Forums » Nekategorizováno

subinka v uplnych začiatkoch

• 5 posts
    9. novembra 2010 16:54:45 CET
    ... a tu by som mohla najst niekoho kto by sa staral o moju dobru vychovu ?? a poslusnost vo vsetkom ??
  • 9. novembra 2010 15:28:46 CET
    ahoj :) mam 16 :) a mam taku istu otazku a tuzby ako ty :D tiez mam niekedy taky divny pocit ze akoze mat chut byt kurvickou nejakeho pana :) ale zistila som ze ked sa uz raz niekto s takouto orientaciou alebo tuzbou narodi uz sa to neda zmenit :D a vlastne mi toani nevadi :) aspon sa niecim odlisujeme od ostatnych "obycajných báb " :P
  • 9. novembra 2010 14:52:11 CET
    Ano je to normalne a presne na to sa tu naposledy pytala subka.edit. A pripominam este raz ze nie si jedina. Obcas si treba precitat aj ostatne prispevky vo forach a urcite tu najdes problemi inych, ktore mas aj ty ;) FORA SU NA TO ABY SME SI TU NAVZAJOM POMAHALI, ALEBO AK MA NIEKTO NIECO NA SRDCI...
  • 9. novembra 2010 14:43:09 CET
    www.domina.sk -> BDSM zoznamka.
  • 9. novembra 2010 14:37:34 CET
    nasla som tuto stranku a nakukla.. obcas mam chut hrat sa na sucku ktora poslucha svojho pana... inokedy zas mam chut na pekne milovanie.. je to normalne ?? ked ma laka obcas spravat sa ako k.... ??
  • 9. novembra 2010 4:04:49 CET
    mozete mi odporucut nejaku platenu dominu z BA ? proste namám cas na zoznamovanie, nieje cas no chut a tuzba obrovská
  • 8. novembra 2010 16:41:37 CET
    Daj na rady od Statocne Srdce. Vidiet, ze vie o com pise. Ale vsak ked nevyskusas, nevies. Tiez dobra rada 1BaDeSaM
    K tomu by som vsak nieco dodal. Je dobre, ked sa ucis na chybach inych, ale najlepsie a niekedy jedine sa naucis na vlastnych chybach. Davaj si pozor, aby si neobetoval vsetko co mas (nehovorim o peniazoch), pokial to nebude ta prava! Tej pravej potom nebudes mat co obetovat.

To plati aj pre subinky, aby sme sa drzali temy
  • 8. novembra 2010 12:11:11 CET
    ...
    ....darmo je hrachom...obsýpať zas stenu
    ....rady sú dobré len, ak sú soľou vnemu
    ....ak už raz pocíti zo 10 rán biča
    ....v latexe odetá..zachutí mu p..a

A nepoburujte sa nad vulgarizmami:-)))
    • 7 posts
    8. novembra 2010 10:16:34 CET
    Pokial nič v reáli nevyskúšaš a budeš tu len nariekať,ako je to nemožné,nikdy sa nedozvieš,či vlastne BDSM+ si.Ked tak po tom veľmi túžiš,sprav prvý krok,našetri pár euráčov a chod si to vyskúšať k nejakej domine,ktorá je tu vo fórach doporučená.Inak strácaš čas a budeš mať na dlaniach mozole.
    Doporučujem prísť na kecacie stretká,kde sa osobne spoznáš s luďmi,ktorí sem prispievajú.

P.S.A prispievaj rozumnými príspevkami aj do iných fór,debatuj o živote,o Tvojom postoji,keď niečo vyskúšaš,podel sa so skúsenosťami a subinka,či domina príde sama,len musíš byť aktívny,trpezlivý a keď to nefunguje,niekde robíš chybu,lebo tento model zaručene funguje.
  • 8. novembra 2010 0:35:17 CET

