Forums » Nekategorizováno

BDSM štúdio

• 1. decembra 2010 18:14:50 CET
    Rád by som vedel vaše názory na túto NOVINKU, tak čakám reakcie.Základnú web stránku spustím dnes.Pre DOMINY a D Pánov ponúkam spoluprácu za veľmi výhodných podmienok.V krátkosti:k dispozícii reštaurácia,bar,ubytovanie.Mesto SA.
  • 7. októbra 2016 12:19:55 CEST
    Admin je Čech, usudzujem teda, že Dominu kúpili Česi a zničili ju(nomináciou pasívneho admina) aby boli v závode, v ktorom súťažia dvaja/Česi a Slováci/jedničkou.
  • 7. októbra 2016 12:11:53 CEST
    Ty vzťahovačný starý chujón! Myslím to dobre. Aj mne si mučiareň poradil.
    • 13 posts
    7. októbra 2016 8:49:09 CEST
    alebo pompelonovi. On je komunitou poverený hovorca (na domine)
  • 7. októbra 2016 8:10:58 CEST
    Skús napísať Leonovi SS.
  • 6. októbra 2016 10:41:36 CEST
    Ahoj vsetci , presiel som to tu viackrat , ale nenasiel som info ci je v BA alebo okoli realne nejake BDSM studo na prenajom
    ak o niecom viete , poprosim vas o kontakt

P.
  • 20. júla 2011 23:22:27 CEST
    suuuuuhlasiiim z profesorom,,,a bol som aj u peťa,,,,je to tam tiž
  • 20. júla 2011 10:25:00 CEST
    Aj my ,,domáci,, sa chceme poďakovať všetkým za účasť a príjemnú spoločnosť,,,ste všetci vítaný i v budúcnosti...
    • 13 posts
    15. júla 2011 21:44:22 CEST
    Trochu preháňaš ako vždy. Konečne sú na Slovensku stretká ozaj hustejšie a u Peťa a Sklavin (týmto ich pozdravujem) som ešte ani nebol. Práve naopak, vaša účasť s Luzzy bola príjemným preqapením. A ďalším vaše vystúpenie.
  • 15. júla 2011 19:32:44 CEST
    Bol som prijemne prekvapeny uvolnenou atmosferou, velmi bohatou ucastou/co je znak toho, ze dobre chvalit netreba-domina pred stretkom bola tyzden bloknuta/, spravnym mixom zabavy/pokec, alkohol , jedlo ,d-s hratky/,vyrovnanym pomerom muzskej aj zenskej ucasti. Dakujem tahunovi vsetkych stretiek na Slovensku Leonovi , ze sa vzdy obetuje koli nam, aj ked verim , ze pre neho je to prijemny relax a tentokrat si prisiel na svoje aj on a nebude uz chvalit len stretka v CR.
    • 13 posts
    10. júla 2011 17:37:44 CEST
    aj keď želám www.domina.sk všetko dobré, v prípade že by zase nefungovala, ponúkam alternatívny priestor na spriatelenom webe www.vsara.com v klube BDSM Slovensko
    • 13 posts
    10. júla 2011 17:35:49 CEST
    Vďaka všetkým čo prišli a pričinili sa o zdarný priebeh stretnutia.
  • 27. júna 2011 15:46:31 CEST
    Pripominame vam termin stretnutia BDSM pozitivnych ludi v Šali, ktore sa kona najblizsi piatok 1.7. -2.7. 2011 o 18.00.Vitany su jednotlivci aj pary.Tych co boli zvyknutí chodit do Banskej Bystrice informujeme, že toto stretko by malo stretko v BB ciastocne nahradit.Kto ma zaujem prist nech sa ozve.Blizsie info cez ss alebo rp
    • 13 posts
    26. júna 2011 10:15:43 CEST
    Pripomínam že tretko je už najbližší piatok.
  • 21. júna 2011 11:34:32 CEST
    Ja dobre viem ty co pises,ale aj dobre viem preco som tak reagovala.Na predoslom stretnuti som mala moznost pocut poznamku tohoto pana,co caka na padajuce z neba. Sam ale ruku k dielu neprilozi. Uzavrem tuto debatu ze sa stretneme,pobavime,bude dobra spolocnost aj bez modeliek,subiniek,subikou co v rade cakaju ze sa ich niekto ujme. Zabava bude aj bola !
  • 21. júna 2011 11:12:18 CEST
    joxer asi myslel ci je zabezpecena verejna prezentacie bondage na modelke- ako zenskom pohlavi, nie ako modelke typu Sklenarikovej a podobne. Verejne prezentacie pri nejakch zrazoch byvaju zabezpecene, tak otazka nebola od veci. Stacilo odpovedat:,,organizator nezabezpecuje program zrazu a tym padom aj verejnu prezentaciu, vsetko zavisi od individualneho dohovoru pritomnych hosti , pokial by ste chceli vy osobne predviest prezentaciu bondage na vasej parntnerke s jej suhlasom, bude vam to umoznene" Koniec odpovede a predislo by sa roznym osocovaniam a osobnym utokom.
  • 21. júna 2011 9:02:07 CEST
    To aby zena mlcala ked sa bavia muzi zabudni,okamzite! Kto si nevie ani realny vek dat na profil,realne foto,mal by drzat usta. Dones na stretko modelku a ukaz ako ju poviazes.Dominy sa radi budu pozerat na tvoje umenie.Moj nazor som len napisala a tesim sa na stretko,ziadny model subici nas tam nebudu cakat v rade na bondage,alebo ine radovanky. Bavit sa da aj bez totho.
  • 21. júna 2011 8:17:12 CEST
    Modelkou moze byt kazda ktora posluzi na tvorbu diela....vobec nemuzi byt vychrtnuta.
    • 13 posts
    21. júna 2011 5:15:24 CEST
    osobné spory riešiť v súkromných správach. Myslím že Joxerova otázka bola zodpovedaná dostatočne. Termín stretnutia sa blíži a kto má záujem prísť nech sa ozve. Myslím že v tomto období a v tejto časti Slovenska sa už žiadne akčno-kecacie stretko neplánuje. Tých čo boli zvyknutí chodiť do Banskej Bystrice informujeme, že toto stretko by malo stretko v BB čiastočne nahradiť.
  • 20. júna 2011 23:35:35 CEST
    ale mozno by sa tie modelky dali trestat donutenim dat si kusok " och joj, vysoko kalorickej pizze " ;)
  • 20. júna 2011 22:21:12 CEST
    aj keby tam bolo 10 vysokych rachitickych, vyhladovanych modeliek, ziadna by a nedala zviazat neznamym clovekom.
  • 20. júna 2011 16:21:06 CEST
    Mna neusmernuj. Ty ako dominant ako sa sam titulujes,si taku otazku nemal ani polozit,bola uplne nemiestna od dominanta ,alebo ako to nazvat.
  • 20. júna 2011 15:49:31 CEST
    Vykricniky posielaj svojim subikom a nie mne ! Ja nic necakam. Bola to len otazka.
  • 20. júna 2011 10:40:17 CEST
    To ta chapem,ale hladaj sam!!! Ty cakas co ti iny doda,donesie,ponukne!! To ale takto nefunguje.
  • 20. júna 2011 10:40:11 CEST
    Ty mi nic hladat nemusis...takze tvoj nazor ma vobec nezaujima.
  • 20. júna 2011 10:27:28 CEST
    staci taka co je vyssia ako sirsia.