Forums » Nekategorizováno

MUČIAREŇ v BA

• 8. júna 2015 18:21:51 CEST

Možno to raz pochopí.
    Alebo postaví biznis na tých, ktorým nevadí jeho správanie, podrazy a vízia sa na nich napakovať..
  • 8. júna 2015 18:20:20 CEST
    ani si nevies predstavit kolko ludi mi dakovalo ked som ten zakaz dal tebe....
  • 8. júna 2015 18:15:21 CEST
    Sa uvedom, ze ani ten zakaz vela ludi nepotrebuje od teba,lebo aj tak nepridu.
  • 8. júna 2015 18:12:02 CEST
    trvaly zakaz vstupu do kc grange
  • 8. júna 2015 18:02:12 CEST
    ale ty si asi beznádejný prípad QUEER. Ja rád prídem, ak to bude mať zmysel a nebudeš sa správať ako sa správaš.

Do tej doby good luck.
  • 8. júna 2015 17:59:51 CEST
    co nechapem preco adminovi z konkurencnej bdsm stranky vobec dovolia tu donekonecna pisat tieto sprostosti....
  • 8. júna 2015 17:59:09 CEST
    ale napadlo ti, že aj mučiareň prenajímaš ty?

Zapaluje?
  • 8. júna 2015 17:57:51 CEST
    vyjebávaš s ľudmi QUEER. Ľudia nie sú debili. Veď to sám musíš vidieť na návštevnosti.

Len sa to pokús spojiť so sebou a niečo s tým rob, ak všetkých nechceš stratiť nadobro.
  • 8. júna 2015 17:55:52 CEST
    si na inom vlákne.... do muciarne sa chodi akcnit a nemá to nic spolocne s mnozstvom ludi v clube... nevies ani co pises.....
  • 8. júna 2015 17:55:50 CEST
    "...poniektorí napíšu sukromnu správu za čo ďakujem ale skutočne nechápem tých čo tu píšu verejne že čo si tým chcú dokázať..."

Asi preto že si sám založil vlákno kde si sám chcel, aby ti ľudia dávali rady a nápady chlape?? Veď treba sa trošku sledovať.

Keď zvozíš všetkých tam, tu, pravdepodobne aj za chrbtom, kto by sa tam hnal? Za mňa.
  • 8. júna 2015 17:51:53 CEST
    Aj tak mu tam nik nebude chodit. Po tom,ako sa stihol spropagovat. Ved hrozi,ze kazdeho co si s nim potrasie rukou,neskor poohovara.
  • 8. júna 2015 17:51:19 CEST
    poniektorí chodia do grange, poniektorí napíšu sukromnu správu za čo ďakujem ale skutočne nechápem tých čo tu píšu verejne že čo si tým chcú dokázať... a ak sa tvária že pomahaju tak opak je pravdou - veď ako reálne vadí vám že tu niečo je tak potrebujete každého odhovoriť týmito rečami?
  • 8. júna 2015 17:48:39 CEST
    Lebo QUEER. Lebo nepôjdem do podniku, kde skapal pes a prevádzkar sa správa ako správa. Kde prevádzkar najprv chcel (aneskôr plakal nad neúčasťou) free pracovnú silu na stavbu mučiarne, ktorú by si potom mal prenajímať. Lebo za tú cenu je v centre mesta oveľa lepšia žurka. Lebo tvoje správanie sa ku mne a ľuďom tu. To očakávaš že všetci tam teraz prídu a budú sa tváriť že sa nič nestalo a potencionálne tam počúvať drísty, ktorými nás častuješ tu a rôznymi vymyslenými storkami o tom, aké úspešné a neúspešné zároveň to je?

Sprav niečo preto, aby tam ľudia radi prišli. Začni od svojho prístupu k ľuďom.

