Forums » Nekategorizováno

• 13. januára 2011 21:14:07 CET
    Zmení muž aj tu najstriktnejšiu Dominu na oddanú sub. ,keď vytiahne tučný balík?
    • 13 posts
    11. novembra 2011 22:47:37 CET
    Plne súhlasím. Peniaze charakter odhaľujú ale zásadne nemenia.
  • 11. novembra 2011 16:34:51 CET
    zivot unika cloveku nech robi cokolvek,hold taky je
  • 9. novembra 2011 12:24:34 CET
    Aaaach, spomenul som si na jednu davnu riekanku. :)

Fuck is easy, fuck is funny,
    everybody fucks for money.
    If you think that fuck is funny,
    fuck yourself and save your money.
    • 13 posts
    8. novembra 2011 20:55:52 CET
    Bavite sa o nicom a zivot vam uteka pred ocami.
    • 6 posts
    8. novembra 2011 19:57:48 CET
    Tentokrát súhlasím so Scorpim, peniaze nemenia človeka, len dávajú možnosť na to aby sa prejavil, v celej svojej prirodzenosti. Nedostatok peňazí je svojím spôsobom brzda, človek je obmedzovaný svojimi finančnými možnosťami. Ak má potom zrazu k dispozícii viac peňazí, môže si viac dovoliť. Ak niekto príde k peniazom a stane sa z neho chrapúň, pravdepodobne bol chrapúň už predtým, len si to u takej nuly nikto nevšimol.Alebo sa ako chudobný príbuzný neocitol v situáciách, kde sa to mohlo naplno ukázať. Povedala by som, že peniaze nemenia charakter, iba ho preverujú.
  • 6. novembra 2011 3:20:59 CET
    ty chuju jebnuty, si skoncil zakl skolu v 3. rocniku zrejme !!!!!!
    pico jebla, na aku picu si sa obtazoval vobec rano vstavat ty kokot zasrany, zrejme ta kazde rano pretiahol skolnik a tebe sa to pacilo, inak na hodinach sl jazyka si zrejme sral na WC, ty pico jebla.
    • 13 posts
    3. novembra 2011 13:28:19 CET
    škorpio by mal skôr investovať do kvalitného pravopisu asi v škole vtedy nebol ked sa vysvetľovalo aké i ide v množnom čísle, pretože len diletant dokáže napísať "multimilionáry"

Ale iné som chcel. Peniaze samozrejme že menia charakter, po príklady nemusíme chodiť ďaleko . Peniaze hrajú rolu, keby "domina" robila za peniaze a nebavilo by ju to, necítila by to v sebe, kámo...ako videl som tu už nejednu otázku ale toto je fakt pičovina
    • 6 posts
    3. novembra 2011 7:04:37 CET
    este raz,peniaze menia cloveka in my opinion,ale forum je o niecom inom ,dostalo sa to do inej sfery...
  • 3. novembra 2011 3:23:54 CET
    este raz, peniaze nemenia cloveka !
    clovek sa nemeni, menia sa len podmienky v jeho zivote.
    vo vnutri je clovek stale ten isty, rozdiel je v tom, ze vo faze zivota, ked nema peniaze je jeho skutocne ja utlmene, ked sa situacia zmeni, nema zabrany a ukaze skutocnu farbu -true colors !
    ak bol v podstate kokot, kokotom zostane, vid priklad slov politikov- degesov ale na druhej strane su jednotl, ktori svoje bohatstvo vyuzivaju k dobru -napr najl plateny manager v CZ [byvali CEO of CEZ, ktory namiesto toho, aby vrazil vsetky svoje prachy do svojich deti a vychoval z nich zazobanych spoiled -rozmaznanych faganov [bezne na sk], sa rozhodol, ze peniaze venuje na charitu [miliony $$$]!!!!
    a pod dalsi multimilionary bezne v normalnych krajinach [sk nie je normalna krajina s normalnou moralkou].
    peniaze nemenia cloveka.
    na pochopenie je nutne pouzit mozog.
  • 2. novembra 2011 21:53:41 CET
    Ador , tvoje prispevky maju jednu paradoxne dobru hodnotu. Tato tema sa dostala do popredia, tak som si ju precital a celkom dobra debata.

