Forums » Nekategorizováno

koniec srandy

• 4. októbra 2010 22:50:44 CEST
    Pravdaže, že si to uvedomujeme. Ide o to, že zrovna človek má chuť sa pridať
  • 4. októbra 2010 22:39:39 CEST
    debata sa vyvíja veľmi pútavo - aj smer je pomerne jednoznačný, príklad so sliepkami iste miestnym dominám zdvihne náladu - nasledovať by malo niečo s kvasinkami alebo aspoň slimákmi
    • 5 posts
    4. októbra 2010 20:47:22 CEST
    ..a ked si vsetci uvedomite, ze daresko tohle forum dal len ako podpich, tak to bude uplne najlepsie
  • B_J
    4. októbra 2010 19:36:42 CEST
    Ja som minule sledoval sliepky na zahrade, a musim povedat, ze podaktore dominantnejsie kusy pri vhodeni stavnateho hrozna, bezproblemov vytlacili aj (fyzicky) silnejsie kohuty.
    Takze, nieje to proti prirode, a nieje to ani o fyzickej sile, ani o nenavisti k druhemu pohlavi.
  • 4. októbra 2010 18:49:39 CEST
    Pakliže dominantní žena neexistuje, jak je tedy možné, že je nedostatek subinek???
    A mne by asi nikdo nezkrotil. Můj partner který je switch, ale s příklonem hlavně do submisiva, se o to pokoušel několikrát, a skončil buď v koutě, a nebo svázaný s červeným zadkem.
    Zato když je miloučký, a dělá mi co mi na očích vidí, pak jsem něžná jako koťátko...
  • 4. októbra 2010 16:13:51 CEST
    K tomu, že dominantná žena je proti prírode by som sa skutočne rada vyjadrila, lebo neznášam pokiaľ sa niekto oháňa prírodou a čo je v nej prirodzené a čo nie, čo do nej vraj patrí a nepatrí a pri tom o prírode nevie vôbec nič. V prírode u živočíchov na rôznych stupňoch vývoja, ktorí žijú koloniálne, môžme pozorovať v mnohých prípadoch hierarchiu delenú, ako aj zmiešanú. Pri tom v tejto zmiešanej hierarchii vôbec neplatí, že na najvyššom stupni musí byť samec. Aby som uviedla pár príkladov z praxe. U vlkov sa pôvodne verilo, že hierarchia je oddelená medzi pohlaviami, v posledných rokoch sa však ukázalo, že sme sa mýlili. V tejto zmiešanej hierarchii existujú isté odlišnosti v správaní podľa pohlaví, to je samozrejme. Na vrcholnom stupni vo svorkách však vôbec nebý va pravidlom "alfa samec". Je bežné, že dominantnou v skupine je práve samica. Najbližší príklad si môžte pozriet v BA zoo, kde celej svorke vládne práve samica. A aby somsa nerozpisovala príliš a nenudila vás, len uvediem, že ďalšie obdobné príklady dominancie samíc môžte nájsť napríklad u hyen, slonov, či u nám blízkych príbuzných, šimpanzov bonobo (tu dokonca dominancia samíc výrazne súvisí s významným postavením sexu v ich spoločenstvách, samice vedia čo robia ;)).
  • 4. októbra 2010 12:01:06 CEST
    Už som nižšie písala, som žienka a píšem cez môjho otroka... (len pre upresnenie)

To čo sa tu dohadujete mi pripadá dosť hlúpe.Milujem a som milovaná a práve táto krásna skutočnosť mi umožnila pritvrdiť a to dosť zásadne. Prispelo k tomu hlboké spoznanie partnera. A to sa hráme,a by nemal, alebo čo najmenej, viditeľných znakov na tele. A môžete mi veriť, že chlapec prenádherne trpí a s láskou a neskutočnou vďačnosťou.
    A teraz k tomu kto a kto nie je od prírody dominantný.Poznám osobne zopár párov, nie sú, neviemteda, či sú BDSM pozitívni, a predsa muž s láskou a vďačnosťou obslúži ženu, uprace...V histórii boli vládnutia aj patriarchálne a matriarchálne. Hoci muži vládli častejšie navonok, len si riadne všimnite históriu, nenadarmo sa vraví, že žena hýbe krkom A to, že navonok vládneme menej je dané vďaka našej krásnej úlohe privádzať na svet potomstvo. A ostatok je na rešpekte, úcte okolia voči danej osobe vďaka jej povahe, aj výchove...
    Uvedomenie si, že nik nie je na nižšom stupni vývoja ani muž a ani žena, je pre oboch partnerov tá najideálnejšia forma a najbezpečnejšia forma prevádzania BDSM.
  • 3. októbra 2010 1:19:51 CEST
    Koniec srandy? Ale to musíte najskôr zrušiť tento server .....
  • 1. októbra 2010 23:18:26 CEST
    blááá...bla bla bla bla blááá !!!!
    můžou taky tady lidi někdy mluvit tak, jak to téma cítí,nebo budou pořád usměrňováni jak se tedy smí a jak nesmí vyjadřovat, o čem může přemýšlet, co může prožívat??? vždyt co člověk, to názor....
  • 1. októbra 2010 10:58:35 CEST
    ...toto fórum nieje o mojej inteligencii,gramatike, schopnostiach a znalostiach a o tom,aby som prešla nejakým tvojim sitom, šedého priemeru...ale o tom,že dominantný muž chce skrotiť dominantnú ženu
  • 1. októbra 2010 10:51:09 CEST
    na konci som dala ,aby som to odľahčila,takže si to nemusel brať ,až tak vážne.
  • 1. októbra 2010 1:18:47 CEST
    ze k nim nemas preco vzhliadat s uctou by malo znamenat, ze muzi niesu na vyssom stupni ako ty.. a nie, ze su na nizsom. tym vlastne priamo naznacujes, ze sa citis byt viac..

