21. mája 2015 12:50:52 CEST
rozosmial si ma, až som vypľul kávu na klávesnicu. nemám s tým nič spoločné, ani nechcem mať. s tým dotazníkom ti to vysvetlím úplne jednoducho, už keď teraz nepochopíš, tak sa vzdávam. predstav si dedinu a potraviny. dedina je toto fórum (stránka) a deeska sú tie potraviny. tvoja logika hovorí urobme dotazník v potravinách, lebo tí ľudia tam sú reálne. moja logika hovorí urobte dotazník v celej dedine, nie len medzi tými ľuďmi, ktorí sú aktuálne v potravinách. opýtajme sa tých ľudí čo sa im páči, čo sa im nepáči, či k nám chodia pravidelne, nepravidelne, či už u nás boli, neboli, čo ich odradí od návštevy našich potravín alebo kedy a za akých podmienok by k nám chodili. v tom mojom svete je trh, potenciálny zákazník celá dedina, nie len tí, ktorí sú tam v určitom čase. zjavne tvoj svet a ten môj sú diametrálne odlišné a čiara medzi úspechom a neúspechom tak tenká. každopádne moja poznámka o dotazníku bola mienená v dobrom, keby som vedel, že to rozpúta takú debatu, tak kašlem na to, lebo vždy sa držím hesla, že je lepšie si to posrať podľa svojho, ako niekoho iného.