Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 13. júla 2015 20:15:38 CEST
    Manipulator a klamár.

Ty ako autorita a známa osobnosť, ktorú si celkom určite veľa ľudí váži, vieš mi prosím ťa ukázať konkrétny príspevok, kde som písal, že som bol u zemana raz, približne hodinu? budem ti veľmi vďačný. v opačnom prípade by som bol rád, keby si z úsť nerobíš análny otvor a netvrdíš o mne veci, ktoré som nikdy nevyslovil. ďakujem veľmi pekne
  • 13. júla 2015 20:14:10 CEST
    ale to všetko sedí, čo som napísal. čo konkrétne sa ti nezdá?
  • 13. júla 2015 20:13:08 CEST
    Ináč ten pás čudnosti má dnes dostal do kolien.
  • 13. júla 2015 20:11:54 CEST
    Vypnite si prosim automaticke doplnanie slov. Nech nevznikaju nedorozumenia typu : až raž, alebo pas čudnosti
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:10:29 CEST
    Nemyslím si že sa niekde niekedy ukáže na živo.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:09:53 CEST
    ale aby som ti pripomenul ..tvoj príspevok pod nickom bunny zo 17.4.2015 -
    Forum: Stretnutia BDSM v Bratislave

dadulka
    ja som tam len raz bol, nepamätám sa aké sú tam schody. tuším oproti wc by mali byť, ale nie som si istý veľmi. tak neviem potom, ja som ti len dobre chcel
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:07:39 CEST
    Vieš pochopit písaný text? ..kde som napísal, že ty si tvrdil, že si bol až raž?

• 5 posts
    13. júla 2015 20:04:50 CEST
    aj nabudúce, nemáš za čo.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:04:03 CEST
    tým nezaplateným účtom skutočne zhadzuješ len a len seba, ale keď ti to príde vtipné... hm
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:02:17 CEST
    Aha, tak teraz tomu uz rozumiem.Velmi pekne dakujem.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:02:15 CEST
    už si to ukončil, či? nestojíš si za slovom? to je zlé.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:01:40 CEST
    ty ako autorita a známa osobnosť, ktorú si celkom určite veľa ľudí váži, vieš mi prosím ťa ukázať konkrétny príspevok, kde som písal, že som bol u zemana raz, približne hodinu? budem ti veľmi vďačný. v opačnom prípade by som bol rád, keby si z úsť nerobíš análny otvor a netvrdíš o mne veci, ktoré som nikdy nevyslovil. ďakujem veľmi pekne.
    • 5 posts
    13. júla 2015 19:59:39 CEST
    neodhlasujem sa odtiaľ, teda zostanem "visieť" a to že si nevymieňam poštu je viditeľné pri mojom statuse, tam je čas poslednej aktivity. to že som napísal, že chodím aj na iné fóra znamená, že som tam registrovaný.

poradím ti s time manažmentom v závislosti od toho čo robíš. je iné, keď máš sedavé zamestnanie, iné keď napr. budeš upratovačka alebo muž traktorista. od toho sa odvíja čas, ktorý môžeš stráviť na počítači, zároveň aj na internete, teda keď to nikto nevidí. momentálne môžem tu stráviť dosť času, aj keď opakujem, že sa neodhlasujem a nie som aktívny ani v pošte, teda som tu menej ako sa zdá.
    • 5 posts
    13. júla 2015 19:54:10 CEST
    ..čitam a čítam ..fakt netreba sa puštat do debat ..zahmlieva, kde sa da :-) ..Inak bol až raz U Zemana a cca po hodine zmizol bez rozlúčenia, pretože si ho nik nevšímal. A zaujímavé bolo, že vtedy sme museli doplacat nezaplatený účet, ale asi to bola iba náhoda.
    • 9 posts
    13. júla 2015 19:53:34 CEST
    A zase súdiš mňa pod seba. Ja nemám záujem tu nikoho dusiť. Nemýl si tvoje ciele z mojimi.
    • 9 posts
    13. júla 2015 19:49:51 CEST
    Mam jednu otazku.Zaujimalo by ma , ako to robis, ze takmer v hociktoru dennu hodinu si pritomny, aktivne prispievas, predpokladam, ze si vymienas sukromnu postu, okrem toho ak som to spravne pochopila si sucasne aktivny na fore pre kulturistov ci take cosi a mozno aj doinych for, prosim ta, ako to stihas? Mas aj nejaky iny zivot okrem toho virtualneho? Mna by fakt taky time manazment zaujimal, neporadis? Prosila by som si konkretnu odpoved a bez protiotazky prosim.Zahmlievanie, vyhybave odpovede a odpoved protiotazkou su manipulativne techniky a ty sa nepovazujes za manipulatora, vsak nie? Dakujem a tesim sa na odpoved.
    • 9 posts
    13. júla 2015 19:48:33 CEST
    kiež by si mal pravdu
    • 9 posts
    13. júla 2015 19:47:07 CEST
    Myslím že si sa od prezentoval dostatočne aby sa stebou do debaty nikto ďalší nepúšťal.
    • 9 posts
    13. júla 2015 19:46:34 CEST
    ďakujem ti veľmi pekne, už si ma skutočne veľmi dusil
    • 9 posts
    13. júla 2015 19:45:44 CEST
    Nevieš ako ďalej A ja to ukončujem.
    • 9 posts
    13. júla 2015 19:43:38 CEST
    čo na tom konkrétne nemôžem myslieť vážne? máš pocit, že voči nej vystupujem útočne? nie. akurát to trochu nechápem, to je všetko.

máš pocit, že voči niekomu, kto nechápe rozdiel medzi svetlom, tmou, dňom a nocou budem vystupovať s pokorou? tiež nie... u mňa platí stále selektívny prístup
    • 9 posts
    13. júla 2015 19:41:04 CEST
    A hento S tou pokorou nemôžeš myslieť vážne.
    • 9 posts
    13. júla 2015 19:40:09 CEST
    Nedal si žiaden argument len chytanie sa za slovíčka lebo nevieš ako ďalej.
    • 9 posts
    13. júla 2015 19:38:47 CEST
    vidíš, napísal som, že nejdem kritizovať tvoju gramatiku. zase čítaš niečo iné ako píšem

ty si mi poskytol koľko argumentov v príspevku, kde ma má niekto vodiť za ručičku, prezraď
    • 9 posts
    13. júla 2015 19:37:31 CEST
    pokora mi nechýba. celkom určite si si všimol, že neútočím vôbec na Madamme. to že sa ku tebe správam ináč ešte neznamená, že sa rovnako správam ku všetkým.

skús ešte raz prečítať môj príspevok, skutočne sa mýliš a nemám inú možnosť ako s tebou nesúhlasiť. stále sa snažím aj dosť podrobne vysvetliť, prečo sa mýliš. snáď to pochopíš.