Forums » Nekategorizováno

Spotene topanky

• 8. decembra 2010 14:18:25 CET
    Piste, diskutujte, viem ze je to forum podobne jednemu, ale tu ide cisto o ovoniavanie topanok zien. Ja som vonal viacero a najviac prepotene boli baleriny jednej susedy, mala silonky a hned ked sa vyzula som sa do nich pustil. Boli az mokre zvnutra, mnam. Mala asi 16 rokov. Podobne prispevky cakam od vas :)Ale nie vymyslene, ale zo zivota
  • 27. decembra 2010 18:17:47 CET
    A boli este spotene, hned po vyzuti?
  • 26. decembra 2010 21:57:56 CET
    par dni dozadu som susede ukradol tenisky s pred dveri,uz maju dake tie roky:)
  • 20. decembra 2010 8:07:14 CET
    Teraz uz viem do pice, ze ked mojej starej mame stale niekto kradol smradlave sandale na dedine, tak to boli curaci buzeranti Kenny kokot, milan curino a Picus peter32. Ti ich potom doma olizovali a slintali u toho.
    Ma z vas picusov jebne.
  • 20. decembra 2010 7:48:14 CET
    treba vyuzit kazdu situaciu co pride pod ruku:) preto aj mam doma niekolko prezuviek od bab zo skoly:) aj dake co som slohol kamaratkam mam
  • 18. decembra 2010 11:15:23 CET
    som bol vcera postrazit psa nechcelo sa my tam vobec ist ale ked som si predstavil ze tam ma svoje tenisky ponozky hned som si povedal ze teda idem a nebanujem krasne cierne tenisky znacky puma neodolal som hned som sa do nich pustil mnam mnam
  • 17. decembra 2010 20:22:54 CET
    Podla mna si nepochopil, ze ho vzrusuju nadavky... ,-)
  • 17. decembra 2010 15:19:15 CET
    Aj ja si rád pričuchnem k ženským botičkám, ale skôr k nejakým lodičkám, či sandálkam na vysokom opätku a fantazírujem. Pracujem s telefónmi. Klasickými, šnúrovými. Robíš niečo na dákom úrade, káble kade-tade popod stoly. Ženy sa často v práci prezujú, či menia obuv. Viete koľko zaujímavých voňavých botičiek sa takto nájde pod ich stolmi ? :)
  • 14. decembra 2010 18:35:11 CET
    Dámske spotene topánky to je aroma :-)) JA som mojoj madam z takých musel piť všetko čo do nich naliala.
  • 11. decembra 2010 23:32:55 CET
    Zpocené boty žen očuchávám běžně.
  • 11. decembra 2010 22:40:55 CET
    zase ten curacik zmazal moje forum. Smiesne.
    Nejaky buzerantik mi zacal vypisovat osobne rozkosne spravicky. Boze to slovensko plodi mentalnych chudakov. Ak by ten kokotik za nieco stal, v zmysle, nieco by znamenal, aj by som ti curacku milanku kupil letenku, pozval, vyfackal, zlomil nozicku, potom druhu a ak by si bol slusny, posadil na lietadlo a poslal naspat domov k ovciam, aby tam neboli bez barana.
  • 11. decembra 2010 16:35:32 CET
    no zareagoval si presne tak ako on ocakava, proste ho ignoruj. Predsa mu nebudes davat ten pocit ze je hviezda o ktorej sa vie a na tom zaklade si moze honit pipika.
  • 11. decembra 2010 16:26:45 CET
    No kde si? Čo sa zašívaš? Už bledneš? Máš strach, že keď si ťa vyzistím, tak padneš?
    Čítal som tu všeličo, ale takého zakomplexovaného chudáka som tu nevidel. Kde si, čo spíš? Čo sa neozývaš? Spadli ti trenky? Ani sa nedivím. Okrem kokota nevieš nič iné zobrať do huby! Ty nula, zobuď sa!
    Čakať od teba, že povieš všetkým prepáčte, to nečakám. Na to treba IQ minimálne 60, a to je hranica. A že by si mal viac? to pochybujem. Kde sa skrývaš? Máš strach? Tak sa, ty nula, vymaž. Inak, zle skončíš !!! Ver tomu!

