Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 22. mája 2015 21:09:52 CEST
    ....ja viem..viem..tu je ctou a nekonecnou poctou byt tou dalsou...a dalsou a dalsou:-)))
  • 22. mája 2015 21:06:13 CEST
    A nerozplaces sa nam tu ked ti napisem ze s nikym z tejto nakazenej komunity som nic nemala?
  • 22. mája 2015 21:02:39 CEST
    Ved ty ani sama nevieš o akí užasný pocit prichádzaš. To napetie, vzrušenie cakať pokým príde na teba rad
  • 22. mája 2015 21:02:29 CEST
    ...napisala som..ok..mas pravdu..dam ho off...zda sa..ze dobre necitas...nemam na to dokaz..nemozem to tvrdit...tak isto by si svoje tvdenia mala prehodnotit ty a aj svoje paranoje...taktiez by sa nad zakladajucim prispevkom mali zamysliet pani..ktori si posuvaju subinky....je jedno ci je to drunken ci ini...nikdy nemozu vediet a nikdy nevies ani ty Temna....vazne je uz len obvinenie ktore tu padlo...vazne je..ze subinky od dotycneho koluju..vazne je..ze nie je udajne jedina....takze nech sa riesi toto....neries mna...ani svoje urazene ego...
  • 22. mája 2015 21:02:27 CEST
    ..ja som ten typ zeny, ktora vie, s kym spava a rozhodne nespava s kokotmi s karfiolom na zaludi...:D ale inac hej...keby sa mi v nejakom paralelnom vesmire, v ktorom by som mala iq 50 a nevedela ovladat vlastne pudy, stalo to, ze by som dostala pohlavnu chorobu, tak by ma hanba fackala tak hrozne, ze by som sa s tym urcite nesla verejne chvalit...kazdopadne mne je shadow aj so vsetkymi svojimi ochoreniami...fyzickymi ci dusevnymi..absolutne ukradnuty...ja sa pytam, aku chorobu ste vy dve dostali od drunkena, ked tu spominate jeho penis...
  • 22. mája 2015 21:01:54 CEST
    Mirage,snad ta tie dve neurazili, keep smile ;)
  • 22. mája 2015 20:59:13 CEST
    tak to je mi ťa ľúto. ale pekný večer aj tebe
  • 22. mája 2015 20:55:35 CEST
    ..tusim si chytila Gorove maniere, kedze tvoj prispevok o drunkenovom nakazenom vtakovi zahadne zmizol...:D

..pisala som, ze mam pocit, ze je to niekoho trucpodnik...kazdopadne to bolo vytrhnute z kontextu, kedze to nebolo podstatou mojho prispevku...podobne vlakno tu uz par mesiacov dozadu bolo, preto to uz nevyznieva velmi doveryhodne....ako novy nick si mozem zalozit tiez a napisem varovanie na polovicu dominy, zmiznem a let the fight begin...:D

