Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 13 posts
    7. júla 2015 13:35:14 CEST
    ja mám tiež na teba názor, aj keď nie dlho. vtedy keď si napísal, ako je dobré, keď vo vzťahu sa určité veci pred partnerom zamlčia. inými slovami si si vedomý, že partnerke by sa to nepáčilo, viedlo by to k ukončeniu vzťahu, tak radšej budeš mlčať a cielene klamať. povedz, akú morálnu hodnotu má taký človek ako ty? pomôžem ti. žiadnu. teda môj názor na teba je ovplyvnený tvojím životným krédom.
    • 13 posts
    7. júla 2015 13:13:27 CEST
    mysli si čo chceš. Tvoj názor na mňa je mi absolutne ukradnutý. A ja svoj názor na teba dávno mám.
    • 13 posts
    7. júla 2015 13:07:25 CEST
    zatiaľ myslím, že úplne stačia hypotézy, ktoré tu s radosťou so svojimi kamarátmi dávaš, či?

btw. napísal som v kolektíve, nie bdsm kolektíve. prosím ťa, napíš mi, že trpíš dyslexiou, nech si nemyslím, že si hlúpy ako kukuričný šrot
    • 13 posts
    7. júla 2015 13:00:50 CEST
    no, zatiaľ sa nikto nepriznal, že ťa pozná osobne. Aj keď k Zemanovi vraj chodievaš. Tak fakt neviem v akom BDSM kolektíve by si chcel byť obľúbený.
  • 7. júla 2015 12:45:15 CEST
    to sa mi na tebe páči, že "vieš" čítať medzi riadkami
    • 13 posts
    7. júla 2015 12:23:12 CEST
    virtuálnom. Kolektíve
  • 7. júla 2015 10:18:21 CEST
    no vidíš a mne tam toho zostalo veľmi veľa, dokonca tvrdím že mám rovnaké skúsenosti a podľa mňa má pravdu. akurát o tom nebudem tu písať, lebo veľa ľudí by sa to dotklo a ja chcem byť obľúbený v kolektíve
  • 7. júla 2015 10:00:59 CEST
    Praveze sa snazim nebrat do uvahy umelecku a formalnu stranku tej, ehm, prozy . a co mi tam zostalo ? Nic ! Clanok je plny roznych vseobecnych lubivych fraz co sa tvaria ako pravda. Je tam vela pozlatka na to aby autorka mohla povedat:" pisala som to tak ako to citim ". To z toho clanku necitim, taku tu holu pravdu.
  • 7. júla 2015 9:09:23 CEST
    ľudia sú rôzni, ty dávaš dôraz na umeleckú, formálnu stránku a mňa zaujíma skôr tá obsahová, snažím sa pochopiť čo tým chcela povedať, či náhodou nemá pravdu a myslím si, že skutočne má, vidím veľa vecí presne rovnako, ale to stále neznamená, že sa nemôžem mýliť aj ja. raz niekto napísal, že hlupák si je stále neskutočne sebaistý, kým inteligentný človek je plný neistoty. prihrievam si polievočku, hej
  • 7. júla 2015 8:08:09 CEST
    Čo čítať aký článok,,?,,,
    Ked zdechnem a zobudím sa v zime tak možno prečítam ale v tejto horučave sa mi viečka prilepili na žracie hľuzy ,nič sa nedá robiť neurony prestali dodávať prud z riadiaceho centra
    Už len ventilátor klíma a ešte by nejaké Hawajčanky bodli s ľadovými vedrami
    Howg,
    • 13 posts
    7. júla 2015 6:28:33 CEST
  • 7. júla 2015 0:00:03 CEST
    Precital som si to cele 2 razy a musim povedat, ze som si opravil mienku o autorke. Po prvom precitani som si myslel, ze je to rozumny clanok s rozumnymi myslienkami, ale po druhom raze si myslim, ze autorka privelmi zabrusila do lubivych fraz a cely clanok privelmi podriadila tomu aby bol co najviac in. Skratka privelmi popularizuje svoj nazor. Cely clanok mi pripada az moc teatralny a vyumelkovany.
  • 6. júla 2015 10:11:45 CEST
    mne sa zdá, že ona veľmi presne trafila klinec po hlavičke, na bdsm nezanevrela preto, lebo stretla tých nesprávnych ľudí, práve naopak, správnych...

má tam veľa rozumných myšlienok, ktoré nie každý prijme, lebo svojím spôsobom sa ho dotýkajú.
    • 13 posts
    6. júla 2015 7:13:57 CEST
    súhlasím. Je to tak ako píšeš. Aj ja poznám pár ľudí ktorí vstúpili do stavu manželského, ale nebolo to podľa ich predstáv, rozviedli sa a zanevreli na manželstvo.
  • 6. júla 2015 0:41:09 CEST
    uplne suhlasim :) kazdy ma svoj nazor predstavu.. a ked ma inu ako druhy to neznamena ze je hned zla lebo je ina :)
  • 6. júla 2015 0:23:49 CEST
    Ale jadrovi fyzici maju naozaj problem.
  • 6. júla 2015 0:11:10 CEST
    ďakujem za súhlas
  • 6. júla 2015 0:10:15 CEST
  • 6. júla 2015 0:02:06 CEST
    Myslím si, že vždy záleží hlavne na ľuďoch s ktorými prídeš do kontaktu a podľa toho si utváraš názor...poznám veľa žien i mužov, ktorí pri hľadaní partnera v D/S narazili na nie tých správnych ľudí a časom zanevreli na BDSM, lebo to nebolo podľa ich predstáv, prinieslo im to len sklamania.
  • 5. júla 2015 23:57:24 CEST
    Už by bolo na čase, aby sme prestali medzi sebou bojovať,začali sa tolerovať..100 ľudí sto chutí
  • 5. júla 2015 23:54:53 CEST
    Ten článok som sem dala preto, aby sme sa spolu zamysleli, nad článkom. Netreba nikoho zhadzovať za jeho názor...mali by sme byť príkladom tolerancie,pokiaľ chceme aby nás iní tolerovali. Každý z nás si myslím má s BDSM svoje skúsenosti, niekedy dobré, niekedy nie, ale to neznamená že musíme ľudí hádzať do jedného vreca.
  • 5. júla 2015 23:45:15 CEST
    ak to nie je o hlave, a o pocite, ktory sa tazko identifikuje, tak je fuk ake je telo a co sa s nim deje..
  • 5. júla 2015 23:43:44 CEST
    s poslednymi tromi odstavcami, plus sem tam aj s nejakym tym defektom. Ale... to je aj v inych komunitach. V praci.. Vsade kde je viac ludi, je nejaky ten defekt.
    • 13 posts
    5. júla 2015 23:41:25 CEST
    A s čím konkrétne súhlasíš. Ak sa môžem spýtať. Ak Trdlu nebude vyhovovať komunita jadrových fyzikov tak jadroví fyzici majú problém, napr?
    • 13 posts
    5. júla 2015 23:38:59 CEST