Mám zhruba ten istý vek ako ty a poviem to tak - maminy pusť z hlavy, na druhú stranu, určite by mala mať trošku viac ako ty.. už v tom spočíva prvý krok, mladšia, až na pár výnimiek, ti bude len ťažko stačiť dominovať? Dobrú dominanciu robia skúsenosti si myslím.. opýtam sa ťa ale prvé, uvedomuješ si že tieto "dominantné" sú omnoho viac náročné na partnera ako "bežné ženy"? Pokial naozaj hladáš takýto trvalý vzťah, tak sa hlavne priprav na to že tomu budeš musieť aj niečo obetovať... podla toho sa treba aj chovať, keď chceš uspieť.
    A ešte, nesúhlasím s tým źe sa nedá nájsť domina ( subinka, switch a ja neviem čo všetko ešte ako som to tu už neraz čítal ) hoci aj sem, všetko sa dá, len treba byť trpezlivý. Povedal by som že diplomacia, je na prvom mieste, tak aby boli obe strany spokojné. Tiež ak som tomu správne vyrozumel, hladáš svoju vyvolenú? Potom tomu treba just dať čas, inak možeš byť sklamaný.. Pokial ale by to mal byť prvý tvoj vzťah tohto typu, skôr by som sa priklonil k tomu čo ti tu naznačili nižšie, nájsť si proste vanilku a s ňou skúsiť prvé "D/s"... lebo je pravda, že každá z nich "to vie", keď chce a jej dáš "dôvody"... a ktovie, možno ti to tak bude "stačiť" a zabudneš na krásne sny o xenách?:)

• 7. novembra 2010 23:54:36 CET
    Moje bývalá přítelkyně říkala: "Každá žena je dominka. I subinka je dominka."
  • 7. novembra 2010 23:53:44 CET
    Záleží na tom, jak moc si to přeješ. Ale i mnohé zdánlivě vanilkové dívky mají dominantní sklony, stačí jen ťuknout.
  • 7. novembra 2010 23:51:42 CET
    Prešiel som pár stránkami kde som čosi hľadal, písal, ktosi aj odpísal, ktosi aj nie...v celku by ma zaujímalo či to fakt stojí za to venovať tomu toľko energie a času...
  • 7. novembra 2010 23:48:32 CET
    ja si dominu neidealizujem tak aby vyhovovala mojim potrebám..dokonca ani netuším čo to je jednoducho ešte nebola možnosť to zistiť...
  • 7. novembra 2010 21:54:07 CET
    Vždyť nemusíš hledat jenom tady. Pro tebe je důležité to, že si své zaměření uvědomuješ, dominantní přítelkyni si chceš najít a doba je taková, že už dávno své sklony nemusíš tutlat. A máš spoustu času. Tak co bys chtěl víc? A mladých dominantních žen je hodně a berou to docela věcně, na rozdíl od žen středního věku, které pořád ještě bdsm považují často za úchylku.
    • 5 posts
    7. novembra 2010 21:35:12 CET
    Nehladaj dominu . 23 rocnu aj tak nenajdes iba ak chce zato financnu odmenu a viacej ako sex a obcas pozadku nedostanes . hladaj dominatne dievca v prejave s ktorym si budes rozumiet a uvidis mozno ma tiez skrite tuzby :). hlavne teda nehladaj dokonalu dominatnu zenu co vie presne robit to pocom ty tuzis taku nenajdes . k niektorym veciam a praktikam sa treba dobpracovat postupne casom .
  • 7. novembra 2010 20:41:57 CET
    ďakujem, ale Tvoj príspevok má ale jednu chybu a tou je skutočnosť že jednoducho si nájsť tú "správnu" dominu v tom "mori" červených šípiek je ako hľadanie ako ihly v kope sena..ja by som sa Ťa rád spýtal, či Ti vo výbere partnerky robí(l) problém vekový rozdiel..ja som povedzme dosť mladý mám len 23 rokov a nájsť dominu v priateľnom rozmedzí je jednoducho nemožné.., vidím tu zvačša len dominy ktoré by mi mohli robiť matku..preto je to pre mňa čoraz zložitejšie, skúšal som skutočne všetko možné, ale máš pravdu v tom, že handru zo seba robiť nemá zmysel..tak isto ako nemá zmysel si platiť za lekcie, dúfal som že ked raz vstúpim do bdsm komunity že to nebude komerčné ale bohužiaľ niekedy to je tak..Pre mňa ako mladého muža je jednoducho nemožné nájsť si primeranú dominu svojmu veku..a v takom prípade to vidím na svoje účinkovanie v tejto komunite za zbytočné, bohužiaľ ale je to tak..
  • 7. novembra 2010 20:30:54 CET
    nenavrhla ale je to asi najrozumnejšie východisko ktoré ma momentálne napadá..
  • 7. novembra 2010 8:35:52 CET
    maximálne súhlasím s Arielou a HerMastrom, dávaj si pozor pri osobnom stretnutí hlavne. Najprv čítaj, skúmaj sama seba, nedavaj hned na seba kontakt, a hlavne nerob zo seba handru, si určite krásna inteligentná mlada dáma, vyspelá predpokladám, ale opatrnosti nikdy nieje dosť.
  • 6. novembra 2010 16:12:06 CET
    Hlavu hore, nie si sama Viem presne, co tym chcem povedat ;-) Niekedy aj ja mam ten pocit, ze sem nepatrim a myslim, ze hovorim za viacerych jedincov. Hlavne sa neponahlaj. To prave orechove vzdy pride, ked to najmenej cakas. Samozrejme musis preto nieco urobit aby to prislo. Nie len sediet a cakat.
  • 6. novembra 2010 13:51:04 CET
    dakujem všetkým za rady :) lenže mam taky problem ze nie uplne vzdy mam na bdsm chut... niekedy mam chut proste chodit s obicajnym super chalanom v mojom veku :) a niekedy mam chut chodit s nejakym 20 rocnym dominantom... a preto mam aj tak trosku problem najst toho praveho ked vlastne ani neviem co chcem :((
  • 6. novembra 2010 12:54:06 CET
    Mozno to tu uz niekto spominal (neviem necital som cele forum), ale prezradim ti, ze ak sa ti pacia iste praktiky z oblasti BDSM je to normalna vec. Vacsina ludi sa s tym tak narodi a ide to s nimi od ranneho detstva. Otazne vsak je kedy to v cloveku "pukne". V tvojom pripade to puklo v 16r. U mna to bolo v 22r. To bolo ked ma ista Pani prvy krat pozvala na lekciu Do vtedy som sa aj ja vela krat zamyslel nad sebou, ze co sa to so mnou deje tak ako ty.
    Je to nieco podobne, ked homosexual zisti svoju skutocnu orientaciu. Od kedy som BDSM+ (skor D/s+), od vtedy mam voci inym komunitam o mnoho vacsi respekt. Najst si plnohodnotny D/s vztah nie je ziadna hracka

