Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 13 posts
    13. júla 2015 8:58:12 CEST
    Povedal si myslienku, domina nie je mienkotvorny portal. S tym sa da suhlasit. Otazka znie: co je podla teba mienkotvorne z pohladu bezneho slovaka na bdsm ??????????????
    Alebo si tu vetu pouzil len ako krovie ?
    • 13 posts
    13. júla 2015 7:24:20 CEST
    A k tym asocialkam zavyslym na webe. Ty sam si najvacsi asocial zavysly na tejto stranke, mas tu tolko nickov ako nikto iny. Ked ta admin zabanuje, okamzite si vytvoris novy nick, len abysi tu mohol asocialne oxidovat. Vykoopnu ta dverami, vlezes oknom.
    • 13 posts
    13. júla 2015 7:21:35 CEST
    Vysvetli mi poslednu vetu, hlavne : radi by pre niekoho nieco znamenali .
    Niekto nemusi mat rad sex na verejnosti a vo verejnom dome a to podla teba znamena, ze je osamely a rad by pre niekoho nieco znamenal ?
    Ked robim bdsm len s priatelkou a nepotrebujem k tomu obecenstvo, neznamena to , ze som osamely a ze chcem pre niekoho nieco znamenat .
    • 13 posts
    13. júla 2015 6:43:56 CEST
    Všetko má svoj čas a vývoj. V každom prípade sa v poslednom období možnosti rozšírili.
    • 13 posts
    12. júla 2015 23:08:21 CEST
    Ja to vidim asi ako priemerny plat v každom odbore. Veduci pracovnik ma hviezdny, aparat nízky. Priemer vyzera dobre. Tak aj BDSM na Slovensku sa sklada jednak z malej skupinky dobre vybavenych ludi, ktori robia akcie na urovni a pocetnej skupiny osamelych vtakov a vtáčic, ktorí nerobia nič na urovni. Len sú osamelí a radi by pre niekoho niečo znamenali.
    • 13 posts
    12. júla 2015 22:57:39 CEST
    Aspoň sa držíme témy vlákna. Ak teda myslíš úroveň BDSM na Slovensku. Jasné. Každý to môže hodnotiť ako to cíti. Objektívne kritériá asi nie sú. Ale v porovnaní s rokom 2012 napr, kedy sa na Slovensku neuskutočnila za 11 mesiacov ani jediná trošku verejnejšia a trošku akčnejšia akcia sme teraz niekde úplne inde.
    • 13 posts
    12. júla 2015 22:51:19 CEST
    To, ze nesuvisi, neznamena, ze nie je rovnako na samom dne
    • 13 posts
    12. júla 2015 22:47:54 CEST
    Našťastie úroveň BDSM na Slovensku nijako (ani okrajovo) nesúvisí s úrovňou www.domina.sk
    • 13 posts
    12. júla 2015 22:40:46 CEST
    Vy, ktorí sa angažujete v rozvoji bdsm na Slovensku.
    • 13 posts
    12. júla 2015 22:39:35 CEST
    Ešte raz sa pýtam kto my. A asi je celkom jedno koľko ľudí je na domine. A koľko dievčat z nej odišlo. Nie je to mienkotvorný portál. Našťastie.
  • 12. júla 2015 22:32:18 CEST
    Vy železne jadro Elanu
    Niežeby mi nejak velmi ludia ako Dollores, Rebeka, MORS, iluzia, riderka, MOON a ini chybali, ale je fakt, že odtiaľto odišli pre nízku morálku. Samozrejme všetko sú to asocialky závislé na webe, takže sú na nejakej inej stránke. Ak ale nechcete aby odisli vsetky dámy(odchod pánov nesledujem), musíte sa činiť.
    • 2 posts
    12. júla 2015 22:23:45 CEST
    Uz som to tu povedal, dalej by sa vlakno malo rozvyjat na x-ku, kym sa nespusti web. Tam ale zas z nejakeho dovodu Rebeka vymazala kompletne cele vlakno... Vzdavam sa, uz sa venujem len ENVY vlaknu.
    • 13 posts
    12. júla 2015 22:19:23 CEST
    Kto my. Nie je to moje vlákno. A asi som tu žiadne nezaložil ešte. fakt si nepamätám.
  • 12. júla 2015 22:13:35 CEST
    Buď to tu začnete moderovať a aktivne spolupracovať s Adminom, alebo Vam to tu uzivatelia ako Somdostkratko a Alcatraz tak zmoderuju, že si budete dopisovať len cez SS.
