25. mája 2015 3:10:24 CEST
Sledujte nick, ktory bol vytvoreny zamerne, kopirovane a vykonstruovane texty a presne rovnaky scenar a harmonogram na oboch portaloch...staci vam to?
Je samozrejme, ze ak by sa nieco taketo vyskytlo, ak sa bavime o zakone o pohlavnych chorobach, tak by sa dotycnej pytali, od koho to ma a tym padom by ma kontaktovalo zdravotnicke zariadenie a nariadilo by mi vysetrenie. Kedze sa tak nestalo a neexistuje ani dotycna, ktora by sa ozvala v pripade takehoto zavazneho obvinenia, bez dokazov, kazdy rozumny clovek poklada nieco podobne za blud. A kedze som sa tu prihlasil po dlhej dobe na zaklade echa od znamych, tak si to porovnajte texty z Xka a tu. A ze ako na to hned rovnakym sposobom reaguju ludia, ktori si zamerne vytvaraju nove a nove nicky za ucelom podobnych, tentokrat prehnanych obvineni. (vidiet, ze zakon o pohlavnych chorobach pozna malokto a hlavne nie ten, ktory to pisal by si ho mal precitat).
Myslim, ze ak spomeniem nick MORS, tak kazdemu bude jasne, ze dotycna osoba si vytvara nespocetne vela nickov na kazdom portali a sekunduje si dalsimi. (v minulosti: I-_-I, suka_zuriva, diva_macka, mors, m*o*r*s, massacre, miculienka a spusta dalsich: co len ja viem, tak minimalne 5 bolo na Xku, minimalne 4 na Domine, a minimalne 3 na pokeci) Takze niekto, kto ma na troch portaloch 12 nickov mi bude vycitat, ze mam na Xku 1 nick, na Domine 1 nick (rozdielne mena nickov, kedze boli vytvorene v rozdielny cas s odstupom rokov a 2 na Pokeci - tiez velmi davno vytvorene - cca 14 a 12 rokov dozadu!!!, ak si da niekto namahu pozriet si a overit si to - nie su to nick vytvorene zo dna na den alebo pred mesiacom)
Postupne si teda precitajte obvinenie a dalsie clanky s "podporou" tvrdenia.
Takze poviem na moju obranu to, ze asi maloktory z pritomnych panov (bez rozdielu orientacie a pozicie) sa moze pochvalit tym, ze aspon raz rocne navstivi preventivne urologa a chodi darovat k tomu krv ako ja.
A ak konecne naozaj niekto precita zakon o pohlavnych chorobach, dozvie sa v skratke to, ze po diagnostikovani podobneho ochorenia spadajuceho pod tento zakon musi pacient nahlasit vsetkych sexualnych partnerov, ktorych kontaktuje lekar a ak nie su ochotni sa dostavit na vysetrenie, tak ho doslova dovlecie policia. A ak by som sa s takou subkou stretol, mala by moje osobne udaje, kontakt, telefonne cislo a bydlisko. Tym padom by som uz v tomto momente existoval a pisal z infekcneho, co sa doteraz nestalo. (hovorime stale o tych chorobach, spadajuceho do tohoto zakona)
Z internetu (tieto tvrdenia nie su z mojej hlavy, ciste kopirovanie z webu):
LIEČBA pohlavnej choroby
„Liečba prebieha výlučne v nemocničnom prostredí. Pacient nie je infekčný, je rizikový iba čo sa týka pohlavného styku. Ak u niekoho diagnostikujú, preverujú aj jeho sexuálnych partnerov. Každý, kto ho už raz dostane, podlieha podľa zákona o pohlavných chorobách povinnej liečbe. Ak nespolupracuje, donúti ho polícia,“
Úryvok zo zákona o pohlavných chorobách
Kto iného vydá, čo aj z nedbanlivosti, do nebezpečenstva pohlavnej nákazy, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky. Na vyvodenie trestnoprávnej zodpovednosti v tomto prípade Trestný zákon vyžaduje aspoň nedbanlivostné konanie páchateľa a zároveň vznik bezprostredného ohrozenia pohlavnou chorobou. Trestný čin je spáchaný z nedbanlivosti, ak páchateľ vedel, že môže spôsobom uvedeným v Trestnom zákone porušiť alebo ohroziť záujem chránený týmto zákonom, ale bez primeraných dôvodov sa spoliehal, že také porušenie alebo ohrozenie nespôsobí (vedomá nedbanlivosť), alebo ak nevedel, že svojím konaním môže také porušenie alebo ohrozenie spôsobiť, hoci o tom vzhľadom na okolnosti a na svoje osobné pomery vedieť mal a mohol (nevedomá nedbanlivosť). Pod pojmom vydať do nebezpečenstva pohlavnej nákazy sa rozumie vydanie iného do bezprostredného (skutočného) nebezpečenstva ohrozenia (nakazenia) pohlavnou chorobou, pri čom sa tak môže stať bui pohlavnou formou (pri pohlavnom styku), alebo aj nepohlavnou formou (napr. podaním infikovanej krvi). Pri tejto skutkovej podstate by trestný súd mohol odsúdiť páchateľa na podmienečný trest odňatia slobody…
Preto ak niekto niecomu podobnemu uveri, tak nech si najprv precita k tomu podklady a neveri bludom.
Celkom prefikane obvinenie, co postrasilo celu komunitu. Ale aspon sa budu mat ludia na pozore. AJ TOTO SA STAVA (a cert a MORS nikdy nespi).
Zaroven ziadam admina, nech ma kontaktuje s udajmi pre dalsi postup s policiou
PS: Ked ste si vsimli, ze som tu nebol niekolko tyzdnov, tak som sa nemohol vyjadrit k tomu. NESEDIM TU AKO OSTATNI NONSTOP A NEBAVI SA TU SA S VAMI HADAT. VELA Z VAS MA NA MNA TELEFONNE CISLO. OKREM JEDNEJ OSOBY, KTORA MA UPOZORNILA NA TOTO VLAKNO NA FORE, MI NIKTO NEVOLAL A NETUSIL SOM, ZE MOJE VYJADRENIE VAS ZAUJMA, LEBO AKO VIDIM, MALOKOHO TU NIECO ZAUJMA OKREM OHOVARANIA. A nemam tu ani pricinu chodit. Takze opakujem, ak niekto chce nejake vyjadrenie, najdete ma na mojom telefonnom cisle.