Forums » Nekategorizováno

koniec srandy

• 22. septembra 2010 16:45:06 CEST
    Tak mile "dominy" mate moznost sa prihlasit na prevychovu. Garantujem ze po skonceni vycviku budete krotke pritulne maciatka ...
  • 21. novembra 2010 23:57:09 CET
    Jednoznacne s tebou suhlasim. Aj ja som sub a zeny si vazim a ctim. Kedysi som si hladal Dominu... ked ma nejaka odmietla bral som to sportovo. Hladal som tak povediac zbytocne. Pani si ma sama nasla.
    Nedavno mi jedna pisala a slusne som odmietol, lebo uz Pani mam. A nezobrala to zrovna sportovo. Vraj co si to predstavujem... bla bla bla

Neriesil som to, iba som si chcel trosku rypnut aj ja do takych "domin" Dominancia nie je iba vediet rozkazovat... je to o zasluzenom respekte.
  • 21. novembra 2010 22:12:55 CET
    Tak ja som subinka a nehanbím sa za to. Chlap by si mal ženu ctiť a vážiť v normálnom živote a potom budem rada jeho hračkou. Neviem si predstaviť dominanciu....
  • 21. novembra 2010 20:12:29 CET
    No... po istom case som zmenil nazor. Niektore Dominy potrebuju trosku prevychovat resp. usmernit. DARESko ako je to s tym vycvikom?
  • 19. októbra 2010 14:48:25 CEST
    Ja proste milujem tvoju poéziu s kúskom sarkasticko-ironickej tragikomickosti ...
    vlastne som sa celkom dobre pobavil v kontexte z niektorými nižšie popísanými vecami
  • 17. októbra 2010 18:03:26 CEST
    ale aby ste nevraveli, ze si tu z toho robim nedelnu chvilku poezie.. tak kedze uz clovek ma vrodenu neodolatelnu tuzbu sa vyjadrit...nech uz je to k comukovek a v akomkolvek case a z akehokolvek dovodu... je to jednoduche...

Na vacsinu reakcii by som povedal len tolko...ak si stojite za tym co ste napisali, tak rozumnejsie by bolo snad nereagovat...

ale co by som potom cital a preryval slaboduchou poeziou:-))
  • 17. októbra 2010 17:55:31 CEST
    ....v zakopoch lestia sa uz zbrane
    ....kazdy chce rozdat zopar ran
    ....davne su sluby, zabudlo sa na ne
    ....burcuju vykriky superiacich stran

:-)))
  • 17. októbra 2010 6:01:58 CEST
    Zase provokujes? ...pozor aby si nedostal deku Niektore Dominy su toho schopne, vyhladat si ta a...
  • 16. októbra 2010 21:44:26 CEST
    muz co napise ze dominana neexistuje podla mojich slov vlasne len provokuje. ja to tak aspon citim. je mi jedno kto to je a ake tu ma postavenie. poznam dominantne zeny a aj zle zeny co sa za dominantne povazuju. su to tie iste odvary ako ten kto tvrdi ved viete co. tod ja
  • 10. októbra 2010 22:04:47 CEST
    Občas má aj cesta zmysel, hlavne pre budúcnosť v podobe skúseností... ale toto ten prípad nebude
  • 10. októbra 2010 21:25:10 CEST
    PRESNE TAK - TO LEN BUDHISTI SI MYSLIA žE CESTA JE CIEľ
  • 10. októbra 2010 17:11:08 CEST
    A jak mi to chcete dokázat? Pche?
  • 10. októbra 2010 16:26:06 CEST
    Nemyslím, že by to niekam viedlo. A cesta, ktorá nikam nevedie nemá zmysel.
  • 8. októbra 2010 17:07:27 CEST
    neurobis mi po volnych veceroch sukromneho cvokara ? Evidentne by ti to islo ... budem sa ti zdoverovat zo vsetkymi svojimi infantilnymi myslienkami a uchylnymi napadmi
  • 6. októbra 2010 20:17:33 CEST
    ano, to vysvetľuje aj tvoj pokus riešiť nedostatok subiek recykláciou domín
  • 6. októbra 2010 18:36:03 CEST
    Zaujať a pobaviť sa. Používajúc emotikony vlastne akože neútočí a akože neuráža... a akože sa len vlastne zabáva. Myslím, že zmysel alibisticky použitých doširoka škeriacich sa smajlíkov pochopí aj podpriemerne inteligentný jedinec.Je mi ľúto, že fórum sa dá aj takto zneužiť. Avšak má to aj svoje výhody. A tak normálnym, ktorí tento priestor na webe berú vážne, pomáhajú triediť, čo je skvelé.
    Osobne si myslím, že ktokoľvek, kto iné pohlavie hanlivo označí za sliepku či bezcennú nulu alebo tituluje obdobnými výrazmi (bez ohľadu ma pohlavie )výrazným a jasným spôsobom bez zbytočného balastu predstaví sám seba.
  • 6. októbra 2010 17:17:40 CEST
    Ako isto vies, mozog "pracuje" na principe komparacie, co vysvetluje stav vo vezniciach.
    ludsky : skusenosti z vaznic dokazuju, ze clovek vybera z toho co ma k dispozicii ...
  • 6. októbra 2010 16:03:27 CEST
    skúsenosti z väzníc ukazujú že neexistujú heterosexkuáli
  • 6. októbra 2010 15:17:22 CEST
    pche a si len o tom nevies
  • 6. októbra 2010 13:27:54 CEST
    Pche, já teda "subinka" nejsem...
  • 6. októbra 2010 12:03:14 CEST
    no vsade citam aky je nedostatok subiniek, tak preto ten nadpis Podla mna ich je dost, napr na domine som este ziadnu dominu nestretol ...
  • 6. októbra 2010 11:57:30 CEST
    ved ich nechaj, aspon je co citat ...
  • 5. októbra 2010 19:40:34 CEST
    .... a skonci sa to takto.....

...navrela huba mu
    ...po stopach z varechy
    ...neostal dlznikom
    ...tiez zatal do mrchy

:-))
  • 5. októbra 2010 14:12:26 CEST
    Ja som písal o ľuďoch ale ak sa prirovnávaš k šimpanzom tvoja vec.
    • 5 posts
    4. októbra 2010 23:24:59 CEST
    .....u neho nemozes brat skoro nic vazne ....a najma, ked napise, ze inak ako vazne ho brat nemozes .....inak ked si niekto predstavuje, ze dom celych 24 hodin cepuje svoje sub, tak alebo nevie nic o bdsm, alebo by sa mal ist radsej liecit do Pezinka skorej, ako ho zatvoria za domace nasilie
  • 4. októbra 2010 22:54:31 CEST
    :DD

corwin11: tym by som si nebol tak celkom isty.. forum pravdepodobne podpichom bolo, ale to este neznamena, ze taky naozor nezastava - vid. jeho prispevok z 30.09.2010 @ 13:31