Forums » Nekategorizováno

CZ forum financni otroctvi

• 30. apríla 2015 14:13:50 CEST
    Praveze malokto vie, co to vlastne financne otroctvo je... ja to ledva ako tak chapem na zaklade toho popisu isteho uzivatela, co o tom napisal prispevok... a ze su napr,s tupne a podobne- o tom neviem dodnes, celkom by ma zaujimalo ako to je, a zaujimali by ma aj pocity, potreby, prezivanie tych muzov, co to vyhladavaju... Dodnes si pamatam ten prispevok tu na fore, ten muz to pisal neskutocne otvorene, ale nakoniec ziskal iba pohrdanie inych, uplne nepravom a nepochopene...

Takze budem rada, ak tu cokolvek napisu muzi, co to maju radi- preco, ako, kolko, komu :)) a podobne...
  • 30. apríla 2015 14:04:49 CEST
  • 30. apríla 2015 13:28:07 CEST
    To tady všichni ví, že nejde jen o posílání peněz ženě. Jen to neví dost žen, které o ty peníze různě žebrají.
  • 30. apríla 2015 13:19:13 CEST
    FO není o prachsprostým posílání peněz na účet neznámé ženě. Je několik stupňů a druhů. Někdy jde o moc, trest či fetiš rozmazlovat svou vyvolenou.
  • 30. apríla 2015 9:31:38 CEST
    Čo to pre submisíva znamená, si viem v celku dobre predstaviť. Celé je to podľa mňa len o tom, či dominantná osoba prijme tento spôsob ako prejav submisívovej maximálnej oddanosti, alebo to bolo od samého začiatku jej cieľom, ako ľahký spôsob obohacovania.
  • 30. apríla 2015 9:27:08 CEST
    moneyslave je úplne v pohode, keď iniciatíva vychádza od muža, jeho to vzrušuje a napĺňa. to je bez debaty. rozprával som sa s viacerými dominami, pýtal sa prečo za to nechcú peniaze, veď majú skúsenosti, vybavenie a pod. všetko veľmi inteligentné ženy, s hlúpymi neviem komunikovať. odpoveď bola, že veď oni si to užívajú rovnako ako tí muži, ony chodili do školy, ony majú prácu, ony urobili kariéru a ony majú dosť peňazí a nepotrebujú ich... problém v tomto nastane, keď akože domina vyžaduje moneyslave, iniciatíva ide od nej... v tom prípade ide o obyčajnú prostitútku, to stále tvrdím ale ja fandím veľmi aj tým, nech sa im darí. keby nebol dopyt, tak by nebola ani ponuka.
  • 30. apríla 2015 9:16:12 CEST
    Financne otroctvo bolo pre mna dlhu dobu zahadou... nerozumela som mu... az som tu citala jeden velmi dobry prispevok od muza o tom, co mu to dava... a pochopila som ho.

Mne ked nieco take bolo ponuknute, odmietla som, taketo peniaze ma nijako netesia... nenaplnaju ma... takze tato praktika nie je pre mna, ale z toho prispevku som pochopila, co to moze sluhovi dusevne dat.
    • 5 posts
    29. apríla 2015 13:59:38 CEST
    tych for je tu viacej :-) stačí dat do vyhladavania "finanč", alebo "money"

:-D
  • 29. apríla 2015 13:57:42 CEST
    hledal jsem to pod moneyslaving a na naší krásnou češtinu jsem zapomněl:D
    • 5 posts
    29. apríla 2015 13:56:20 CEST
    všetko tu je, treba trošku pobehat po forach :-D
  • 22. decembra 2010 21:01:38 CET
    prekvapuje ma kolko casu si venoval nepodstatnej poznamke. toto je forum o FO a nie tvojich aktivitach kdesi pre JT a ich gorilach, ani si neviem spomenut, ze by som ti ponukal peniaze, ak nemas tie kamosky tak sa tu nenaparuj a neodbocuj, tak ako si odbocil od temy tohto fora. tvoj posledny prispevok patril jednoznacne do sukr. sprav. Zbytocne tu zatazujes forum osobnou diskusiou so mnou, tak koncim ak nemas k teme co dodat a ani tie krasne kamosky nejako uz nespominas.

pekne vianoce UZI SI TO
    • 8 posts
    22. decembra 2010 17:48:48 CET
    Pocuj teda akurat som sa zamyslel, mimochodom, tento tyzden som fotil na akcii JT a ani oni nemaju 150Gk boys ochrankarov, nekecas tak troches?
    • 8 posts
    22. decembra 2010 17:37:06 CET
    Heh som sa dobre pobavil, je mi jasne ze kazda zlatokopka sa bude drzat typka ktory jej bude davat love za nic...

