Forums » Nekategorizováno

CZ forum financni otroctvi

• 30. apríla 2015 17:20:42 CEST
    dohodni sa, kto bude na mňa reagovať. buď ty alebo vesely. zase nebudem ako ping pongová loptička medzi vami. všetko dôležité mám v profile, pre teba sú to nepodstatné veci úplne.
  • 30. apríla 2015 17:20:02 CEST
    ale prečo potom na neho keď vyžaduješ argumenty mieriš guľovnicou?
  • 30. apríla 2015 17:19:22 CEST
    kdybys dělal tohle tak s tím problém nemám, ale ty už zkouší urážet, shazovat mě. Ne, že bych s tím problém měl, nemám, mě může urazit jen inteligentí člověk, ale pak se tady nedá moc dobře něco řešit nebo argumentovat. Když místo argumentace přijde urážka a smích , jak jsi mě setřel.
  • 30. apríla 2015 17:17:33 CEST
    môj jediný problém je, že chcem argumenty, keď mi niekto oponuje a má iný názor, lebo ten môj nemusí byť správny. keď niečo tvrdím, tak sa snažím objasniť prečo to tak tvrdím. viem, že je to mnohým nepríjemné, ale sladký nie som.
  • 30. apríla 2015 17:17:03 CEST
    Ahaaa davas za příklad Bdsm orientovaných lidí seznamku.To je kvalitní příklad.

