Forums » Nekategorizováno

GAY / BI na DOMINE

• 9 posts
    21. mája 2015 18:08:43 CEST
    Myslím že veľkú odozvu mať nebudete.Pre ľudí ktorý sem chodia a chodili sú dôležité iné preferencie....
  • 21. mája 2015 16:53:54 CEST
    že Queer pôvodne zakladal fórum pre Gej a Bi BDSM ľudí a keď som sa spýtal na bisexuálky a bisexuálov, zrazu v tom uvidel neexistujúci problém :) Ale založím teda radšej nové vlákno :)
  • 21. mája 2015 16:32:38 CEST
    tu má každý vlastné pieskovisko, formičky a pečie vlastné koláčiky, či čo? p.s. ja chcem lopatku, najlepšie sa s ňou mláti po hlave
  • 21. mája 2015 16:28:47 CEST
    Založ si radšej vlastnè fórum keďže toto je založenè queerom.
  • 21. mája 2015 16:20:30 CEST
    Tentokrát poprosím QUEER-a, aby sa zdržal komentára, keďže očividne nechápe čo tam je napísané:

Mali by nejaké bisexuálky a bisexuáli tu na Domine chuť zapojiť sa do bisexuálneho komunitného diania, fungovania? Riešiť bisexuálne problémy, agendu, vzájomne sa podporovať, komunikovať požiadavky bisexuálok+ a bisexuálov+, účastniť sa vyjadrení bisexuálnej hrdosti?
  • 21. mája 2015 15:55:13 CEST
    Ja som nenarážal na sexuálnu orientáciu ale celkovo na tvoju osobu.
  • 21. mája 2015 15:36:10 CEST
    to nebola narazka na sexualnu orientaciu...
  • 21. mája 2015 15:30:42 CEST
    Nezhazduj sa tým že sa pokúšaš zhodiť nás. Zachovaj si akú takú dôstojnosť . ským som si písal teda hlavne so ženami vedia kto som nepotrebujem sa tu verejne prezentovať s tým aký som yo nech si zistí ten kto má záujem . Nepotrebujem sa vnucovať všetkým účelovo hladkajúc si svoje ego .
  • 21. mája 2015 15:27:13 CEST
    hmm ide vam to... je jednoduché niekoho zhovaďovať ... veď napíšte ľudom kto ste čo ste...
  • 21. mája 2015 15:12:50 CEST
    Aspoň sa nenudíme ;)
  • 21. mája 2015 15:09:14 CEST
    všímam si jeho prehnanú angažovanosť aj tam kde to nieje vôbec potrebnè . Čo už.
  • 21. mája 2015 14:58:28 CEST
    možno má pocit, že všetko, čo sa týka ľudí na Domine sa automaticky musí týkať aj DeeSky a nejakého dotazníka, čo mal zisťovať spokojnosť s ňou
  • 21. mája 2015 14:54:53 CEST
    Queer asi nepochopil, alebo sa tvári, že nepochopil otázku. Alebo pochopil, že sa pýtal hlúposť a je len ješitný priznať si chybu.

Myslím, že je naozaj jediný, kto

"Mali by nejaké bisexuálky a bisexuáli tu na Domine chuť zapojiť sa do bisexuálneho komunitného diania, fungovania? Riešiť bisexuálne problémy, agendu, robiť vzájomnú podporu, komunikovať požiadavky bisexuálok+ a bisexuálov+, účastniť sa vyjadrení bisexuálnej hrdosti?"

pochopil ako niečo, čo by malo mať niečo spoločné s dotazníkom o DeeSke, alebo akokoľvek spojené s DeeSkou či KC Grange.

Už to fakt vyzerá na schízu :O
  • 21. mája 2015 14:03:28 CEST
    jedinè čo toto vlákno momentálne dokázalo je aký si neschopný a hlúpy. Niekto a aj ja som sa ťa v tvojom inom vlákne na niečo pýtal a za pár dní si nebol schopný odpovedať a teraz tu vytváraš trápne dusno a konflikt kde nikto iný neprudí len ty sám . Jediný čo zavádza si ty sám . Skús sa nad sebou zamyslieť .
  • 21. mája 2015 13:49:13 CEST
    je ťažké s tebou komunikovať... na otázky neodpovieš, vytrhávaš veci z kontextu... prestaň tu zavádzať ľudí
  • 21. mája 2015 13:42:44 CEST
    Pýtal som sa

"Mali by nejaké bisexuálky a bisexuáli tu na Domine chuť zapojiť sa do bisexuálneho komunitného diania, fungovania? Riešiť bisexuálne problémy, agendu, robiť vzájomnú podporu, komunikovať požiadavky bisexuálok+ a bisexuálov+, účastniť sa vyjadrení bisexuálnej hrdosti?"