Aj ked chapem, ze toto tvoj ciel nebol

• 2. novembra 2011 19:04:52 CET
    skoda tohto fora
  • 19. januára 2011 13:23:26 CET
    Pravda. Až nato, že tí takzvaní kresťanania, nie sú kresťania, preto v teologickej rovine sú nepodstatní. Na druhu stranu, dodržiavanie kresťanských dogiem je zbytočné, ak absentuje v tom uprimnost, svedomie a presvedčenie že konáš cielene a správne...
  • 19. januára 2011 13:18:17 CET
    Ťažké. To je správne slovo. Ale niektoré náročné ciele, by mali byť aj výzvou, si myslím :)
  • 19. januára 2011 10:49:49 CET
    Červený víneček na hlavě prokvéta,
    Volá či si neče ode mňa ho pýtať.
    Nepýtaj,nepýtaj ode mňa od samej,
    Ale si ho, pýtaj od mamičky mojej.
    Mamičko má milá mám li mu ho dá ti,
    Nebo si ho, néchať déle prokvetáti?
  • 19. januára 2011 8:15:42 CET
    Aj keď nemám nič voči teologickej rovine, zas na druhej strane nepodávaj to tak akoby len ľudia veriaci v boha mali lepší charakter - lebo to tak nie je, a dobre to vieš. Človek môže mať svoju morálku, aj bez viery v boha. A na druhej strane kopa tzv. Kresťanov koná zle....
  • 19. januára 2011 0:28:39 CET
    Menia cloveka a strasne,ten kto dosiel k prachom nevie ako tak je sekac frajer nad neho nieje,majitel firmy ma aj 3auta stavia dom a ide vyplata a place nemam na vyplatu,niektore dominy cez vikend sa neda neda, ale ved skus dat navrch na stretko!a zena ci muz sa par 100viek eur urobi cokolvek naj dokaz je cesky geroj robert rosenberg
  • 19. januára 2011 0:09:57 CET
    tažké témy su posmrtné. nad tým nejdem uvažovať
  • 18. januára 2011 22:46:36 CET
    Sám vidíš aj tu, ako velmi možu peniaze človeka zmeniť. Inak, uvažoval si niekedy nad tým čo príde po smrti? Možno v tom nájdeš odpoveď...
  • 17. januára 2011 9:22:31 CET
    áno,peniaze okrem toho ,že menia charakter aj oslobodzujú človeka...
  • 17. januára 2011 8:56:02 CET
    Venujem minutu, aby som skusil vam curakom pootvorit dvere k mudrosti. Pojdem na vas jednoducho.
    prachy nemenia charakter cloveka, vy hnupy.
    prachy oslobodzuju. A dovoluju jedincovi byt tym, cim je v podstate. Pretoze, ked ma peniaze, ako ja, nemusi mat zabrany a tym padom brat ohlad na nepodstatne veci.
    Peniaze oslobodzuju osobu vo vnutri.
    Aby to clovek pochopil, musi pouzit mozog pocas uvazovanie a nie spoliehat sa na prazdne reci z ucebnic a mlatit prazdnu slamu, vy kokoti.
  • 17. januára 2011 7:46:02 CET
    obzvlášť,keď ide o takú vec ako Money...
  • 17. januára 2011 7:34:32 CET
    ...ďakujem za vyčerpavajúci názor v mnohých momentoch poučný.... ostanme však v rovine Domina a BDSM.dominancia a submsivita sú povahové črty človeka,či už vrodené,alebo nadobudnuté.takže je to jednoduché, ostávam pri tom,že peniaze menia charakter človeka a nie len ten faktor... človek sa môže meniť stále ,teda sa bude meniť stále,celý život je niečim ovplyvnení....
  • 17. januára 2011 4:48:05 CET
  • 16. januára 2011 23:55:19 CET
    Ty vole. Tolko prazdnych slov, v tak malom priestore som este nevidel. Akukolvek "vedu" studujes........stracas cas a ludi s bystrym mozgom unavujes k smrti.
    Do pice, tu by sa mal davat IQ test, aby jednotlivec mal pristup zverejnovat svoje myslienky.
    Obavam sa ale, ze by som tu bol jediny.
    • 5 posts
    16. januára 2011 23:47:20 CET
    Som prebehol túto diskusiu a prvé čo ma napadlo, že asi si nepoložil otázku do správneho prostredia. O tom čo dokážu a nedokážu peniaze, sa popísalo a porozprávalo neskutočne vela a pokial chce niekto hladat skutočne objektívnu odpoveď je to na podrobnejšiu dišputáciu. Nechajme bokom nejaké dominy a celé bdsm. Ide tu o osobnosť človeka ako takého, táto oblasť je podla mna uplne irelevatívna vzhladom na ovplyvnitelnost tohto druhu. Ak chceš naozaj uprimne bádať nad odpoveďou na túto otázku, pozval by som si do diskusie psychológa, politológa, sociológa, historika, doktora, teológa plus niekolko dalších odborníkov na oblasti ktoré možu mať s tým dočinenia.
    Výslednú monografiu mi potom pošli, rád si to preštudujem. Z pozície vedy ktorú študujem ja, ti poviem svoj názor na túto otázku. Myslím si, že človek sa rozhodne DÁ ovplyvnovať peniazmi, pretože aj toto je určitý typ v úvodzovkách "výchovy".
    Definujem to ako vplyv, ktorý začne zápasiť z niekolkými faktormi, a je otázkou metodiky, či bude mať úspech - a ak, za aké časové obdobie.
    Proti tomuto "vplyvu penazí" stojí niekolko faktorov- hlavné z nich sú -výchova, hodnoty ( hodnotový rebríček ), volové vlastnosti, psych-fyziol. konzistencia, ekonomické a sociálne zázemie cielového objektu.
    Podla tohto sa by sa teoreticky dalo určit či osoba podlahne,odolá, a v akom časovom horizonte sa to udeje.
    Samozrejme je tu aj obzvlášť doležitá rovina teologická. Pokial človek odmalička verí v Boha, a úprimne, má silný predpoklad odolať. Čiže, aby som to povedal zjednodušene, podla mňa sa to apriori - DÁ, je to uskutočnitelné, ale preba mať napameti aj to že je to prísne individuálna záležitosť.