Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 13 posts
    25. mája 2015 11:49:38 CEST
    Pozorne čítam toto vlákno a celkom mi príde zvláštne, koľko je tu moralistov.
    Chceli ste aby sa tu vyjadril ten kto bol obvinený, aj ked nechápem prečo, keďže vám môže byť ukradnuté či má nejakú pohlavnú chorobu. Teda ak ste s ním niečo nemali. ;-)
    vyjadril sa, ale aj tak to nebolo nanič. Chcete nejaké nezmyselné testy aby verejne dokázal či to čo napísala nejaká slečna je pravda. Akože to naozaj chcete aby tu dal niekto svoje plné meno s výsledkom testov? Lebo inak nechápem ako budete vedieť, že tie výsledky sú jeho.
    potom tu píšete o odvahe dievčaťa, ktoré vyrukovalo s týmto tvrdením. Toto sa má asi oznámiť dotyčnému ktorý ma nakazil a až keď odmietne zobrať zodpovednosť a ďalej sa správať rizikovo, potom ho linčovať verejne.

V konečnom dôsledku si nemyslím, že komunita nie je zodpovedná za konanie jednotlivca. BTW. obvinený tu bol jeden človek a vy sami ste tu povyťahovali kadejaké "verejné" tajomstvá a obvinili kadekoho z kadečoho. nebolo to náhodou niekedy tak, že čo sa robí na akciách sa nezverejňuje?

• 13 posts
    25. mája 2015 11:47:20 CEST
    Nie nečítam som tu síce ale každu minutu mi to vypadáva,ako boli tie krupy okoko BB a.Zv a potom víchrice cez Rudohorie tak nejde ani net ani mms poriadne,
    Neobhajujem nikoho len ak niekto z niečím vyjde je podstatné predložiť aj dokazy inak to bude vlákno typu
    JBB jedna baba povedala,,,,,
    • 13 posts
    25. mája 2015 11:42:49 CEST
    skús ešte raz prečítať čo som napísal a snažiť sa to pochopiť, nie je to nič zložité, nemal by si mať s tým problém. nepísal som vôbec nič o počte tvojich priateľov, teší ma že ich je toľko
    • 13 posts
    25. mája 2015 11:41:41 CEST
    slečna sa vyjadrila dostatočne jasne svojim jediným príspevkom. Teraz by sa jej dosť ťažko vysvetľovalo prečo to ešte nenahlásila polícii.
    • 13 posts
    25. mája 2015 11:39:51 CEST
    Možno nečítaš ty. Ja som si prečítal celú diskusiu (aj keď nie všetky príspevky dokonca-na to som nemal trpezlivosť a žalúdok). Shadow má plné právo žiadať admina o pomoc pri vystopovaní anonymného ohovárača alebo ohovárateľky. Bolo silne poškodené jeho meno, ak je obvinenie vymyslené. Ja to síce netvrdím, ale mám vážne podozrenie že je to tak.
  • 25. mája 2015 11:20:43 CEST
    My chceme aby sa vyjadrila ta slecna.
    • 9 posts
    25. mája 2015 11:12:40 CEST
    Ked beriem do úvahy len prvý príspevok v tomto vlakne,vynechám kopu dristov ,a reakciu Shadowa,tak u mňa Rado vedie 1:0
  • 25. mája 2015 10:28:34 CEST
    Podša čoho usudzuješ že iba Vlados je priateľ,?,je tu veľa rozumných ľudí s ktorými aj ked si nepíšem stále ich považujem sa normálnych v rámci komunity ak sa neurazia,
    MIRAGE,BOSORKA,DADULKA,PISShriešnica,Erkel,Crazy,Jurošík,Jago,
    Aj tí ktorí už nie su oficiálne Rebelka,Kardinál,Mors,Temná,
    A nesmiem opomenuť západných bratov V&V,
  • 25. mája 2015 10:22:43 CEST
    Zasa mi nejde poriadne net takže celu diskusiu nemám šancu prečítať,niekto sa tu zmienuje o Gandalfovi a.Duragovi,tiež ma zaráža ako je možné ked ich starý admin zmazal ako to že tu ešte strašia a zázrakom mám povodný nick prvý do ktorého sa mi rok nedalo dostať,veľmi rád by.som zmazal nepodstatné nicky čo boli vytvorené z čírej nevyhnutnosti,žiaľ ja sa do nich dostať neviem,prečo to je otázka na starého správcu siete,
    Tie narážky o jednej chate a kopcoch obchádzam veľkým oblukom s usmevom,,,len primitív hodný výšky.svojho IQ vydeleného sociálnou dávkou sa uchýli k takejto tuposti,
  • 25. mája 2015 10:14:08 CEST
    Zabil si dobru koninu ako tak čítam,
    Tak ty žiadaš admina o kontakt s políciou,,tebe okrem gulí nič iné nepracuje,?,,
    teba niekto obvinil a ty máš dokázať čerstvými lekárskymi potvrdeniami že to nie je pravda ak ťa poliši vyzvu,a opakovane po 3 mesiacoch,ak nevieš kým sa potvrdia určité pohlavné choroby trvá to 3 aj 6 mesiacov a pacient musí byť dlhodobo sledovaný,,
    Hold HOWG,
  • 25. mája 2015 10:04:21 CEST
    Shadow
    Nevykrucaj sa blbosťami,ja neroznášam dary v HIV formičkách,
    Keby si čítal aj rozmýšľal zároven tak vieš dobre prečo som musel mať 3 nicky,nie aby.som niekoho odrbal ale na povodný nick kým neprišiel nový admin sa mi nedalo dostať a cez nové pc nevzalo staré adresy ty tupec,
    A vždy som oznámil verejne ked som zmenil meno koli novej adrese pc ja sa nemám začo skrývať,
    Nerozdávam darčeky ako ty,
  • 25. mája 2015 8:24:00 CEST
    a preco to spajas so mnou?
  • 25. mája 2015 3:43:19 CEST
    Aragorn01 (1238)
    22.05.2015 10:15 Jeje shadow ten tu už mal mien za tie roky,
    No je to na Vás baby čo urobíte len kecať nestačí,