Toľko odo mňa.
    • 13 posts
    8. júna 2015 17:43:52 CEST
    hlavne ty trepeš dve na tri. Ak si myslíš že chyba je všade okolo teba len v tebe nie tak tomu ozaj nedávam veľkú šancu na prežitie
  • 8. júna 2015 17:42:33 CEST
    prečo napr ty si si nikdy neprenajal mučiareň?
  • 8. júna 2015 17:41:10 CEST
    A máš Ty naozaj záujem, aby vôbec niekto prišiel a radil Ti?
  • 8. júna 2015 17:40:20 CEST
    je tvoj problém QUEER. Ty si vôbec nepochopil, čo som napísal. Vôbec žiadna reflexia, prečo tam asi žiadni platiaci zákazníci nechodia?
  • 8. júna 2015 17:38:27 CEST
    skus lepsie citat... ja tu pisem o tom ze tu nebol ani jeden platiaci! uz sa zamysli čo pišeš trepeš dve na tri
  • 8. júna 2015 17:37:11 CEST
    ty si zakladal fórum na zlepšenie tej akcie. Nikto z ľudí tu.
    Myslím že tu bude každý rád, ak tú akciu zlepšíš a zatraktívniš aj sám bez toho, aby si tu potom každého urážal a obviňoval z neexistujúceho :)

Len sa teraz netvár, že je to nejaké sprisahanie proti tebe, keď si o ten feedback a rady žiadal sám.

Myslím že by nikomu nevadilo, keby za teba nemuselo riešiť veci, ktoré by si mal ako majiteľ zvládnuť sám.

Je to len ich investovaný čas a dobrá vôľa.
  • 8. júna 2015 17:31:51 CEST
    ak niekto chce skutocne radit a pomoct tak to nebude robit cez verejne forum, da sa prist podebatovat, napisat sukromnu spravu... a aj ja mam vlastny nazor a hlavne ked sa zle rozhodnem tak ja znasam financne nasledky... prestante sa poniektori uz hrat na vecnych poradcov a odbornikov na vsetko... muciaren je ok - primerane cene a kazde dalsie vylepsenia cenu len navýši a už teraz na to nemá 90% ľudí... a to že tu nechodia nie je o mojej povesti ako že keď si nedám srať na hlavu od každého tak mám ako hneď zlú povesť? však keď si to tu tie príspevky niekto nový prečíta tak musí z toho tu týždeň grcať... už sa zamyslite poniektorí že ohováranie všetkého a každého nie je bdsm....
    • 13 posts
    8. júna 2015 17:31:13 CEST
    tak, spoločenská objednávka je. Jedna komerčná mučiareň v Ba si platiacich návštevníkov nájde. Je to otázka času a prístupu. Emócie opadnú. Netvrdím ale že bude finančne rentabilná. Takže držme palce aby sa im (majiteľovi aj mučiarni) darilo.
  • 8. júna 2015 17:30:31 CEST
    len nechápem, čo sa QUEER sťažuje.
    Veď mučiareň predsa praská vo švíkoch od zástupov, čo sa tam hrnú "akčniť" s QUEER-om Či si ich nebodaj vymyslel?

Ale už to nechám tak. Mám pocit, že o tom podniku aj QUEER-ovi si už spravil názor dostatočný počet ľudí.

Myslím, že je tu nejaký priestor na sebareflexiu. Nie si na jednej strane vymýšľať neexistujúcich návštevníkov a návštevníčky, na druhej vyplakávať že nie je záujem a pri tom všetkom stíhať vrhať hromy-blesky na všetkých a všetko (aj na rady, ktoré sám chcel, na feedback detto).

Ak to chceš zmeniť, musíš trochu popracovať na svojom prístupe k ľuďom QUEER, alebo ako už niekto niekde spomenul, keď to nezvládneš, zožen si niekoho na komunikáciu s ľuďmi.

Lebo ak s nimi budeš komunikovať takýmto štýlom aj naďalej, každý sa na teba vykašle, alebo nebude môcť od rehotu.
  • 8. júna 2015 17:26:23 CEST
    Nepoznám tú mučiareň (myslím,že jedna dáma sa o nej vyjadrovala tu na fóre pochvalne) a ani Queera a tak len čisto technická poznámka: Ešte si zabudol na kombináciu zlý produkt a zlý predajca... ..no potom je to naozaj na posratie.
  • 8. júna 2015 17:26:09 CEST
    Leon - čítam to tu a neviem si spomenúť na niekoho komu by som to neadresovala

D x
    • 13 posts
    8. júna 2015 17:06:16 CEST
    Čo má spoločné to čo som napísal s tým či som niekde bol. Máš produkt a nemáš zákazníkov. Buď je zlý produkt, alebo zlý predajca. Alebo proste pre tvoj dobrý produkt ešte nedozrel čas.