13. júla 2015 11:55:07 CEST
nechcem vám do toho veľmi kecať, ale napr. táto téma. autor má predstavu, že bdsm+ komunita potrebuje neviem čo. drvivá väčšina ľudí mu napísala a vysvetlila, že nepotrebuje. tým je to uzavreté a je podľa mňa jedno aký je osud témy, stratila opodstatnenie tým, že je to blbosť.
o čom sa má do čerta kecať na bdsm fóre? veď všetko je už povedané. keď tu niekto príde, tak len kvôli tomu, že chce pokecať, ale o hlúpostiach. nič iné sa tu ani nedá riešiť.
chodím na fórum o posilňovaní. 99% je bežná debata o nesmrteľnosti chrusta. spam. keď niekto príde s normálnou otázkou, témou, tak je zakopaný pod zem, že si to má nájsť, lebo sa to rozoberalo milionkrát a nikomu sa to nechce stále opakovať. je niečo iné na fóre o bdsm? veď je tu milionkrát rozobraté snáď všetko. nič nové sa tu nedá vymyslieť a keď tu niekto príde, tak len kvôli tomu kecaniu o nesmrteľnosti chrústa.
úplne iné je, keby sa tu riešilo niečo iné. záhradkárstvo, rybárstvo, svietidlá, mobilné telefóny, autá a pod. tam je vždy iný problém, iné veci a prirodzene je to stále aktuálne, nové a dá sa riešiť stále niečo, stále k téme. tu ma skutočne nič nenapadá. výprask pred 1000 rokmi je stále rovnaký ako teraz. zadok a trstenica. bodka.
ja budem stále tvrdiť, že nie sú zlí užívatelia, ale členenie fóra, má byť jasné, ktoré sekcie sa týkajú výlučne bdsm a ktoré sú výlučne len na debatovanie a som si istý, že práve tie na voľnú diskusiu budú najviac navštevované.
chodím na fórum o traktoroch. keď sa bavím o prevodovke, tak ma nenapadne riešiť hlúposti, lebo mám iný problém, iný motív prečo som tam. tu však také nie je. o čom mám debatovať? že mám rád labky a baviť sa o počte prstov? no je ich päť, tým to končí.
moderovanie vlastnej témy je hlúposť, lebo stačí že autor bude zakomplexovaný a bude vyhadzovať nepohodlné osoby, tým to bude neobjektívne. úplne stačí jedna objektívna osoba, ktorá by dohliadala nad všetkým