-Trebe blbosti, ako hovori Corwin. Tento clovek, ktory tu mal za posledny pol rok 3 nicky a ja len jeden od svojej prvej registracie a tento ... ma obvinuje z tohoto? Tento magor? Kludne moze admin preverit. Ja sa toho nebojim. Som zvedavy, kolko by sa naslo ludi s 3 a viac nickmi na portali. HAHAHA
  • 25. mája 2015 3:10:24 CEST
    Sledujte nick, ktory bol vytvoreny zamerne, kopirovane a vykonstruovane texty a presne rovnaky scenar a harmonogram na oboch portaloch...staci vam to?

Je samozrejme, ze ak by sa nieco taketo vyskytlo, ak sa bavime o zakone o pohlavnych chorobach, tak by sa dotycnej pytali, od koho to ma a tym padom by ma kontaktovalo zdravotnicke zariadenie a nariadilo by mi vysetrenie. Kedze sa tak nestalo a neexistuje ani dotycna, ktora by sa ozvala v pripade takehoto zavazneho obvinenia, bez dokazov, kazdy rozumny clovek poklada nieco podobne za blud. A kedze som sa tu prihlasil po dlhej dobe na zaklade echa od znamych, tak si to porovnajte texty z Xka a tu. A ze ako na to hned rovnakym sposobom reaguju ludia, ktori si zamerne vytvaraju nove a nove nicky za ucelom podobnych, tentokrat prehnanych obvineni. (vidiet, ze zakon o pohlavnych chorobach pozna malokto a hlavne nie ten, ktory to pisal by si ho mal precitat).

