti tak nie je pre dominu zaujímavý a domina mu napíše aby zmizol a neotravoval ked nevie čo a ako,,a kde je jeho miesto :-))ja to beriem z úsmevom,,,,tak ako má domina svoju hrdosť má ju aj subík,,:-))...ono čokolvek a aký koľvek názor sa sem napíše dá sa aplikovať na obe strany,,tak ako je tebe zle z niektorých subikou mne je zle zas z niektorých domín,,,,nedá sa všetko generalizovať a hadzať do jedného vreca :-))
  • 8. augusta 2011 11:19:49 CEST
  • 8. augusta 2011 9:20:05 CEST
    Myslím, že s Tebou nezbývá než souhlasit. Ono obecbě platí každý svého štěstí strůjcem.
  • 7. augusta 2011 23:46:21 CEST
    subici su mi v podstate ukradnuti, ale ked obcas zachytavam tie ich zufale vykriky na vsetky strany a podlizovanie az do spiku kosti, tak to vo mne evokuje len jedno.. pohrdanie

nepohrdam nimi ani ich nelutujem, ale napriek tomu verim, ze tym pristupom, alebo skor podstatou svojho spravania vyvolaju v mnohych (aj potencialne) dominantnych zenach, prave tento pocit

a takyto jedinec si potom nezasluzi nic ine ako za tieto sluzby platit, lebo je to obycajny pokrytec

cest vynimkam ako si ty

---
    nakoniec len s podivom dodam ako vela tychto individui ma este tu drzost sa pri komunikacii s inou osobou a ak sa to nahodou viac hodi, vydavat za dominantov.. cele fraska, fakt
  • 7. augusta 2011 21:30:20 CEST
    samotná "submisivita" nestačí.
    ----------
    BINGO
  • 7. augusta 2011 21:16:16 CEST
    Hej, subík by asi mal byť submisívny voči každej dominantnej dáme. Tak ako sa normálnemu chlapovi páčia pekné ženy (nie len tá „jeho“) zaujmú ho, rád sa na ne pozrie, prípadne pokecá atď., takisto je to aj so subíkmi, ktorých takisto zaujmú dominantné ženy. Čo je na tom také nepochopiteľné??
    ----------------------------
    Blbost. Nebo ty fakt cítíš, to samé před každou? Já třeba zjituju, že nálěžitý modus chování u mě zpoůsobuje ne tzv. dominance, ale chování, grácie, úcta a respekt. Čili za sebe, ano jsem submisivní a nestydám se za to, ale vychutnat si to nemůže každý. A nemyslím, že zpochybňuju svoji submisivitu, ale spíš sám rozhoduju, koho si jako dominanta vážím. IMHO není to o dominanci, ale o úctě.
    • 13 posts
    7. augusta 2011 19:51:10 CEST
    Bingóóóó :D
  • 7. augusta 2011 18:24:45 CEST
    ano presne...Temperamentnú ženu z charizmou....viac písať nie je potrebné...
  • 7. augusta 2011 15:50:00 CEST
    ..by stačilo prestať toľko "riešiť" dominy, to aké by mali a nemali byť a uvedomiť si, že na to aby ste ženu zaujali, musíte byť pre ňu atraktívny. Povahovo, postavením, výzorom, charizmou, silou, charakterom, osobnosťou, peniazmi.. niečím. Správne, samotná "submisivita" nestačí. Slušné a príjemné vystupovanie by malo byť samozrejmosťou. Nakoniec, nájsť vhodného partnera aj mimo d/s býva väčšinou náročné.

• 7. augusta 2011 12:06:00 CEST
    A preco hladat dominu a nie zenu, s ktorou budes mat plnohodnotny a normalny vztah a k tomu si budete rozumiet aj v d/s-ku? Hladat si dominu... to je ako hladat si nejaku zenu, ktora ta raz za dohodnuty cas vytrieska (alebo co) a ides stastny domov... divne
  • 7. augusta 2011 12:04:51 CEST
    V zásade sa stotožňujem s tým, že je to výkon a niečo hodné úcty a spatnej väzby. Čo sa týka tých domín, naozaj hladáš dominu? Ja bych to skôr videl na temperamentnú ženu s charizmou, ktorá vie čo chce a vie čo vie oceniť... držím palce.