26. júla 2011 12:05:43 CEST
hm,,,dominy na slovensku,,,,a oblečenie,,,,domina nemá na čele napísané ,,,,som domina,,,,sú ženy ktoré stretneme na ulici a človek by povedal waaau domina a pritom ta dotyčná nemá ani potuchu čo to znamená ...je tu pár domín ktoré absolútne nepotrebujú niekoho presviedčať o tom že sú dominy a dávať to na vedomie nikom alebo slovom SOM DOMINA,,,,ich správanie sa voči sub je korektné až úžasné kde si dotyčný sub jedinec ani neuvedomí ako je pod nadvládou dominantnej osoby,,,,domina si svojho sub stráži a stará sa o neho ako malé dieťa o svoju hračku...preto že subík je hračka svojej pani,,,,ak urobí niečo nevhodné tak madam nehodí svoju hračku o zem aby sa rozbila alebo nejak poškodila,,,,áno ,,príde trest,,,aby si to sub uvedomil že urobil niečo nesprávne....niečo čo sa nemá,,,a takú dominu si subík bude vážiť a zbožňovať ju bez ohľadu čo má oblečené,,,nikdy sa nespráva ako malé decko,,,lebo je dáma,,,,je domina,,,a aj keď dojde k rozchodu neohovára,,,neposúva informácie ďalej preto že to bolo len medzi dominou a subíkom,,,,preto sa jej sub otvoril zdvôveril,,,lebo jej absolútne veril,,a ona ako správna domina jeho dvôveru nesklame ani potom,,,a takých domín,,,tu zrátam na jednej ruke,,je bežné že ak sa nezhodnú tak potom domina podáva o sub informácie ktoré su na grc,,,,ale tým zhadzuje sama seba,,,lebo je normálne ak si z jedným nerozumie z druhým si sadne ,,,a najhoršia je urazená domina,,,,je na sub komu sa pokloni a vloží do ruk a komu nie,,,preto že ak sa vložím domine do rúk,,,spolieham sa že si ma aj ochráni,,,a dá na mňa pozor,,,,niektorým dominám ide skôr o skalp ako o vzťah,,,ALE SAMOZREJME JE TO LEN MOJ NAZOR,,,NIK S NIM NEMUSI SUHLASIT,,,A KLUDNE MA MOZETE AJ KVOLI MOJMU NAZORU ZOTRIET A ZNIEST POD ZEM,,,