6. novembra 2010 12:22:33 CET
Někteří submisivové dělají tu chybu, že oslovují všechny dominantní ženy stereotypní větou "Madam udělám pro vás vše, co se mnou uděláte?" nebo něco na ten způsob. To není dobré. Jak už napsala malá Domina, dominantní ženy jednak dostávají hodně soukromých zpráv, jednak jsou tyto zprávy většinou naprosto nezajímavé.
Jak tedy zaujmout? Jde to těžko, už jenom když se podíváš na seznam přítomných - je to samá modrá a skoro žádná červená.
Povím ti, co se osvědčilo mě, ovšem neber to jako nějaký univerzální návod. Přišel jsem do bdsm komunity někdy v roce 1998 a zapojil jsem se do diskusí kolem bdsm a založil jsem si hned vlastní stránky. V té době jsem poměrně dost vymetal i kecací srazy. A tím jsem postupně vešel do povědomí lidí, takž potom soukromá korespondence s dominantními ženami vyplynula už jaksi spontánně. Spoustu lidí jsem naštval, ovšem rovněž hodně lidí se mi podařilo zaujmout.
Rozhodně není dobré se příliš ponižovat, i když jsi submisivní. Dominantní ženy mají většinou rády hrdé muže, kteří jsou sami sebou. Asi nejlepší způsob, jak se k nim chovat je projevovat jim poněkud větší úctu, než je běžné, ale rozhodně nedělat ze sebe hadr na podlahu, protože potom se s tebou jako s hadrem na podlahu bude i jednat.
Takže - směle do toho a good luck