Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 9 posts
    13. júla 2015 14:57:12 CEST
    O akom mäse to píšeš? Dochádzajú argumenty???
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:55:35 CEST
    Nie, tí neberieš do úvahy viacero možností pre teba existuje iba biela alebo čierna. Nič viac nič menej. A keď to to nepasuje do tvojej palety tak tak sa snažíš tvojimi akože "otázkami" spraviť z človeka blbca aby si si mohol spraviť ďalší zárez do pažbi.
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:55:04 CEST
    vieš, pozri a nechcem ťa uraziť. keď na príklade vegetariána, ktorý si kúpi hovädzie mäso vidíš niečo logické, tak som presvedčený, že my dvaja zjavne ku konsenzu neprídeme v ničom, teda považujem ďalšiu komunikáciu za bezpredmetnú.
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:50:07 CEST
    prečo asi tu dávam toľko otázok? no preto, lebo viem, že je veľa možností. ináč by som sa nepýtal, teda zase je tvoja hypotéza nesprávna.

teda tu máme ďalšiu vešticu, ktorá si ráno vyleštila gule a presne vie, čo chcem a čo nechcem?
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:49:39 CEST
    Nemyslím si že sa hádame. Diskutujeme, o tom diskusné fóra hádam sú.
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:48:16 CEST
    A čo že je tom nelogické?? To žiješ vo svete kde je všetko logické??
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:46:48 CEST
    k čomu, keď dôjde? k tomu, keď zakladateľ bude môcť mazať príspevky? jasné, s tým súhlasím, že si tu ani neškrtnem a počítam s tým. ale to nebude môj problém, moja slabosť ale naopak. bude to vyjadrenie toho, že tie osoby, ktoré ma budú mazať nenašli dosť argumentov na to, aby obhájili svoje názory a bol som pre nich ťažko straviteľný. napadlo ťa niekedy, že de facto sa tu hádam stále s tými istými ľuďmi, iných si vážim a nemám voči im názorom nič? nie, ty také nechceš a nepotrebuješ vidieť
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:46:45 CEST
    Ti si odpovedáš na základe svojich podotýkam svojich a len a len svojich úvah neberieš vôbec do úvahy že môže byť veľa ale naozaj veľa možností. Ti máš svoju odpoveď skôr ako napíšeš otázku. Ti nechceš vedieť odpoveď lebo si si dávno odpovedal. Ti chceš len vytvárať konflikty.
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:42:47 CEST
    lebo keby ma čítaš, tak odpoveď máš aj pred tým, že také správanie je nelogické, iracionálne. kúpiť si zbraň a vôbec z nej nestrielať je rovnaká hlúposť ako keď si vegetarián kúpi hovädzie mäso. snáď len on sám v tom vidí logiku, zvyšok sveta nie.
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:41:49 CEST
    Je mi jasné že keby K tomu dôjde tak ti si tu ani neškrtneš. Takže chápem tvoje obavy.
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:40:27 CEST
    Nie to nechceš ako si ukázal keď si mi nebol schopný odpovedať A hneď si nahodil ako nemôžeš za to že som to nepochopil. Nemôžeš sa dožadovať práva na niečo čo sám nedodrzujes.
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:38:18 CEST
    zase sme v tom, že tvoje uvažovanie je na míle vzdialené môjmu. ty potrebuješ mať zjavne moc mazať niekoho názor, mne stačí mať príležitosť niekomu oponovať a vysvetliť mu, že sa mýli a pripustiť v prípade, že mi veci ukáže v inom svetle, že si priznám chybu aj ja...
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:35:37 CEST
    Už ked dávate za príklad forum na x-ku....
    Myslím že dnes len v tomto vlakne je viac príspevkov ako tam v celom fóre od začiatku roka.....prispieva tam minimum ľudí,vlákna aj príspevky sa krížom krážom zmazavaju občas bez rozumného dôvodu,asi stačí že admin(ka?) vstane hore prdelou ....
