Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 27. mája 2015 21:29:16 CEST
    ..tak ale to nie je krizovatka s rusnou premavkou....vsimas to premostenie, a sme spat v teme.
  • 27. mája 2015 21:26:29 CEST
    Tak už mi je to jasné,začínaju v križovatke ,,dík,
  • 27. mája 2015 21:24:38 CEST
    moje nohy koncia na zemi.
  • 27. mája 2015 21:21:02 CEST
    To je jedno aj tak každé nohy končia na tej najkrajšej križovatke,,,alebo začínaju,,?,,už si nepamätám,,
  • 27. mája 2015 21:20:10 CEST
    snazim sa tu presvedcit o tom aby ludia nepodcenovali prevenciu... ak vyskumi hovoria ze to ma 60 - 80% zien a ze im hrozi rakovina maternicoveho krcka tak aby to brali vazne pretoze aj tu na tomto vlakne ma hpv kazda druha len kazda sa tvari ze je ta prva... som rad ze sa tu o pohlavnych chorobach diskuzuje ale uvitam prispevky bol som bola som na testoch, chodi sa tam a tam na testy, ludia uvedu konkretne skusenosti s vysetrenim... minulý rok sa aj oz grange zapojilo do projektu preventivnych prehliadok a bolo umoznene kazdemu kto chodil do kc grange zucastnit sa preventivnych prehliadok - nechat sa otestovat zadarmo a este kazdy dostal ako odmenu poukaz na 10e... tak len tolko
  • 27. mája 2015 21:17:12 CEST
    topanky maju zips, nie su to snurovacky
  • 27. mája 2015 21:10:57 CEST
    Hlavička uda či čo,,má zips,,?,,
  • 27. mája 2015 21:06:54 CEST
    Pohlavna choroba na hlavicke úda.
  • 27. mája 2015 21:04:46 CEST
    ...maju zips....
  • 27. mája 2015 20:56:43 CEST
    No myslím že sme dostatočne pohnojili daľšie vlákno,, ,,
    Aj bez fetišu,, ,,
    O čom je vlastne toto vlákno,,?,/
  • 27. mája 2015 20:50:59 CEST
    No tak nie su to čižmy ale ako sa to volá neviem len to fasa vypadá tie šnurovačky čo tam máš,,,
    A mladá na to zazerala piča jedna,
  • 27. mája 2015 20:48:55 CEST
    Však tí čo plaču že maju pohlavnu atd a musia platiť nech sa páči k nám nasáčkuju afriku a oni možu do Grécka,gréci platia tomu čo sa nakazí HIV dotácie,,aby nemuseli platiť uver,,od januára,
    Do pip to je politika,,
  • 27. mája 2015 20:47:54 CEST
    ... cizmy??? ...
  • 27. mája 2015 20:44:40 CEST
    ....snazis sa nas teraz presvedcit o com?...my nie sme na sude...sme ludia..ktori diskutuju o probleme..o teme..ktoru tu niekto nadhodil....moj nazor na to ci je niekto vinny alebo nie zostava mojim nazorom a pre tu osobu ma taku hodnotu ako pluvanec na ulici...trochu pochopitelnejsie..mozem si mysliet co len chcem...nezda sa ti?...nic nemusim....a k tej nakaze....bezny clovek majuci staleho partnera na takom vysetreni nemusi byt nikdy..ak nema problem...ak sa niekto sprava promiskuitne...ci zaraba si sexom...nech nevyplakava...ze vysetrenie stoji 60 eur a nepreplaca ho poistovna....ber to ako naklady:-))))
  • 27. mája 2015 20:43:55 CEST
    No fízli ani nepotrebuju vedieť čo je pohlavná choroba u nich je to jasná pohlavná diagnoza od narodenia ked sa hlásia dobrovolne za fizlov,
  • 27. mája 2015 20:41:20 CEST
    u majora Zemana :-D
  • 27. mája 2015 20:39:49 CEST
    Policajti a ich prípady na to by.sa dalo otvoriť extra vlákno v stredu ich čakám doma,za.3 roky nedokázali nájsť moje.4 autá,,
    Tak im iba dopredu dám natlačené lajstre s podpisom lebo chcieť od nich naraz aby čítali,pochopili,uvedomili,osvojili a vyhodnotili,,to by museli byť 4 Tankisti do psom aby im poradil,,
    Alebo aspon Miazgove Cvoky s Mafiou,
  • 27. mája 2015 20:25:58 CEST
    som mala zase lekciu s dvoma policajtmi ale len takú srandovnú, tiež aby som uhrala pokutu. to bolo ešte v zime. ešte som im kázala aby ma poliali s benzínom :-D
  • 27. mája 2015 20:25:01 CEST
    Čaw inak ťa chcem pochváliť za tie super čižmy na profile,mladej som také kupil a vraj nemám vkus nech si ich strčím tak som ju pred 3 rokmi kopol do riti za taký nevdak kravu jednu,,
    Máš vkus ++
  • 27. mája 2015 20:21:30 CEST
    ale je to pravda,,,nekecám,,jej brácho robil ochrankára Gašparkovi,,asi preto sa mi prepiekli tie prusery z fizlami ked im zhoreli radary ako som prefičal okolo nich,, ,,
    Alebo preto že sa tu Gašparko narodil,,?,,ktovie,,?,,
  • 27. mája 2015 20:17:54 CEST
    ale strašne sa smejem
  • 27. mája 2015 20:16:25 CEST
    Podnet na políciu,,?,,fiuuu,,no to bude,,,,naša slávna polícia čo im ukradnu auto aj so strážnym psom vo vnutri,,bože,,,to su časy čo žijeme,,
    Posledná normálna popicajtka ktoru si pamätám bola cca v 98 Roku ked mi dala putá za rýchlu jazdu,cez Pezinok capla ma do cely a od 20 do 5 rána na mne jazdila ako kobyla,,a trt som sa mohol niekomu sťažovať,,to bolo prvý krát čo ma baba pretiahla doslovne,,a bola blondína,,,
    No čo čert nechcel potom sa mi nasáčkovaka sem do hor a zasa len jazdila,,,
    Ale nesťažoval som sa,,,, ,,
    Fotky zostali,,
  • 27. mája 2015 19:17:34 CEST
    ...daj sa...
  • 27. mája 2015 19:01:10 CEST
    len pre zaujímavosť. tá baba už napísala, čím sa nakazila a nebolo to hpv, teda som ti vďačný za tvoje medicínske okienko, ktoré je síce pravdivé (asi) ale úplne irelevantné, lebo nikto netvrdil, že k nákaze došlo tesne pred tým ako s ním bola, teda k diagnostike.

čo sa týka druhej časti tvojej otázky, tak môžem len za seba, že ja síce mám sex, kedy sa mi chce, no toho a ani minulého roku sa mi nechcelo vôbec a nemal som nikdy sex mimo vzťah, teda necítim potrebu sa dávať testovať, ale keď nejaká žena, s ktorou budem plánovať mať deti, rodinný dom a veľkého psa to bude chcieť odo mňa, tak sa dám.
  • 27. mája 2015 18:52:20 CEST
    len pre zaujimavost ked uz sa niekto nakazi HPV tak inkubacna doba je niekolko tyzdnov az jeden rok - spravidla cca 2 mesiace.... vysetrenie na HPV stoji 60e a nehradi ho zdravotna poistovna.... a otazka k ludu: kto na nom bol ???? v tomto state plati ze na kazdeho kto nebol odsudeny sa musi hladiet ako na nevinneho a rovnako je trestne informovat verejnost o zdravotnom stave niekoho ineho ako seba... tak len tolko k veci