Nemam sice dovod Ti vysvetlovat preco som tu, ale napisem Ti, poznam tu dost vela ludi s ktorymi tu pokecam, obcas sa vyskytne niekto s kym pomenim videa... ci obcas nejaka baba s ktorou dam SM :)
    Myslim ze je tu fest vela ludi ktory maju spokojne manzelstva a su tu regnuty...
    Nechapem o com ocis v druhej vete.. ja si myslim ze ked Ta niekto vyslaha tak ho to vacsinou musi bavit.

Ako nemozem si pomoct, ale ako tak citam ten Tvoj prispevok pride mi ze kecas...
    150 kg gorila boys :) heheh, ako ked som hral pred tyzdnom mafiu :), Ta gorla Ta urcita aj vyobima, ked dojdes vecer domov s prace nasrany :)

Vobec som tu vetu nemyslel ze ak Ti niekto da fyzicky na ulici po papuli... kua myslel som to tak ze ak sa Ti hocico stane zena je clovek ktory pri tebe stoji... chapes... najdes v nej oporu... co sa pojdes vyplakat domine ktoru ani nezaujimas iba Tvoje love?
    Pocuj nenapadko a ku druhej sprave, myslim ze by si kludne mohol nosit mojim kamoskam celu vyplatu :) a neocakavat za to nic... tak ako pises, posli mi sukromnej spravy mobil a posuniem Ta dalej :)- teda nie teba, ale Tvoje peniaze.

Aspon by sme s kamoskou mohli rozsirit diky Tvojim bubakom repertuar nasej muciarne :D

A este jedna vec ked je baba sadistka a bavy ju sledovat ako trpis, ty si myslis ze jej das 500-1000€ a ona bude spokojna?

Vravim posli tel, dohodneme podmienky a mozes zacat platit az budes zeleny :D

A ja sa budem tesit ze s Tvojich love budeme mat nove profi vybavenie :)))
    • 7 posts
    22. decembra 2010 10:41:21 CET
    Nepodceňuj psiska,si úplne vedla.
  • 21. decembra 2010 19:07:31 CET
    to som myslel fakt vazne, rozmaznam ti ich tak, ze ta uz nikdy nebudu chciet udriet po zadku. Nebudu to potrebovat, budu mat mna a to je nasa prevaha nad ostatnymi nizssimi otrokmi
  • 21. decembra 2010 18:57:00 CET
    ak si taky spokojny s manzelkoiu, preco si tu? Pre mna je lepsie platit svojej bohyni ako sa nechat mlatit niekym komu na tom vobec nezalezi. By si sa divil, ako si nas nase dominy chrania a ako ich my milujeme.

Inac som momentalne volny a rad sa s tvojimi kamoskami stretnem, ver budu spokojne aj ja To budes kamos.
    Ver aj ty mne, ja zase neverim, ze je niekto kto sa necha bit od niekoho kto to vobec nerobi rad a na margo toho zbitia vonku tak o to sa u mna stara sef ochranky a jeho 150 kg boys ver su lepsi ako manzelka
    • 8 posts
    20. decembra 2010 18:49:30 CET
    Mimochodom, ak by si chcel poznam par krasnych bab kotorym sa mozes tiez starat o blaho :D
    • 8 posts
    20. decembra 2010 18:45:37 CET
    Ahoj ty platis babe za to aby si mohol platit a vobec nic s toho nemas? Platis iba pre to ze Ti to pride ponizujuce, dat jej peniaze?

Nooo klobuk dolu, som myslel ze sa taky ani nenajde.
    Mimochodom s tymi manzelkami to nieje tak ako pises, manzelka Ti navari, ma Ta rada, ked Ta vonku niekto dobije prvy kto ta ofuka je Tvoja manzelka, mas s nou deti.... a sex...
    TEda Ti poviem ja mam manzelku a fakt som max spokoojny... Mame spolu krasnu dceru...a v ziadnom pripade nieje manzelka niekto kto zerie peniaze a nic s neho nemas...
  • 20. decembra 2010 7:10:29 CET
    ruku na srdce, kolko manzelov je fin. otrokmi a suchnu si po case tak raz za mesiac, ale starat sa o krasnu majitelku je fajn a ta davka ponizenia, tak tej sa nevyrovna ani bicovanie. Takze pani, my FO neplatime za nic, ale za cest patrit niekomu a to nas vzrusuje. Inac alex tvoja uvaha o zbavobani sa penazi ma pobavila, vtipna uvaha.
    • 8 posts
    20. decembra 2010 1:00:12 CET
    No co ku tomu dodat proste zlatokopky :)
    http://www.mojevideo.sk/video/5ef3/rytmus_zlatokopka.html

Nechapem chlapov co zene platia za nic... ked uz aspon za SM, no bars, za sex bars... ale platit za to aby jej mohol, platit... troches divne...
    Teda opytam sa je tu vibec niekto kto plati zene bez nicoho, len aby jej mohol platit? Ja si osobne myslim ze taky snad ani neni?