bunny
    Před pár dny jsi psal,že nejsi dominant,teď píšeš,že tvoje subka pro tebe udělá všechno...tak můžeš říct,jak to tedy je?
  • 30. apríla 2015 17:14:53 CEST
    víš co je Tvůj problém? že se hned chceš přít a hned v tom hledáš souboj. já se normálně bavím a ty už se mě snažíš shazovat. Přitom k tomu není vůbec důvod, netřeba být agresivní a vyvolávat hádku ne?
  • 30. apríla 2015 17:12:33 CEST
    já tady teď na téhle stránc vidím jen dvě a ani jedna po nich nejde. Jedna to píše a dost přesvědčivě a druhou znám. Znám více žen, které po penězích nejdou a snad žádnou osobně, nebo nějak blíže přes psaní, která ano. Zatímco neznám žádnou, která by vyloženě šla po penězích. Tyhle inzeráty a hledání jen za účelem moneyslavingu jsou výkřiky, které nikoho nezajimají, některé ženy to zkusí jednou dvakrát a zjistí, že to takhle nefungují a přestanopu s tím. Drtivá většina. Sem tam to nějaká zkouší déle, nevím proč. To máš jako se suby kteří hledají dominu, která se o něj bude plně starat a on ji bude sloužit.
  • 30. apríla 2015 17:10:56 CEST
    konečne si prišla, lebo ten tvoj hovorca vesely už strácal dych. neviem, kde som písal o svojprávnosti, ale verím, že celkom určite mi to nájdeš
  • 30. apríla 2015 17:08:55 CEST
    ale veď ja to viem, chápem ťa a poznám to. napr. nikdy som neodsúdil ani tie druhé, pre ktoré je to zárobková činnosť, je to úplne v pohode, mňa vedia vždy len vytočiť tie "argumenty" a obhajoba... a to keby už chcem byť hnusný, čo nechcem, tak sa pýtam na vzdelanie, prácu, kariéru a príjem domín, ktoré hľadajú moneyslave. užíval by som si to. ale ako sa hovorí, nehas čo ťa nepáli veď ja som vlastne zlatý a roztomilý, len to málokto vidí
  • 30. apríla 2015 17:03:42 CEST
    takže ti,co zaplatí Domine,která se prezentuje za FinDom jsou tedy nesvepravni?Začínám se v tom ztrácet.Zaplatí přece vždy jen ten,co chce zaplatit.Tedy z vlastního přesvědčení.Takže v jakém případě jde o tu prostitutku Dominu?Nedokážu si to vůbec představit.
  • 30. apríla 2015 17:03:04 CEST
    nemám chuť sa s tebou naťahovať. skús si dať "zoznamku", ja to volám inzercia, posledných 20 strán, spočítaj koľko domín hľadá niekoho pre pocit a koľko pre peniaze. potom, keď budeš mať v rukách čísla, tak napíš "určitě ne. to že občas nějaká pipina napíše že chce otroka na prachy"... ináč, keď budeš zúfalý, tak ti pomôžem s tými, ktoré peniaze skutočne nezaujímajú, aj také tu sú
  • 30. apríla 2015 16:40:29 CEST
    Inak toto si uplne trafil aj na mna- toto presne mam najradsej na subikovi, ak viem, ze j eochotny urobit pre mna cokolvek... ten pocit ma nesmierne naplna... ale ako pises neposlem ho alebo ho nebudem nutit robit to co by mu uskodilo, len musim vediet ze kebyze chcem- pojde a urobi to...
    To je pre mna naj pocit z bdsm. Sex je proti tomu nic :))
  • 30. apríla 2015 15:55:09 CEST
    určitě ne. to že občas nějaká pipina napíše že chce otroka na prachy neznamení že mnoho žen to s muži opravdu umí a dokážou v muži vyvolat to, co se jim opravdu líbí.
  • 30. apríla 2015 15:48:33 CEST
    len ja chcem povedať to, že zhodou okolností 99.9% tých akože domín, ktoré chcú zažívať ten pocit má holú riť, žiadnu karéru, nič. a to som nechal rezervu 0.1% lebo fakt sa možno nájde nejaká jedna iná
  • 30. apríla 2015 15:45:52 CEST
    třeba ten pocit nechtějí nebo nepotřebují zažívat. Některá zase nepotřebuje zažívat pocit, jak ji někdo líbá nožky. Některá nemá ráda piss, jiná vůbec orální sex. Je to prostě praktika jako každá jiná a některou vzrušuje a jinou ne.
  • 30. apríla 2015 15:42:42 CEST
    mám povinnosti, tak nestíham reagovať, ešte niečo chcem k tomu pocitu. mám subinu. mňa vzrušuje pocit, že je ochotná pre mňa urobiť čokoľvek. urobí to, lebo ju to vzrušuje a urobí to pre mňa. poslal by som ju prostituovať. ona by išla, lebo by bola v tom, že sa mi to páči, je to tak správne a vzrušoval by ju pocit, že to robí pre mňa, mňa zase vzrušuje pocit, že urobí čokoľvek. píšem stále o pocitoch. ale reálne by som ju neposlal šľapať, lebo ja peniaze nepotrebujem, mne stačí ten pocit, že je ochotná urobiť čokoľvek. prečo skutočne inteligentné dominantné ženy, ktoré sú úspešné v bežnom živote nepotrebujú ťahať od muža peniaze, nepotrebujú moneyslave? oni nechcú zažívať ten pocit? nech sa na mńa nikto nehnevá, keď píšem o tých ženách ako o prostitútkach, ale je to tak...
  • 30. apríla 2015 15:37:04 CEST
    Ja napriklad neznesiem darceky ani peniaze od nikoho okrem manzela... je to pre mna tak intimna vec, ze nic take neprijmem... teda samozrejme narodeniny alebo tak ale to je ine... a aj to mam rada iba malickosti skor symbolicke... ale od manzela vyslovene zboznujem aj vzacnejsie veci, ktore viem ze potom hrdo nosim ako manzelka a tym mi prejavil on svoju uctu ze ich na mna vynalozil a na nikoho ineho...

Preto ked mi ponukal jeden muz peniaze, nemala som nielenze zaujem, este som aj citila obrovsky odpor...

Cize aj ja akozena milujem byt zahrnana kadecim, ale nie od hockoho, resp, iba od jedneho :)

