Forums » Nekategorizováno

• 15. januára 2011 8:47:18 CET
    je evidentné,že žena či muž urobí pre peniaze veľa...
  • 15. januára 2011 0:56:39 CET
    Většina dominantních žen má v sobě ukrytou submisivní stránku (za nic na světě by to nepřiznaly, ovšem) - a většina submisivních mužů má v sobě dominanta, který vystrčí růžky v nejnevhodnější chvíli. Potom zpravidla následují slzy, výčitky, někdy i výhrůžky :-)
    Ale jestli pomocí peněz uděláš z dominy subku - to asi ne. Zahraje ti subku, to ano, pokud bude ve finanční nouzi a bude tvé peníze nutně potřebovat. Ale skutečná subka se z ní nestane. Dominance a submisivita jsou věci, které si žijí vlastním životem a my máme nad nimi jen velmi omezený vliv.
    • 5 posts
    15. januára 2011 0:03:23 CET
    ...ked niekomu odpovedam, aspon sa mu pozriem do profilu, nech mam nejaku predstavu, co si mam o tom cloveku mysliet, ale tebe to evidentne nic nehovori, ty si napises svoj nazor, nech je akykolvek, a nezaujima ta co si myslia ostatni, alebo kto je ten druhy clovek. Vies, mozno ti to staci v partii ludi, kde sa teraz pohybujes, ale svet je predsa len o niecom inom. ...P.S.: ..a nikde som nepisal, ze sa pri tom robis, ale kedze si to napisal, tak asi ano.
  • 14. januára 2011 23:50:32 CET
    Ako tu napísalo pár inteligentných ľudí, Tvoj námet na diskusiu má mnoho smerov vývoja. Je ale fakt že za peniaze si môžeš kúpiť takmer všetko... aspoň na chvíľku, ako ilúziu... človeka vie naplniť veľa vecí, a šťastie je relatívny pojem. Peniaze s tým moc nesúvisia. Môžeš sa snažiť spraviť si s dominantnej ženy subinku, a ona môže hrať tú hru... ale budete si klamať obaja, a ty za to budeš platiť... :-)
  • 14. januára 2011 22:29:55 CET
    Samozrejme (velmi prekvapujuco) suhlasim s Horsanou.

Osobne si myslim, ze takmer vsetko na svete sa da kupit. Je len otazkou "co" a "za kolko". Cize verim aj tomu, ze D zenska by bola ochotna vziat nieco za nieco. Keby niekto D babe povedal, ze jej da milion eur za jednu noc... Neverim, ze 100% by odmietlo. Ale to neznamena, ze by ich to aj bavilo, natoz vzrusovalo, nie to este aby s-kovu poziciu vyhladavali aj neskor, dobrovolne. Kupit sa da vela veci, ale blizis sa k tomu, ked niekto chcel liecit homosexualov... ,-)
  • 14. januára 2011 22:09:15 CET
    podla mojho skromneho nazoru, ak peniazmi, to je jedno aky velky balik by si mal, ak peniazmi zmenis dominu na subku...tak podla mna ta zena nikdy ozajstna domina nebola...ved vsetci co su skutocne D alebo s su taki od detstva, tieto sklony maju v povahe, to sa neda zmenit.....horsanaD
  • 14. januára 2011 21:27:25 CET
    ...

Tak a s tym prispevkom ze domina by dala za prachy nanajvys vaniklkovy sex , tak s tym si dovolim nesuhlasit...:-))
  • 14. januára 2011 21:25:46 CET
    Tu nejde ani tak o vek. Samozrejme, vekom človek nadobúda určité skúsenosti, ktoré mu chtiac-nechtiac ovplyvnia život a podľa toho sa človek aj tvaruje.
    Peniaze sú naozaj veľmi dôležité, ale naozaj si za ne nekúpiš všetko. Je to omieľaná fráza, ale je to tak.Celý svet si totiž kúpiť nemôžeš a už len z tohto pohľadu si sama osobne neviem predstaviť, že by som sa len kvôli peniazom zmenila na submisívnu ženu.
  • 14. januára 2011 21:25:21 CET
    ...

Tak a s tym prispevkom ze domina by dala za prachy nanajvys vaniklkovy sex , tak s tym si dovolim nesuhlasit...:-))
  • 14. januára 2011 21:19:40 CET
    Diskusia sa otvára preto, lebo sama osoba , ktorá fórum zakladá, chce komunikovať, spozávať názor ľudí . Ty si nepreukázal schopnosť diskutovať a rešpektovať názory iných.Máš svoje pravdu a bodka. To stačilo napísať do profilu.

