9. septembra 2005 15:14:20 CEST
iste, ale my nikoho nenutime, my len chceme, aby to ludia vedeli...ani gayovia nikoho nenutili a sice este nie je vsetko OK, prave tym, ze, aj ked pro mnoho ludi agresivne, davali najavo svoje potreby a poziadavky, nazory...to, aspon ako to chapem ja, co pises, by znamenalo, ze si mam "svoje BDSM" robit doma, pretoze to, ze poviem niekomu, ze taky som a bavi ma to neprinesie mne nic a tak to nemam hovorit...tym, ze poviem kamaratke, ze mam rad nieco ine, ako je spolocensky "bezne" a o com sa bezne hovori, tak tym ju nenutim, aby ma zmlatila, alebo aby klakla na kolena, len hovorim, ze ja som taky...tym som sebe nijak nepomohol, ale mozno ona zisti, ze su aj ine veci, mozno ona ma toho v sebe schovane, alebo mozno ma kamarata, kamaratku, ktora se tymto trapila a ona jej nemohl apomoct, pretoze nevedela...a mozno pri pive, kde bude mat ona 10kamaratov v opitosti niekto niekomu placne po zadku, ona povie jau, zacnu o tom debatovat a ona si spomenie na svojho uchylneho kamarata...iste, z toho nic nemas, ale ini mozu...nemusia, ale preco to nepsravit, ak to ide a nic to nestoji?