Forums » Nekategorizováno

dominy ani subici neexistuju

• 12. februára 2011 19:12:56 CET
    To co píšete mě ještě víc utvrzuje v přesvědčení, že BDSM zaměření JE dědičné:) A myslím, že my, matky v tomto směru samy pozitivní, sklony svých dětí poznáme, nebo můžeme poznat, dřív než oni:)) Já sama jsem první příznaky na dceři zpozorovala kolem čtvrtého roku, v jejích deseti letech jsem si nyla zcela jistá a dva, tři roky později mi bylo jasné i její konkrétní zaměření. Před třemi roky jsem se usmívala nad jejím vážně míněným tvrzením, že ona NENÍ úchyl...:-)) Víc psát nebudu, když bude chtít, víc napíše sama, chodí sem:))
  • 12. februára 2011 16:28:55 CET
    Ja mam tiez dceru a bola som prekvapena, ked jedneho dna z nej vyklulo, že ju bavi ds. Tak som sa nenapadne vypytovala, konkretne otazky a dost bola prekvapena ze jej mamina nieco o tom vie. Ale som rada, ze sme sa otvorene mohli porozpravat a nemusim uz mat "tajne" chodnicky.
  • 11. februára 2011 17:15:45 CET

Leon : To je asi individuálne v každej rodine. U nás sa sex preberá od malej siedmich. Riešili sme prevenciu ohľadom pedofílie.
    Krpatá, keď ma otázky okolo sexu, ide buď za babkou, alebo za mnou, a to úplne prirodzene a v pohode.
    Apropó, moja mama má cez 60 rokov, pred troma dňami mi kúpila samodržky. Červené, čierne a biele. Tiež úplne prirodzene. A to mala mizerné manželstvo, jedného muža v živote a zo sexu nikdy nič nemala.
  • 11. februára 2011 17:09:06 CET
    Dominy ani subici neexistuju... Zato dementov ako keby zabudli v kopirke...
  • 11. februára 2011 12:20:28 CET
    to teraz akoze zrusia tento portal? nakolko neexistuju dominy ani subici? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • 11. februára 2011 12:18:45 CET
    to len v jeho svete neexituju dominy ani subici....ale samozrejme ma to vynimku xDD teda 1 domina tam je - jeho madam, a jeden subik - on :DDD
    a ako tak citam, pisal, ze v isty den videl aj nazivo nejaku dominu....cize to uz je druha domina ktoru stretol....ale aj tak si bude mysliet, ze dominy ani subici neexistuju :DDDDD
  • 11. februára 2011 12:15:45 CET
    vysvetli mi jedno, ako TY mozes mat madam, ak sam pises, ze dominy ani subici neexistuju?? tym padom zena s ktorou sa stretavas nie je domina a ty nie si subik :DDDD
    a to tvoje ze "mne sa nechcu oci zavriet, na co mam zavriet" ma strasne pobavilo xDDDDD
    a zatvarat oci nemusis, to som len uviedol ten najjednoduchsi priklad ohladom danej veci, ale zjavne si nepochopil...
    • 13 posts
    11. februára 2011 10:00:31 CET
    nie som si istý či to bude preberať práve s mamou. Ani moje sa so mnou o týchto veciach nerozprávajú. Ani syn ani dcéra. A ja by som tak rád
  • 11. februára 2011 9:37:46 CET
    U nás to jeden čas vyzeralo, že malá je S, jeden čas, že je D. Zatiaľ je to tak 50 na 50. Povahovo je Dominantno-manipulativna, ale na druhej strane veľmi citlivá a ak cíti prevahu, podriadi sa bez problémov. Objavila vosk, tak si ho kvapká na ruku a baví ju to...tak v dvojdňových intervaloch.V hrách je stále policajtka, hrdinka a drzá predavačka, nikdy nie obeť, darmo jej vysvetľujem, že keď poskytuje služby akože v obchode, nemože kričať na zakazníka a biť ho, keď váha pri nákupe. Keď som si prezerala stránky, na ktoré chodila (už to má dovolené iba pod dohľadom), začala vyhľadávať výrazy sexuálne polohy, sex, a pod..Nakoniec skončila na xbdsm, a bola tam dosť dlho...snažím sa ju neovplyvňovať, nech sa uberá smerom, ktorý je jej prirodzený. Ale ked sa bude chcieť rozprávať, som rada, že bude mať s kým. Keď veci viac pochopí, bude to všetko vidieť na mne.
  • 10. februára 2011 19:41:23 CET
    no:-)) asi kus od kusu, řekla bych,,
  • 10. februára 2011 19:24:57 CET
    Zajímalo by mě, jak dominantní žena reaguje když u svého dítěte zjistí dominantní či submisivní sklony. Protože my samozřejmě našince poznáme na dálku i když je to cizí člověk, natož někdo blízký.
  • 10. februára 2011 17:26:21 CET
  • 10. februára 2011 17:23:34 CET
    Ludi, ktori citia len potrebu hladkat si vlastne ego je tu akosi cim dalej tym viac.
  • 10. februára 2011 16:46:55 CET
    v prípade, že je Domina normálna a chápe Ds vo svojej pravej podstate, kde keď vynecháme klišé o otrokoch a menejcenných mužoch, sú všetci na rovnakej úrovni, kedže sa vzájomne dopĺňajú.
  • 10. februára 2011 14:22:40 CET
    Mňa by zaujímalo, ktorá domina by sa zmierila s tým, ak by z jej dcéry vyrástla nie dominantná ale submisívna osobnosť zo všetkými kladmi aj zápormi tejto orientácie.
  • 10. februára 2011 13:01:42 CET
    divne ... fuckt divne ... sa ine ani povedat neda ...
    • 6 posts
    5. februára 2011 21:50:39 CET
    Aj ja som naživo videla dominu dnes. Som sa česala ráno, umývala som sa ... a tak
    • 6 posts
    5. februára 2011 21:39:12 CET
    nerád sa zapájam do zbytočných tém, ale nedá mi predsa sa neozvať .... takéto prehlásenie može napísať iba človek, ktorý je zúfalý a bud hľadá sám seba v bdsm, alebo je natoľko neschopný, že nedokáže sám sebou zaujať druhú stranu .. toť všeobecné ...

zrejme sa chcel zakladateľ témy pochváliť, že jediná na celom svete je Tá jeho domina, ale zase opomenul názor, že to čo pre neho može znamenať dominantný, inému to nehovorí nič ...
    • 13 posts
    5. februára 2011 21:15:17 CET
    ešte by bolo zaujímavé zistiť prečo neexistujú ani subíci
  • 5. februára 2011 20:54:38 CET
    a ani draci, a jednorozci
  • 5. februára 2011 20:27:57 CET
    z jednou vynimkou to ej moja madam.
  • 5. februára 2011 20:24:10 CET
    ja dominu nehladam mam a inú nechcem. som mojej madam verní. na obrázku ma nezaujimaju to nie sú skutočne dominy. ja som naživo videl dominu aj dnes
  • 5. februára 2011 20:19:12 CET
    nijakym zázrakom som neprišiel k mojej madam, ani nahodov. cudzia žena to nemusí byť. môžem ju dlho poznať. Sme sa o tom rozprávali, tak to vyskúšala a už to stále robí. mne sa nechcú očí zavrieť, načo mam zavrieť.
  • 5. februára 2011 20:01:11 CET
    presne jsi to vystihl
  • 5. februára 2011 19:53:30 CET
    Myslím, že ví, co chtěl říct. Skutečné dominy ani subíci neexistují. S jedinou výjimkou.