POZOR POKIAL NIEKTO NEMATE KAM POSLAT SVOJE PRASULE, MOZTE POSLAT NA MOJ UCET :D
  • 20. decembra 2010 0:13:11 CET
    Samozrejme, každá sranda niečo stojí, či už lístky do kina, do divadla, večera v lepšej reštaurácii, darček ktorý milovanej, vyvolenej rozžiari iskričky v očiach, to chlapovi urobí dobre, ale vyžadovať od niekoho niečo z hrubej neosobnej vypočítavosti, to nie je pre každého.
    Ale ako sa vraví, keď ju miluješ, nie je čo riešiť.

Hmmm
    Tou predposlednou vetou - je to horšie ako mať krvavý zadok??? si ma trochu dostal. Oni skutočne niektorý sú schopný obetovať skôr zdravie alebo aj život ako by obetovali peniaze, majetok a materialne statky, do ktorých získania investovali nemalé usilie, neuvedomujúc si, že to všetko sa dá získať znovu a človek toho ku prežitiu až toľko nepotrebuje ( ku žitiu, samostatnosti a pocitu prestíže však áno ).
    Takže svojským spôsobom, ak sa zbavím nadbytočných, charakter kaziacich penazí, urobím pre seba niečo dobré a dotyčnej dokážem ako mi na nej záleží ???
  • 19. decembra 2010 20:48:43 CET
    Podľa väčšiny obyvateľstva patríme takmer všetci, kt. navštevujeme tieto stránky do sexuologickej, príp. psychiatrickej , či psychologickej poradne.Ukazuje to mieru tolerancie ostatnej populácie, pričom tieto naše príspevky ukazujú mieru našej vlastnej tolerancie, nastavujú nám zrkadlo vlastnej obmedzenosti chápať potreby a deviácie iných. Podľa nemenovanej, ale každému známej sexuologičky je všetko /ds/co riešime samozrejme sexuálna deviácia, odchýlka od normálu /priemeru obyv./. Liečiť a riešiť ju však je potrebné iba vtedy, ak prekáža samotnému jedincovi, alebo sa osoba dostáva do stavu, kedy vyhľadáva nekonsenzuálne aktivity.Kým daný stav vyhovuje obom partnerom, ide o súkromnú vec, ktorá nikomu neubližuje.
  • 19. decembra 2010 19:56:16 CET
    No co na to povedat, su veci, ktore nemusim a su veci, ktore nemusim a odsudzujem. Toto je jedna z nich. Suhlasim z Alexom, ze toto je pre terapeuta. Pozor, neodsudzujem toho cloveka, co to robi, len jeho uchylku.
  • 19. decembra 2010 17:36:00 CET
    psychoterapeuta si nechaj pre seba a financne dominy pre nas, asi tolko, naco sudis, je mam svoje potreby a tie mi psychoterapeut nevyriesi. nehovor comu nerozumies, pre mna su aj homosexuali pre psychoterapeuta, ale nepisem im to, nie su na to zvedavi a nic to neriesi, su prosto taki. Ja tiez neuznavam trvale poskodenie tela, ale tiez nepisem blbosti, iba nesuhlasim a aj lutujem.Ver zije sa im tazko.a nam, co uz ak nas fin. domina nechce, zruinujeme sa a co??? je to horsie ako mat krvavy zadok???

maj sa pekne
  • 19. decembra 2010 14:25:40 CET
    Káždy človek má svoje potreby ale niektoré patria skôr do ordinácie psychoterapeuta ( alebo peknej prívetivej chápajucej terapeutky ) ten síce zinkasuje tiež svoje, ale na rozdiel od money "do.miny" môže pomôže sebauvedomením odstrániť zakorenenú príčinu niektorých problémov, prečo sám zo sebou nie je spokojný a zlepšiť tak prežitie tých skutočných potrieb. Nielen materialnych ale aj duchovne založených.
    Kto nadobudol z tohoto príspevku dojem, len preto, že je BDSM pozitívny automaticky patrí do rúk odborníka, tam skutočne patrí.
    Horsana, vážne zaujímavý príbeh.