    • 13 posts
    12. júla 2015 22:11:10 CEST
    aspoň niekto prečo volám po moderovaní vlákna zakladateľom? Existuje vlákno "o ničom". Nebolo by možné presunúť túto diskusiu tam a tu nechať priestor pre "BDSM na Slovensku"?
    • 5 posts
    12. júla 2015 20:15:48 CEST
    Nevsimol som si, ze si milacik zien, ani ze si nadpriemerne galantny, ale ked to pise moja modla Madamme, tak tomu verim.
  • 12. júla 2015 19:02:10 CEST
    ja si myslím, že ste hrozne nevďačné
  • 12. júla 2015 18:49:24 CEST
    ....ale zas sa nediv...konecne najde taku co sa nehlasi k BDSM lebo inak by sa k sexu nedostala....tak si ju musi poistit a pochvalit sa;-)))to vies...nie ze by vacsina z nas" odkopnutych uboziacok "bola rada...ze nam Pan dovoli poklaknut a s hlavou zaborenou v travniku ist pohladat granat aby nam zapchal usta....ale budeme sa stazovat a hubu si otvarat )))
  • 12. júla 2015 18:39:12 CEST
    kľud. preto títo páni velebia BS. to nie je Banská Štiavnica, ale Bondage a Spanking. zviazať ženu, aby ani za svet nikde neušla, nech to trvá čo to trvá, kým príde žiadosť z okresného úradu o neodkladnú dlhotrvajúcu erekciu a trstenica, keby žiadosti nebolo vyhovené.

ale ja budem ticho, týždeň nemám erekciu. minule na pošte mi jedna babena, že vy ste, vy ste, vy, vy (píšem na iné stránky, kde mám normálne meno a foto), tak zrazu som bol prudko namyslený, že určite ma spoznala... potom povedala úplne iné meno a že podobáte sa na jedného uja od nás z dediny, chodila som s jeho synom do školy. odvtedy mi to ešte nestálo, mňa stále nejaká žena vyresetuje
  • 12. júla 2015 18:26:26 CEST
    ....tak zas tie reci o tom..kto ma ake zbrane hromadneho nicenia neber doslovne...ono to je vo vacsine pripadov len taky polstorocny" granat "schovany v poli nekosenom:-)))dlho hladas a aj tak nemas istotu ze exploduje:-)))
  • 12. júla 2015 18:00:08 CEST
    ale veď ja som to celý čas hovoril, že som reálny a že vedia ako vyzerám. nič iné tu neodhalím, mám to síce trochu krátke, ale za to poriadne tenké ináč ja ostatným mužom na pišáka nepozerám, neviem čím disponujú, tu je hrozne veľa vojakov, spomínajú rôzne zbrane hromadného ničenia, ja radšej mlčím, čo iné mi zostáva s gumipuškou, že?
  • 12. júla 2015 17:56:32 CEST
    ...no to vies..ked zrazu zistia ze si realny a k tomu si uvedomia ze to nie je len tak odhalit identitu....co ak sa z toho stane nepisane pravidlo?....cez net ho ma kazdy najvacsieho...ale v realite by sme vo vacsine pripadov odmocnovali a odmocnovali:-)))
  • 12. júla 2015 17:40:17 CEST
    ani nie, cítim sa taký nesvoj. zrazu tu nikto po mne nehuláka, aby som ukázal svoju identitu... už mi to asi aj chýba
  • 12. júla 2015 17:35:14 CEST
    ale mňa ženy nemilujú, rady so mnou asi debatujú, keď sa tu práve nehádam s nejakým fenoménom slovenskej bdsm scény. viem, že som úplne hrozný a keď s nejakou dlhšie píšem, tak sa to dozvie, teda vie o mojich chybách, ktoré si zamlčala. jasné, že som hrozný úplne. akurát v jednom nemáš pravdu. nie som galantný k ženám. správam sa ako zrkadlo. čím väčšia dáma, čím má väčší rešpekt a úctu voči konkrétnej žene, čím je pre mňa svojím spôsobom väčšia autorita a to bez ohľadu na vek, alebo či je to domina alebo subina, tak sa správam galantnejšie. som ako zrkadlo. preto sú ženy, ktoré majú pri mne len dobré skúsenosti a potom také, ktoré ma neznášajú. viem, že som hrozný.
  • 12. júla 2015 17:22:52 CEST
    Len zo srandy, ziadne zadrapkanie, nemozeme to tu pokazit ht !!!