Myslim, ze ak spomeniem nick MORS, tak kazdemu bude jasne, ze dotycna osoba si vytvara nespocetne vela nickov na kazdom portali a sekunduje si dalsimi. (v minulosti: I-_-I, suka_zuriva, diva_macka, mors, m*o*r*s, massacre, miculienka a spusta dalsich: co len ja viem, tak minimalne 5 bolo na Xku, minimalne 4 na Domine, a minimalne 3 na pokeci) Takze niekto, kto ma na troch portaloch 12 nickov mi bude vycitat, ze mam na Xku 1 nick, na Domine 1 nick (rozdielne mena nickov, kedze boli vytvorene v rozdielny cas s odstupom rokov a 2 na Pokeci - tiez velmi davno vytvorene - cca 14 a 12 rokov dozadu!!!, ak si da niekto namahu pozriet si a overit si to - nie su to nick vytvorene zo dna na den alebo pred mesiacom)

Postupne si teda precitajte obvinenie a dalsie clanky s "podporou" tvrdenia.

Takze poviem na moju obranu to, ze asi maloktory z pritomnych panov (bez rozdielu orientacie a pozicie) sa moze pochvalit tym, ze aspon raz rocne navstivi preventivne urologa a chodi darovat k tomu krv ako ja.

A ak konecne naozaj niekto precita zakon o pohlavnych chorobach, dozvie sa v skratke to, ze po diagnostikovani podobneho ochorenia spadajuceho pod tento zakon musi pacient nahlasit vsetkych sexualnych partnerov, ktorych kontaktuje lekar a ak nie su ochotni sa dostavit na vysetrenie, tak ho doslova dovlecie policia. A ak by som sa s takou subkou stretol, mala by moje osobne udaje, kontakt, telefonne cislo a bydlisko. Tym padom by som uz v tomto momente existoval a pisal z infekcneho, co sa doteraz nestalo. (hovorime stale o tych chorobach, spadajuceho do tohoto zakona)

Z internetu (tieto tvrdenia nie su z mojej hlavy, ciste kopirovanie z webu):

LIEČBA pohlavnej choroby
    „Liečba prebieha výlučne v nemocničnom prostredí. Pacient nie je infekčný, je rizikový iba čo sa týka pohlavného styku. Ak u niekoho diagnostikujú, preverujú aj jeho sexuálnych partnerov. Každý, kto ho už raz dostane, podlieha podľa zákona o pohlavných chorobách povinnej liečbe. Ak nespolupracuje, donúti ho polícia,“

Úryvok zo zákona o pohlavných chorobách
    Kto iného vydá, čo aj z nedbanlivosti, do nebezpečenstva pohlavnej nákazy, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky. Na vyvodenie trestnoprávnej zodpovednosti v tomto prípade Trestný zákon vyžaduje aspoň nedbanlivostné konanie páchateľa a zároveň vznik bezprostredného ohrozenia pohlavnou chorobou. Trestný čin je spáchaný z nedbanlivosti, ak páchateľ vedel, že môže spôsobom uvedeným v Trestnom zákone porušiť alebo ohroziť záujem chránený týmto zákonom, ale bez primeraných dôvodov sa spoliehal, že také porušenie alebo ohrozenie nespôsobí (vedomá nedbanlivosť), alebo ak nevedel, že svojím konaním môže také porušenie alebo ohrozenie spôsobiť, hoci o tom vzhľadom na okolnosti a na svoje osobné pomery vedieť mal a mohol (nevedomá nedbanlivosť). Pod pojmom vydať do nebezpečenstva pohlavnej nákazy sa rozumie vydanie iného do bezprostredného (skutočného) nebezpečenstva ohrozenia (nakazenia) pohlavnou chorobou, pri čom sa tak môže stať bui pohlavnou formou (pri pohlavnom styku), alebo aj nepohlavnou formou (napr. podaním infikovanej krvi). Pri tejto skutkovej podstate by trestný súd mohol odsúdiť páchateľa na podmienečný trest odňatia slobody…

Preto ak niekto niecomu podobnemu uveri, tak nech si najprv precita k tomu podklady a neveri bludom.