    To radšej strpím tú anarchiu čo je tu.....
    • 2 posts
    13. júla 2015 14:34:09 CEST
    Hmm aké silné mám právo reagovať. Tak isto bi mal mat každý právo si si moderovať svoje vlákno A mazať nevhodné príspevky.
    • 2 posts
    13. júla 2015 14:31:48 CEST
    A toto je celý kameň úraz ti si odpovedáš na všetko sám čiže preto ti nechceš od nikoho odpoveď ti chceš len rypat A vytvárať konflikty.
    • 2 posts
    13. júla 2015 14:30:10 CEST
    môj charakter nevyžaduje možnosť mazať iných, pretože sú to ich názory, na ktoré mám právo reagovať a oponovať im. aký charakter majú ti, ktorí nedokážu akceptovať iných, argumenty iných, hm?
    • 2 posts
    13. júla 2015 14:27:10 CEST
    Vitaj v klube. koľko je tu mužov (dominantov), ktorí majú penis, ale nepoužívajú ho, stačí im trstenica p.s. ja patrím do iného klubu

Toto je tvoja odpoveď na moju otázku???
    Ako po jednej strane tu vykrikuješ ako chceš na všetko odpovede A keď dostaneš ti otázku tak takto od povieš???
    stým že keď nechápem že je to môj problém??
    Toto vypovedá o tvojom charaktere.
    • 2 posts
    13. júla 2015 14:21:03 CEST
    pozri, mne je jasné, že ma nikdy nepochopíš, keď tebe dáva zmysel kúpiť zbraň a nepoužívať ju vôbec, teda rozumiem že ani moju odpoveď nebudeš považovať za odpoveď. stále je to však len tvoj problém, s ktorým sa musíš nejako vysporiadať, nie môj.
    • 2 posts
    13. júla 2015 14:19:23 CEST
    No ja si ale myslím, že čítaním fóra si utváram najlepšie názor na ľudí, ktorí sa doň zapájajú.Dokonca si myslím, že nie som jediná. A práveže sa mi páči, že to nie sú len nejaké rady ale aj názory tu prítomných o všetkom možnom. Takže tiež nie som za mazanie. Lebo človek ktorý mi píše správu ma chce zväčša zaujať, ale ten čo píše tu nemá ani tušenie, že si ho čítam a podľa toho potom reagujem ak napíše, prípadne napíšem ja prvá.;-)
    • 2 posts
    13. júla 2015 14:19:03 CEST
    Nie neodpovedal si mi.
    • 2 posts
    13. júla 2015 14:17:55 CEST
    ale odpovedal, nie je môj problém, že nerozumieš odpovedi.
    • 2 posts
    13. júla 2015 14:17:29 CEST
    Ti očakávaš odpovede od každého ale mne si stále neodpovedal.
    • 2 posts
    13. júla 2015 14:16:32 CEST
    Modernejsie fora pouzivaju automatizovany skript na dany problem. Ak napriklad jeden clanok dostane viac ako desat dislike a ziadny like tak sa schova a moze sa zobrazit iba interakciou citatela. Ak ma autor takychto prispevkov viac, schovaju sa vsetky.
    Majitel vlakna ma pravo prispevky neoblubene proste navzdy zmazat. Tu uz nepomozu ani priatelia lebo cim viac sa podporuju v zlych prispevkoch tym viac svojich prispevkov stracaju.
    Ak potom niekto oznaci nejaky prispevok sam si pocita akesi vierohodnostne body v databaze uzivatela. Admin sa na tyzdennej baze pozrie na stats a posle vam majl, pripadne zamedzy pobut na vlaknach/fore.
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:14:45 CEST
    presne občas aj niečo múdre napíšeš, tuším druhýkrát s tebou tu úplne súhlasím
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:12:41 CEST
    Neodpovedal si mi.