4. novembra 2010 8:46:53 CET
Ariela, asi som sa nepresne vyjadril. Nelutujem, ze si pamatam casy bez internetu. Aspon som travil podstatne viac casu v knihach, co mi rozvijalo fantaziu. A tiez sa tam da najst dost vselijakych praktik. Takze pre mna to bola vlastne vyhoda. :) Dnesna mladez ma proste viac informacnych kanalov, odkial mozu cerpat. Lenze su tym zahlteni, co je dnes vseobecne problem...
Na margo veku a obmedzeni. Myslim, ze som mal krajsie a lepsie detstvo a dospievanie. Take plynule, bez nejakych skokov. A doma, decka sice chceli behat po vselijakych strankach, ale vsetko sme kontrolovali. Vedel som presne kam chodia, s kym si pisu, o com si pisu. Aj preto viem, ze hlavne na pokeci je plno kretenov a uchylakov. Vsetko mozne som blokoval a pokial chceli nejaku osvetu, tak to museli riesit cez nas. :) I ked casto asi aj cez kamaratov. Ale ja mam predsalen vacsi rozhlad. :D
Subka.edit, riad sa podla Ariel, dobre pise. Ako som vyssie pisal, mam s tym prakticke skusenosti a viem, ze chlapi na nete vedia byt velmi rafinovani, ako z mladeho dievcata vytiahnut nejaku informaciu, alebo ju nasmerovat tym smerom, akym chcu. A cudovala by si sa, co vsetko sa da trebars vycitat aj z fotky. Preto by som ti radil, aby si si ju odtialto radsej stiahla, alebo aspon na nej spravila upravy, aby z nej nikto nespoznal ani teba, ani miesto, kde bola fotena. Taktiez ti neradim poskytovat tu len tak svoje telefonne cislo. Dcera sa dost casto cudovala, kto vsetko jej vola (a keby len to), ked dala cislo len "dobremu kamaratovi z pokecu". A je dost ludi, ktori z drobnej informacie (a pre teba nezaujimavej) vedia zistit o dost viac a mozu to zneuzit. A taki su, zial, asi aj na domina.sk. Vezmi si ten nedavny pripad, co podozrievaju toho mladeho fotografa, ze zabil holku, ktoru spoznal na facebooku... Svet je zly a hlavne mlade dievcata musia byt opatrne. Mas tu toto forum a za opytanie nic nedas. ;)