Je tam niekde spomenutý nejaký dotazník alebo deeska?
  • 21. mája 2015 13:41:32 CEST
    Ale dotazník o Deeske nemá nič spoločné s otázkou, či sa tu nájdu bisexuálovia a bisexuálky, čo by chceli participovať. Už chápeš, že toto nie je o deeske ani o nejakom dotazníku?
  • 21. mája 2015 13:32:19 CEST
    dotazník som ja nevymyslel a ani neplánoval... predpokladám že ľudia si ešte pamätajú kto s tím začal... a ak nie tak to nájdete na vlákne ako vylepšiť deesku...
  • 21. mája 2015 12:57:55 CEST
    Neviem, akú súvislosť má mať moja otázka

s nejakými dotazníkmi na DeeSke, alebo s DeeSkou samotnou, ani ma nezaujímajú tvoje konštrukcie (schíza sa však liečiť dá). Nepíšeš k veci. Ak sa ma chceš niečo spýtať, pošli mi súkromnú správu. Začínam však nadobúdať pocit, že konkrétne s tebou by som si akúkoľvek spoluprácu vedel predstaviť len veľmi ťažko, takže tvoje obavy sú neopodstatnené ;)
  • 21. mája 2015 12:51:26 CEST
    chceš odpovede...to je faajn
    mal by si ísť teda sám príkladom a odpovedať na dotazy
    mne osobne nedošlo na čo narážaš o čo ide...
    mne len začína dochádzať o čo ide tebe
  • 21. mája 2015 12:50:52 CEST
    rozosmial si ma, až som vypľul kávu na klávesnicu. nemám s tým nič spoločné, ani nechcem mať. s tým dotazníkom ti to vysvetlím úplne jednoducho, už keď teraz nepochopíš, tak sa vzdávam. predstav si dedinu a potraviny. dedina je toto fórum (stránka) a deeska sú tie potraviny. tvoja logika hovorí urobme dotazník v potravinách, lebo tí ľudia tam sú reálne. moja logika hovorí urobte dotazník v celej dedine, nie len medzi tými ľuďmi, ktorí sú aktuálne v potravinách. opýtajme sa tých ľudí čo sa im páči, čo sa im nepáči, či k nám chodia pravidelne, nepravidelne, či už u nás boli, neboli, čo ich odradí od návštevy našich potravín alebo kedy a za akých podmienok by k nám chodili. v tom mojom svete je trh, potenciálny zákazník celá dedina, nie len tí, ktorí sú tam v určitom čase. zjavne tvoj svet a ten môj sú diametrálne odlišné a čiara medzi úspechom a neúspechom tak tenká. každopádne moja poznámka o dotazníku bola mienená v dobrom, keby som vedel, že to rozpúta takú debatu, tak kašlem na to, lebo vždy sa držím hesla, že je lepšie si to posrať podľa svojho, ako niekoho iného.
  • 21. mája 2015 12:49:38 CEST
    jasne dáme tam pár otázok k deeske a nenápadne tam vložíme tie otázky na ktoré chceme odpoveď
  • 21. mája 2015 12:46:22 CEST
    od teba sa človek nedočká odpovede tak ako od politikou... len klamstvá a zavádzanie... aký výskum aký prieskum? a hneď na to: zisťujem predbežný záujem... niekomu to už možno dochádza o čo tu ide...
  • 21. mája 2015 12:38:15 CEST
    nemá s DeeSkou absolútne nič (teda za predpokladu, že by si v mene DeeSky chcel nechcel na niečom participovať)
  • 21. mája 2015 12:35:07 CEST
    mám pocit že si nepochopil, o čo ide. Toto nemá s dotazníkom na DeeSke nič spoločné...