hmm.. skutocne by ma zaujimalo z coho tento tvoj pocit prameni, kedze tym co som si tu od teba zatial stihol precitat si ma ani trochu nepresvedcila o tom, ze by si nejak vybocovala z davu sedeho priemeru. ci uz gramatikou, inteligenciou, schopnostami, alebo znalostami..

ale mozno nas raz vsetkych presvedcis o opaku a budeme si ta vazit ako vynimocnu osobnost s vynimocnymi myslienkami, cinmi ci len pre inych obohacujucim pohladom na svet
  • 30. septembra 2010 23:31:38 CEST
    Súhlasím s Asdareel.
  • 30. septembra 2010 23:13:03 CEST
    Muži jsou u tebe na nižším stupni? To je ale velice urážlivé prohlášení, které nemá nic společného s konsensuální dominancí v bdsm smyslu. Nevíš proč bys k nim měla vzhlížet s úctou? Jestli ti nějaký muž, nebo nějací muži v životě ublížili tak to rozhodně není důvod k tomu házet všechny do jednoho pytle a urážet je.
  • 30. septembra 2010 23:01:48 CEST
    ...ale vôbec nie,veď je to sranda,či?
    muži sú u mňa na nižšom stupni,kôli tomu,že nemám prečo k nim vzhliadať s úctou,ale kôli tomu ma netreba krotiť,toto predsa niesú vojny medzi pohlaviami,keď sa niekto cíti dominantný,tak nech je,a keď sa niekto potrebuje kŕmiť sa fekáliami,tak nech sa kŕmi,ak sa vtedy dostáva do extázy...ale keď chce dominantný muž,dostať na kolená dominu,to zaváňa komplexami
  • 30. septembra 2010 21:49:50 CEST
    A jejda...

uz sa naduvaju ega...
    uz hustne atmosfera...
    teraz uz len pride ....
    dominantna era..:-))
  • 30. septembra 2010 20:02:52 CEST
    Domina je proti prírode, rovnako ako feministky.
  • 30. septembra 2010 18:57:43 CEST
    dominancia nespočíva len v sile,najsilnejšou zbraňou ,je aj tak len prachobyčajné slovo a nám dominantným ženám stačí aj jediný pohľad,aby ste pochopili,kde je vaše miesto,ak si myslíš,že keď použiješ hrubú silu (nebudem menovať všetky praktiky) a z nás sa stanú prítulné mačiatka,podliehaš milnej predstave a žiješ vo večnom klamstve a falošnej nádeji...už si videl vybuchnúť sopku?! a jedna rada na záver "chlapci",nečítajte na záchode ženské časopisy,potom sa vám to všetko pletie dohromady a nechápete podstatu veci...ale aj tak mi nedá,daj niečo... ako si predstavuješ ,aspoň v skratke, začiatok tej tvoje prevratnej metódy krotenia "zlej ženy"
  • 30. septembra 2010 13:31:53 CEST
    Zlatinko mna sa inak ako vazne brat ani neda ... Ale aby som sa prepracoval k meritu veci ... Ano, som toho nazoru (a videl som to viac krat nazivo) ako sa zo zamilovanej dominy v sukromi stavala poddajna zienka domaca Aj som rozmyslal cim to asi bude a nejak som dospel k nazoru ze zeny su od prirody submisivne. Celu historiu ludstva boli tie "podriadene", tie ktore sa museli prisposobovat a podriadovat. A nejak to vo vas ostalo zakorenene. Zaroven abstinencia testosteronu (jasne ze nejake male mnozstvo mate ale je zanedbatelne)vas nestava do pozicie "tej dominantnej". Pisal som to narychlo tak som to snad naformuloval pochopitelne a ak nie tak sa ospravedlnujem a rad ti to vysvetlim osobne ....

PS: vecer sa vyjadrim k tym citom aby niekto nepovedal ze odbocujem od temy ...
  • 30. septembra 2010 1:22:00 CEST
    zaujimava teoria.. takze tvrdis, ze skutocne milujuca zena nemoze byt dominantna? neviem celkom ci brat tvoje vyjadrenia vazne, ked sa tu ohanas vtipkovanim.. no tiez by ma to celkom zaujimalo, kedze nemam moc moznost si to overit v praxi
  • 24. septembra 2010 23:29:00 CEST
    Ja som z BA ,-)
  • 24. septembra 2010 20:14:10 CEST
    ...o nič menej a o nič viac ako ty....
  • 24. septembra 2010 17:10:13 CEST
    Z opacnej strany republiky si husta ...
  • 23. septembra 2010 20:52:24 CEST
    ...konečne hodená rukavica....to som zvedavá, ako ma skrotíš
  • 23. septembra 2010 19:06:17 CEST
    Zase píše ženská časť:)))
    Bola som zvedavá na reakciu. Bola vysmiata, tak to nejak cítim, tak ako moja:))) A never tomu, že žena, keď ľúbi nedokáže ublížiť. Práve naopak. Oveľa viac sa dokáže uvoľniť a potom sa musí doslova kontrolovať, aby neublížila
    A to som zástanca hier bez znakov na tele:))) Tak ľahko sa dá ublížiť, preto je o to dôležitejšie vedieť sa kontrolovať, ale to predsa by si mal vedieť, provokatér