4. októbra 2010 12:01:06 CEST
Už som nižšie písala, som žienka a píšem cez môjho otroka... (len pre upresnenie)
To čo sa tu dohadujete mi pripadá dosť hlúpe.Milujem a som milovaná a práve táto krásna skutočnosť mi umožnila pritvrdiť a to dosť zásadne. Prispelo k tomu hlboké spoznanie partnera. A to sa hráme,a by nemal, alebo čo najmenej, viditeľných znakov na tele. A môžete mi veriť, že chlapec prenádherne trpí a s láskou a neskutočnou vďačnosťou.
A teraz k tomu kto a kto nie je od prírody dominantný.Poznám osobne zopár párov, nie sú, neviemteda, či sú BDSM pozitívni, a predsa muž s láskou a vďačnosťou obslúži ženu, uprace...V histórii boli vládnutia aj patriarchálne a matriarchálne. Hoci muži vládli častejšie navonok, len si riadne všimnite históriu, nenadarmo sa vraví, že žena hýbe krkom
A to, že navonok vládneme menej je dané vďaka našej krásnej úlohe privádzať na svet potomstvo. A ostatok je na rešpekte, úcte okolia voči danej osobe vďaka jej povahe, aj výchove...
Uvedomenie si, že nik nie je na nižšom stupni vývoja ani muž a ani žena, je pre oboch partnerov tá najideálnejšia forma a najbezpečnejšia forma prevádzania BDSM.