Celkom prefikane obvinenie, co postrasilo celu komunitu. Ale aspon sa budu mat ludia na pozore. AJ TOTO SA STAVA (a cert a MORS nikdy nespi).

Zaroven ziadam admina, nech ma kontaktuje s udajmi pre dalsi postup s policiou

PS: Ked ste si vsimli, ze som tu nebol niekolko tyzdnov, tak som sa nemohol vyjadrit k tomu. NESEDIM TU AKO OSTATNI NONSTOP A NEBAVI SA TU SA S VAMI HADAT. VELA Z VAS MA NA MNA TELEFONNE CISLO. OKREM JEDNEJ OSOBY, KTORA MA UPOZORNILA NA TOTO VLAKNO NA FORE, MI NIKTO NEVOLAL A NETUSIL SOM, ZE MOJE VYJADRENIE VAS ZAUJMA, LEBO AKO VIDIM, MALOKOHO TU NIECO ZAUJMA OKREM OHOVARANIA. A nemam tu ani pricinu chodit. Takze opakujem, ak niekto chce nejake vyjadrenie, najdete ma na mojom telefonnom cisle.
  • 25. mája 2015 2:53:10 CEST
    MASSACRE
    Kraj: Iné
    Registered: 19 May 2015

NarocnyPan alias Shadowlight (na domine) je znamy tym,ze oblubuje hru na znasilnenie-obet sa vsak s nim nesmie predtym vidiet,vzrusuje ho to,ked sa s obetou nepozna a dohodnu sa na podrobnostiach cez telefon. Obvykle uz pri telefonickej komunikacii vzdycha a onanuje. Vie sa aj o tom,ze ma naraz aj 3subky ktore potom ako pasak podsuva inym dominantom. K matke sa chova ako k handre a celkovo ma velmi manipulatorske sklony. Subky zneuziva na spinavu robotu ,ohovaranie,donasanie. Dalsi nick na pokeci ma Magicdino.S nikym z tejto zasratej komunity by som nesukala. Je to pekne dlhy zoznam. Pani dominanti,mam asi velikanske stastie,ze som sa vam vyhla obrovskym megaoblukom.
    Svoj postoj voci takymto veciam nezmenim.
    Naposledy upravil MASSACRE May 22, 8:25 am.
  • 25. mája 2015 2:52:07 CEST
    Kopirujem z Xbdsm.sk :

Sensual411
    Kraj: Bratislavský kraj
    Registered: 22 May 2015
    #1 May 22, 7:31 am
    Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite
    Subinky, buďte opatrné pri NarocnomPanovi (na domine.sk má nick shadowlight, na pokeci má nick Hafino-X), ktorý je promiskuitný, rizikový a odmieta používať prezervatív. Zmanipuloval ma a teraz musím riešiť zdravotné problémy súvisiace s pohlavne prenosnými chorobami. A nie som jediná, poznám minimálne jednu jeho ďalšiu nakazenú obeť. Nedajte sa oblbnúť peknými kecami ako „mne môžeš dôverovať, dodržujem SSC, som za teba zodpovedný“. Mnohé ochorenia sú v začiatkoch bezpríznakové, takže môžete niečo mať a ani o tom neviete. Doporučujem všetkým, ktorý mali nechránený sex (i orálny) v miestnej komunite s niekým blízkym z okruhu známych zmieneného človeka alebo priamo s ním, aby navštívili odbornú pomoc. Toto upozornenie nie je namierené na dotyčného preto, aby bol osočovaný či zlikvidovaný, ale preto, že si pokladám za povinnosť chrániť ostatných. Mimochodom, to ukladá aj zákon o pohlavne prenosných chorobách. Bola som hlúpa a naivná a šla som s ním dobrovoľne. BDSM komunita je dosť promiskuitná a niektoré ochorenia sa šíria aj orálnym sexom. Muž často príznaky vôbec necíti a pritom je prenášačom, taktiež nepríjemných bakteriálnych ochorení. Preto by aj danému „dominantovi“ pomohlo vyšetrenie a liečba. Odporúčala by som vyšetrenie na HPV, bakteriálne i vírusové ochorenia.
  • 24. mája 2015 20:07:09 CEST
    Ja som ťa pochopil a odpovedal som ti. Na Domine mám tento jeden nick a tak ti môžem písať iba z neho a viac je to pre mňa uzavreté.

