4. júna 2015 1:05:04 CEST
Co já vím, tak i tady se pořádají srazy, lidé se znají a scházejí se na jednom místě, právě a jen kvůli tomu, že mají společný jeden znak. jsou buď rádi nahoře nebo dole. BDSM je snad jediná sexuální oblast, kvůli které se lidé scházejí po celém světě. Neznám žádný sraz přátel orální sexu, nebo já jsem misionářsky pozitivní a rád potkám další lidi, kteří mají tuto polohu rádi, či skupinu "cucám, cucáš cucáme" pro milovníky bradavek. Vás se slovo komunita zjevně dotklo, ale mnozí lidé i zde ze serveru jsou pyšní za to, že do takové komunity patří.
Můj poznatek se týkal toho, že pokud se seje komunita pejskařů, tak je to o těch psech, když komunita milovníků telegrafních sloupů z 19. století, budou si ukazovat fotky sloupů z 19. století. Ale pokud je to skupina, či teda komunita, scházející se díky stejným sexuálním preferencím, tak spolu budou spát. A když spolu spí taková více lidí, je riziko, že ne všichni budou plně zdraví. Do toho rizika jdou všichni. To je jedna věc, proč si nemyslím, že je to dobrý nápad.
Ta druhá věc, nikde, co jsem zatm zažil, to nefunguje plně čistě. Včude jsou s tím problémy, pořád se lidi hádají, pomlouvají, škodí si a je to prostředí, kde si člověk musí sakra dávat pozor na hubu, aby mu to nebylo vráceno mnohem hůř. A proč to tak je? Protože jde o sex, jde o partnery, jde o sakra velkou intimitu , nejde o venčení psů.
Proto se to tady tak hádá, proto se tady objevil někdo kdo možná lhal a třeba někoho nakazil. Nebo si to někdo vymyslel. Už se chápeme o co mi šlo?