• 22. mája 2015 20:55:21 CEST
    ....ja to vlastne ani nepotrebujem...nespavam s gigolom...pekny vecer:-))
    • 2 posts
    22. mája 2015 20:55:19 CEST
    Stacilo. Zena, ktory nevedomky alebo vedomky nakazil muz pod bdsm zastavou bdsm komunity ma pravo sa stazovat a byt vypocuta. Celi tento incident pouzit proti dalsej osobe ktoru ani nepoznate je dost... ubohe.
    K mojej osobe sa vyjadrim len osobne. Takze ak sa stretneme, pokecame. Dovtedy ma vase klebety nezaujimaju.
  • 22. mája 2015 20:54:21 CEST
    skús zmeniť pracovisko
  • 22. mája 2015 20:53:42 CEST
    Nezabudnite damy,ze tu sa nic vraj neutaji,tie iste veci co tu sa preberaju aj na iych forach.
  • 22. mája 2015 20:52:44 CEST
    ....ako zdravotnickeho pracovnika ma este nikdy netestovali na pohlavne prenosne choroby....iba tak z prevencie
  • 22. mája 2015 20:52:03 CEST
    TA ZENA ROZHODNE NECHCE MLCAT O TOM CO SA JEJ STALO. Temna ty si asi ten typ zeny co by od hanby mlcala a este sa nechala pospinit.
  • 22. mája 2015 20:50:33 CEST
    prečo by som to nemala vedieť? ako zdravotnícky pracovník som pravidelne testovaná. čo sa mňa týka poznám drunkena dosť dobre.
  • 22. mája 2015 20:49:15 CEST
    ...mas pravdu...skoda slov...dejiny sa opakuju...
  • 22. mája 2015 20:47:35 CEST
    ...nereagujem na nijaku mors...miculienka tu spomenula Dd....a posuvanie si subiniek od jedneho k druhemu...reagujem na toto...Dd sa tu priznal k inym veciam....a nevkladaj mi do ust co chces pocut...utocis na mna...vyhlasujes o zene ktora zalozila toto forum..ze v postate je to z jej strany trucpodnik...kde beries orgumenty na taketo silne slova ty?
  • 22. mája 2015 20:47:32 CEST
    Sice ta nepoznam,ale neviem dokedy ti mam opakovat ze ja mors niesom? Chces to na karticke s venovanim?
    A daj este nejaky odborny vyraz,ukaz aka si fundovana odbornicka.
    • 4 posts
    22. mája 2015 20:43:44 CEST
    Založiť si novy nick a založiť fórum tomu hovorím ozaj odvaha......:-)
  • 22. mája 2015 20:43:42 CEST
    ...nemala som v plane...doteraz som to respektovala, ze si proste chcela zacat nanovo s cistym stitom...mala som pocit, ze asi nieco hladas, a preto tu nechces vystupovat pod starym nickom, ktory bol uz zaskatulkovany.....ale ako sorry...ak zmenis identitu len kvoli tomu, aby si mohla skodit a z pomyselnej "anonymity" vytahovat spinu a fabulacie na inych, tak mam dovod sa ozvat..
  • 22. mája 2015 20:43:23 CEST
    ..ty dnes perlis:-)))ty si nedavas?...spavat s dominantom..ktory verejne prizna ze je gigolo a nechranit sa....mala by si sa dat aj ty obcas vysetrit...lebo lahko sa mozes stat prenasackou a ani to nemusis vediet...ale vies ako sa vravi...neznalost neospravedlnuje...
  • 22. mája 2015 20:43:00 CEST
    Zabudla si na vlakno :Dominanti na domine?????
    Pripomeniem podstatu, ponižit, zosmiesnit, zadupať, nepriznat a to posledne zahltit hlupostami aby sa to nikomu nechcelo citat.
  • 22. mája 2015 20:40:43 CEST
    Rozhodne tu toto vlakno udrzujme zive a nech je stale top a prve.
    Tamtej odkazujem,ze paranoja je zla vec. JA NIESOM MORS! kto to je!?!
  • 22. mája 2015 20:40:29 CEST
    ..ale ja nehovorim o nej, co napisala...ja narazam na teba a mors, ze rozoberate udajne drunkenove choroby, aj ked dotycna osoba, ktora toto vlakno zalozila jeho meno nespominala...

..a nie, nie je to jedno ci je niekto nakazeny alebo nie je..mna by sa napriklad dost dotklo, keby tu o mne ludia, ktori si so mnou v zivote ani len rukou nepotriasli pisali, ze prenasam nejake choroby..
  • 22. mája 2015 20:38:51 CEST
    ...kludne tu svojho oblubenca zastavaj...je to tvoj nazor..tvoje rozhodnutie...o tom ako si su dominanti blizky aj v posuvani subiniek sa tu nesepka dnes od poobedia...ale aby sme boli objektivne..ake je u vas pocasie?