Jediné čo som si dovolil, že som ti pripomenul tvoje vlastné slová, že pre cca 33% bordelu netreba hádzať celú komunitu do bordelu (odpadu) a osobne si myslím, že to platí aj pre Bratislavu. Toť vše.
  • 24. mája 2015 20:05:10 CEST
    Kedze chcem udrzat celistvost vlakna, svoje nesuviace prispevky mazem.
    • 5 posts
    24. mája 2015 19:59:20 CEST
    ešte raz a pomaly. čo si vedel konkrétne o mne, že si vyskočil. nič. nemal som iný nick, z ktorého som mohol písať. čo vieš konkrétne o nicku convo? za koho sa skrýva? písal si tomu nicku, aby si zistil alebo aspoň sa snažil zistiť ako to je? asi nie. ale dokážeš prísť ako veľká voda, hneď súdiť. pri čom súdiš jedných, iní sú v pohode.

nebudem s tebou na ss, prečo? veď nech vidia všetci ten tvoj akože zmysel pre férovosť.
    • 5 posts
    24. mája 2015 19:58:38 CEST
    on je nikdy nemal zabanovane ...na to sa iba vyhovaral vždy ked ludia došli na to, kto sa pod tym nickom skrýva.
  • 24. mája 2015 19:49:12 CEST
    dobre a vedel si o mne, či som banovaný alebo či som zrušil nick alebo čo som urobil, keď si rovnako mudroval ako to robíš teraz? tváriš sa ako matka teraz líznutá so sherlockom holmes a nie si o nič lepší. jednoducho tvoje správanie je prudko iracionálne selektívne. jedného rešpektuješ, druhého tu ideš upáliť ako čarodejnicu.

nie, netvrdím, že tu máš viac nickov a aj keby si mal, tak mne je to jedno, pre mňa osobne je vždy najdôležitejšia obsahová stránka príspevku, nie nick.
  • 24. mája 2015 19:47:12 CEST
    Uplne presne povedane!
  • 24. mája 2015 19:39:13 CEST
    už som ti to písal, že nick nie je dôležitý a nevidím dôvod ísť niekomu takto po krku kvôli nicku. na mňa si tak rovnako vyskočil. znovu ti pripomínam, že tvoj najlepší kamarát tu, gandalf a jeho 1000 + 1 nick tu píše a osobne v tom nevidím problém. problém vidím v tom, že na jednej strane ti také správanie prekáža, na druhej sa s takým človekom kamarátiš. presne čo vyčítaš iným, robíš sám.

bolo by fajn, keby sa pri príspevkoch zobrazila časť ip adresy, dosť veľa nedorozumení by tu nebolo.
  • 24. mája 2015 18:54:48 CEST
    Pokojne ma zabanuj za poslednu spravu, napisal som len svoj nazor , a to bez cenzury.
  • 24. mája 2015 18:53:38 CEST
    .... Ak si budem mysliet, ze drunkendude je kokot, tak mu to napisem, alebo poviem pod svojim menom. Zatial si o nom myslim len to, ze je drunkenbudka. Ak shadow robi to co o nom pisete, tak je kokot. Shadow, si kokot ?