Posledny Arielin prispevok 04.11.2010 @ 00:50 - si zober prosim ta k srdcu. Opatrnosti nikdy nie je dost
  • 6. novembra 2010 12:22:33 CET
    Někteří submisivové dělají tu chybu, že oslovují všechny dominantní ženy stereotypní větou "Madam udělám pro vás vše, co se mnou uděláte?" nebo něco na ten způsob. To není dobré. Jak už napsala malá Domina, dominantní ženy jednak dostávají hodně soukromých zpráv, jednak jsou tyto zprávy většinou naprosto nezajímavé.
    Jak tedy zaujmout? Jde to těžko, už jenom když se podíváš na seznam přítomných - je to samá modrá a skoro žádná červená.
    Povím ti, co se osvědčilo mě, ovšem neber to jako nějaký univerzální návod. Přišel jsem do bdsm komunity někdy v roce 1998 a zapojil jsem se do diskusí kolem bdsm a založil jsem si hned vlastní stránky. V té době jsem poměrně dost vymetal i kecací srazy. A tím jsem postupně vešel do povědomí lidí, takž potom soukromá korespondence s dominantními ženami vyplynula už jaksi spontánně. Spoustu lidí jsem naštval, ovšem rovněž hodně lidí se mi podařilo zaujmout.

Rozhodně není dobré se příliš ponižovat, i když jsi submisivní. Dominantní ženy mají většinou rády hrdé muže, kteří jsou sami sebou. Asi nejlepší způsob, jak se k nim chovat je projevovat jim poněkud větší úctu, než je běžné, ale rozhodně nedělat ze sebe hadr na podlahu, protože potom se s tebou jako s hadrem na podlahu bude i jednat.
    Takže - směle do toho a good luck
  • 6. novembra 2010 10:56:44 CET
    este som to nerobil, no predstava že ma má žena pod kontrolou a musím plniť jej perverzné príkazy ma naplnuje radostou a obrovskou chutou . Hlavne to ponižovanie a príkazy doplnené fackami ,bičovaním a pod.. ma lákajú
  • 6. novembra 2010 10:47:20 CET
    ahoj, som tu nový a moc dominiek tu zrovna nieje, existujú aj iné stránky zo Slovensku ?