Predpokladajme, že si chudobný a nemáš čo ani jesť. Príde bohatý gay, ktorý sa do teba zamiluje. Jesť potrebuješ, ponúkne ti starostlivosť. Peniaze, prepych, lásku. Máš 2 možnosti. Isť proti proti vlastnej identite, a pretrpieť pre peniaze bez vlastného potešenia, alebo nie. Tak je to aj z Ds. Ak nie si Bi, proste ťa muž nevruší. A ak je žena D , submisivita ju nevzruší tiež, i keď technicky je možné ju ovládať. Tak ako je technicky možný análny sex z mužom.
    Je len na tebe, ako dlho by si to vydržal. Ak vobec...
    Samozrejme že peniaze robia svoje, dodávajú pocit moci, menia charakter.
    Ale peniaze nedokážu urobiť z hetero homosexuála a z Dominy subinku.
  • 14. januára 2011 20:33:53 CET
    jasné,obrátiť to všetko na môj vek.ale otvorene nikto nepovie,že peniaze robia svoje...
  • 14. januára 2011 20:31:04 CET
    to čo píšeš si myslieť nemusím ani sa nehodlám urobiť...
  • 14. januára 2011 19:49:43 CET
    Vidím, že sa chlapec bude musieť popáliť na vlastnej koži, aby niektoré veci pochopil
    Koniec koncov, všetci, a nielen tu, sme sa v živote sem tam popálili, až potom sa poučili a pochopili...
    • 5 posts
    14. januára 2011 19:01:42 CET
    Myslet si, že každú ženu ohúriš tým, ako si bohatý,a bude ti zobat z ruky, tak to si na dost veľkom omyle. Ale máš zatial len 25 rokov, tak je to u teba ešte pochopitelne.
    • 0 posts
    14. januára 2011 18:04:46 CET
    ani som netušila že ma tu niekto bude raz citovať
    Pripájam sa do debaty aby zas bolo mnoho príspevkov a tvrdím že všetko na svete sa dá kúpiť zaleží od sumy...ale Domina sa nikdy nebude hrať na subinku,lebo sa to prieči jej povahe...možno tak ešte kúpený vaniklový sex
  • 14. januára 2011 14:01:17 CET
    Este 4. bod: TOLERANCIA... o tom by ti HorsanaD vedela daco napisat Ale proste, ked u zeny netolerujes, ze je dominantna resp. tou co je... preco by sa mala s tebou zahadzovat? Koli peniazom? ...mozno. Ale co by si z toho mal? Dotycna by ta len vyuzila... a co potom?
  • 14. januára 2011 13:12:30 CET
    Mam len jednu Pani, ktorej patrim! Co sa tyka kamaratok, tych mam viac s ktorymi si len pisem a nepoznam ich osobne.

Nemozem citovat seba, lebo niesom Domina!
  • 14. januára 2011 12:55:05 CET
    skús citovať seba,nie svoje paničky,alebo si nimi tak ovplyvnený?
  • 14. januára 2011 12:50:07 CET
    NIE...

1. Ak chces zmenit cloveka (je jedno ci Dom alebo sub)... popalis sa! -- citujem: Dominu Margaretu
    2. Vsetci mame v sebe obe stranky, akonahle prevlada len jedna, niekde sa stala chyba. -- citujem: 1-Schatz1
    3. Nemozme brat ludom, to co maju radi! -- citujem: ...moju Pani

Dufam, ze tieto tri body su odpovedou pre tvoju otazku.
  • 14. januára 2011 12:28:48 CET
    ...ja sa iba pýtam... a nehádžem nikoho do jedného vreca,ja milujem ženy,či je to Domina,alebo nie.možno som zle položil otázku.tak sa pýtam je to možne?
  • 14. januára 2011 12:21:10 CET
  • 14. januára 2011 12:18:50 CET
    Co potom? zavisi podla toho co mas za lubom. Pride cas k prejavovaniu citov a teraz sa ja pytam teba... co potom?

A vidim, ze mas velmi zle umysli a smrdi to falosnostou. Tohoto sa ja nemienim zucastnovat. Je smutne, ze vela ludi si mysli, ze v peniazoch sa skryva vsetka moc.
  • 14. januára 2011 11:13:46 CET
    možno nie.. ale, postupom času.. bol by som k nej pozorný,kupoval jej dary,bolo by očividné ,že mám kopu penazí,a prejavoval by som p ňu veľký záujem,čo myslí čo potom...?
  • 14. januára 2011 10:52:09 CET
    Kazdy mame v sebe obe stranky... to je pravda. Ale pisal som, ze prirodzena D by sa ti nikdy nepodriadila na 100% a z takej by nebola moc poslusna subinka. A zbytocne by si vyhodil velky kopec penazi...
  • 14. januára 2011 10:47:41 CET
    žiadný človek nie je na toľko vyzretý,či má 20r ,alebo 50r...