Potom ma tesi aj to ked vidim ako sa manzel citi hrdy ze ako ma oblecenu/ozdobenu zenu... (teda ked niekam ideme a nahodim si to, nie stale :) )
  • 30. apríla 2015 15:14:13 CEST
    S tým posledným príspevkom súhlasím plne a s tým predchádzajúcim s určitými pripomienkami. Nechávam to ďalej ale tak, aby mal možnosť sa prihlásiť konkrétny človek, ktorý s touto službou má reálne skúsenosti.
  • 30. apríla 2015 15:01:49 CEST
    samozřejmě. s tím souhlasím, pokud si žena napíše inzerát zaměřený na moneyslave, je to o něčem jiném. taková se nemůže divit, že ji píší jen honiči a že mezi suby není nikdo normální, kdo to myslí vážně.
  • 30. apríla 2015 15:00:17 CEST
    Jenže ten pocit je na tom nejdůležitější, právě to vzrušení. Jistě jsou ženy, které z lidí jen tahají peníze a nic než ty peníze z toho nemají. Ale tak samo jsou i ženy, které vzruší i to, že si pak za ty peníze koupí něco pro sebe nebo na sebe. Jsou do konce ženy, kterým se pak líbí poslat fotografii, tomu muži za jehož peníze si ty věci pořídila, či dokonce ráda popíše , jak ten parfém voněl jinému muži, nebo jak z ní to prádlo svlékal. A může se to líbit všem zúčastněným. Přitom iniciativa vzešla od ní.
    A nebudeš tomu věřit, ale jsou i ženy ( minimálně jedna ) , které opravdu ty peníze posílají jinam, kde jsou potřeba, už pro ten svůj pocit :)
  • 30. apríla 2015 14:57:12 CEST
    Dalo by sa o tom uvažovať, no bolo by to po vzájomnom pôsobení, (niečo ako čo bolo skôr vajce alebo sliepka)- proste dlhodobé obojstranné signály a tá žena by to nakoniec vyslovila ako prvá. Potom áno, ale zháňanie moneyslave cez inzeráty a otrokov len za účelom používania ako bankomatu do tejto kategórie veľmi nezaraďujem.
  • 30. apríla 2015 14:50:34 CEST
    keby išlo výlučne o pocit, že tie peniaze od neho vytiahne a o to vzrušenie, tak tie peniaze daruje na onkológiu, opustené deti, starých ľudí, pre rôzne útulky a pod. lenže ona to neurobí a žije z nich. nejde o pocit, ide o tie peniaze. je to prostitútka. ináč samozrejme máš právo so mnou nesúhlasiť, akurát sa opri o argument, ktorý je "neprestrelný" a nie o pocit... peniaze nesmrdia, akurát je mi už smiešne ako slovo prostitútka sa považuje za urážku, keď to tak nie je...
  • 30. apríla 2015 14:45:08 CEST
    Určitě nesouhlasím s tím, že pokud iniciativa vzejde od ženy , je hned prostitutka. Proč by ženu nemohlo stejně tak jako muže to předávání daru a peněz vzrušovat? Co když ji vzrušuje to mít na něj takový vliv z něj něco vytáhnout? A mu se líbí, že "musí" protože ji třeba nechce zklamat ?
  • 30. apríla 2015 14:35:34 CEST
    ono to je tak. muži vedia veľmi dobre, čo je to finančné otroctvo, akurát veľa žien (nie všetky) si to hrozne mýlia a berú to ako ľahký, rýchly a nenáročný spôsob ako prísť k peniazom. jednoducho iniciatíva MUSÍ ísť z muža, jeho má toto vzrušovať rovnako ako niekto sa teší na výprask alebo na čokoľvek iné, tak moneyslave sa teší že dá časť peňazí domine, alebo všetky peniaze, alebo sa nechá úplne poslať na dno a bude ho to vzrušovať. rovnako ako niekoho vzrušuje kastrácia, lebo dá svoj rozum domine. poznám dominu, ktorej muž takto kúpil byt v BA a jeho to vzrušovalo. lenže s tým "blbým" nápadom príde muž, nie domina... keď domina má v popise, že vyslovene hľadá moneyslave, tak je to prostitútka, ale taká už veľmi sofistikovaná
  • 30. apríla 2015 14:26:57 CEST
    Stupně a pdobně. To je takový paskvil trochu. Tak jako u všeho, co mezi sebou sdílejí dva lidé platí, 100 párů, 200 chutí. Nějaká stupnice, či druzích se tedy nedá moc mluvit, bylo by jich nepřeberné množství.
    Já třeba bych měl velký problém poslat něco, cokoli neznámé ženě, nebo ženě, se kterou nemám trochu hlubší vztah. Mám totiž přátelé, psa, sebe a tyhle tvory obdaruji mnohem raději. Pokud ale už něco mezi mnou a onou dominantní ženou je, a klidně to může být přátelství, což třeba pro mě je strašně silný vztah, tak mě dárky baví. I když v přátelství je to trochu rizikové, přiznávám.
    co se týče partnerského vztahu s dominantní ženou, tam by to pro mě mohlo mít úplně jiné možnosti a dokáži si představit mnohé :)