Ty si už nikam nenapíšeš! Ak vôbec budeš vedieť písať. Primitív!
  • 11. decembra 2010 15:14:58 CET
    scorpion68 je typ cloveka, ktory si musi hladkat vlastne ego. Inac sa citi ako nula co aj je. Mam take tusenie, ze mu ho hladkame aj mi, ked reagujeme na jeho prispevky. Ked ho budeme ignorovat, moze si ho hladkat akurat tak sam.
  • 11. decembra 2010 14:39:51 CET
    Nikdy som sem nepísal, ale že si tu ty, totálna nula, primitív a debil, tak sem píšem. S čím sa tu vyťahuješ? Čo tu píšeš o bicepsoch?
    Poviem jedno slovo, a si v riti. Či si rus, alebo iná háveď z Ameriky. Tvoj profil je totálne o ničom. A rád Ti prijebem osobne, ty chudák.
    Alebo ťa to vzrušuje, robiť druhému zle? Tak odtiaľto odpláv. Lebo si ťa zistím, a tvoje biedne svaly, ti budú akurát tak nato, aby si si s nimi utieral svoj krvavý ksicht a sopeľ, ktorý ti vyrazí z nosa.
    Ak máš iné chute, založ si svoju stránku. Príď, a končíš! Chudák!

Takého debilka som ešte nezažil. Chudáčik!

• 11. decembra 2010 10:39:13 CET
    Tak sa chod angazovat tam kam patris a nie tu. Necuduj sa, ze ludia na teba takto reaguju, ked rypes do osieho hniezda na mieste, ktore nepoznas. Moc si nefandi... Legislativa nema nic spolocne s BDSM.
  • 11. decembra 2010 10:15:06 CET
    Curino, neviem sice o tvojich bicepsikoch, ale mozocek ti tvrdne urcite. Predtym, nez som zacal s taekwondo som s Reichelom bicepsoval 60kg aj po polnoci. Moje bicepsy su ako tvoje stehienka.
    A slobodne vyjadrovat nazor umoznuje legislativa uz aj u vas na sk. Ja som na to zvyknuty tu.
    Admin mi vymazal moj forum, kde sa buchty mohli prihlasit do mojho fan clubu. Preto je kokot. Alebo pica.
  • 11. decembra 2010 8:54:43 CET
    Vsetci su tu kokoti iba ty nie? Nieco na tom bude... Ak si v skutocnosti taky aky si, tak si vhodny do psychiatrickej liecebne. Obzvlast ked oznacis ako "ko..." niekoho, kto ti dava priestor slobodne vyjadrovat svoj nazor v tejto "zakazanej" oblasti ludstva... mam na mysli admina.
    Otazne je ci vlastne patris do nasej komunity, ale o tom silne pochybujem, lebo v slovo ako TOLERANCIA ti nic nehovori. Chapem, ze do mensiny sa lahko rype, ale aby si sa neprekvapil, ze nie sme az tak menej pocetna mensina...

PS: Ja na spominane praktiky z tohoto fora nie som, ale na takych ludi ako si ty mam slabost a tvrdnu mi bicepsi, ked citam prispevky ako tie tvoje.
  • 11. decembra 2010 2:32:52 CET
    Lebo admin je kokot
  • 11. decembra 2010 2:32:47 CET
    Lebo admin je kokot
  • 10. decembra 2010 14:49:25 CET
    skorpion68 sem 10.12.2010 @ 10:14 napisal prispevok... zauimalo by ma preco ho nevidiet
  • 10. decembra 2010 9:05:45 CET
    Nevsimajte si ho ludia, kvoli jednemu takemuto cloveku sa diskusia nezrusi, nech pise kolko chce, ale podame navrh adminovi na preskumanie jeho vyjadrovania, ktore je v rozpore s pravidlami tohto fora. Nech si to s nim riesi admin, nas takyto clovek nenastve, teda ak sa po takom vyjadrovani este da nazvat clovekom. :)
  • 9. decembra 2010 23:58:05 CET
    jediny prijebany si tu asi ty,ziadna rec tu nebola o tom ze si dakdo zobral prepotene topanky do postele
  • 9. decembra 2010 22:29:55 CET
    cim ta otec urobil... tym si aj zostal... smutne.
  • 9. decembra 2010 22:25:17 CET
    Tvoje vyjadrovanie svedci o stupni tvojej inteligencie, vidim, ze si intelektual :)
  • 9. decembra 2010 20:24:42 CET
    .....tak to som este nepocul kurva! Prijebani kokoti beru do postele prepotene topanky, aby ich vonali!!! Ma pojebe.