Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 15. júla 2015 20:55:18 CEST
    Hm....aj ja badam sama na sebe, ze iste prejavy voci mojmu partnerovi neskryvam pred blizkymi. Su to take spontanne veci, malickosti
    • 9 posts
    15. júla 2015 20:51:19 CEST
    cim dalej,tym menej si to strazim
    • 13 posts
    15. júla 2015 20:40:07 CEST
    myslím, že očividnejšie prejavy majú len tí, ktorí sa tým živia, teda aspoň podľa mojich skúseností, teda to ide mimo mňa
    • 13 posts
    15. júla 2015 20:37:09 CEST
    zaujímavá téma. Možno sa niekto pridá. Ja osobne som sa s tým proste nechválil a postupne som sa poodhalil pred niektorými kamarátmi a známymi. Viecerí to už o mne vedia a nič zásadné sa na ich vzťahu so mnou nezmenilo
  • 15. júla 2015 20:36:29 CEST
    Skor ma zaujimaju nazory a postoje ludi, ktorych Ds spravanie je ocividnejsie.
  • 15. júla 2015 20:29:41 CEST
    v bežnom živote, voči ostatným som úplne milý, zlatučký, slušný a viem pekne poprosiť a poďakovať, žiadne extrémne drzé správanie, keď mám "mod D", žena je stále zlatíčko. keď mám "mod S", tak zase je to isté, akurát si všímam viac labky na ženách obliekam sa stále rovnako. roztrhané rifle a tenisky, tričko alebo košeľa, teda ani divá sviňa netuší, čo mám rád

edit: vidíš, si ironická. budeš sa za to pocikávať v noci.
  • 15. júla 2015 20:25:11 CEST
    Pokusim sa napravit svoj strasny hriech a ozivit toto BDSM prachom zapadnute vlakno:)

Mna by zaujimalo, do akej miery si svoje BDSM sukromie strazite pred svojimi blizkymi?

Blizkymi myslim rodicov, deti, bratov, sestry, kamaratov, ktori nie su BDSM ladeni.

Zaujima ma to predovsetkym u ludi, ktorych vztahy su Ds-kove a u ktorych Ds-vztah zasahuje aj do bezneho zivota (i ked len malickostami), nielen za dvere spalne. Predpokladam, ze v sukromi mate zauzivane iste spravanie voci sebe. V pritomnosti Vasich blizkych ho uplne potlacate?

• 15. júla 2015 19:43:26 CEST
    to kvôli tebe, aby si sa tu cítil ako doma
    • 13 posts
    15. júla 2015 19:38:25 CEST
    Jééééj ako pekne ste zasrali daľšie vlákno ničím,,,
    • 13 posts
    15. júla 2015 18:42:54 CEST
    skúsim osloviť teba, aj keď viem, že reagovať nebudeš, lebo zase to bude pre teba nepríjemné. pozri sa na včerajší deň. rovnako dve strany úplne off topic, na ktorých si sa podieľal. nie je ti to trápne akýmkoľvek spôsobom hodnotiť iných, keď robíš sústavne presne to isté? ani yanara, ani kralovna, ani ja sme tu nikdy nikoho neupozornili, že píše mimo tému, ako to robíš ty. a nie, nestačí si alibisticky na záver priznať, že občas to robíš aj ty. robíš to v rovnakej miere ako ostatní, akurát ostatní si to aspoň uvedomujú a neusmerňujú iných.
    • 13 posts
    15. júla 2015 18:26:52 CEST
    Skúsim osloviť teba. Ty ma možno neobviníš z nejakých bočných úmyslov. Prečítal som si posledné 2 strany vašej diskusie. Diskutujete v zásade roumne, všetko by bolo OK, ak by tá diskusia aspoň nejako okrajovo súvisela s témou vlákna. nenašiel som nič čo by sa týkalo "BDSM na Slovensku" . Ja sa občas tiež nechám zatiahnuť do o.t. diskusie ale snažím sa ju presunúť do vlákna k tomu určeného. Je ich niekoľko takých.
  • 15. júla 2015 17:27:59 CEST
    rado sa stalo, dufam ze sa ti to bude pacit
  • 15. júla 2015 17:11:43 CEST
    Dakujem za posunutie dalej:)
  • 15. júla 2015 17:03:30 CEST
    mne tu jeden znamy doporucil dailymale.sk, poznas?

Ja som to zacala citavat a tam sa nasmejem, co ti tam popisu ... co sa tyka ironie a sarkazmu, az mi z nich branica nevladze ...
  • 15. júla 2015 16:42:11 CEST
    aj by som napísal, že yanara je rozumná, len neviem či jej nepoškodím tým. keby áno, tak potom je nerozumná
  • 15. júla 2015 16:37:14 CEST
    Ja som chodiaca ironia a sarkazmus:)

Len takyto styl komunikacie resp. humoru pouzivam len pri ludoch, ktori mu tiez holduju, ale hlavne rozumeju.
  • 15. júla 2015 16:31:02 CEST
    kecanie v ss je úplne iné ako na fóre, lebo každý si pustí do ss len tých ľudí, ktorí sú mu nejakým spôsobom sympatickí a preto ten prejav tam je iný. fórum je miesto, kde sa stretávajú všetci, ss sú len pre pár vyvolených.
  • 15. júla 2015 16:29:14 CEST
    aj ja ako pises tu mam fajn klebetenie cez ss, tiez to mam rada, mam tu zopar znamych a debatujeme skoro denne... na fore sa sem tam paprcim, sem tam nie, sem tam som ironicka...
  • 15. júla 2015 15:48:02 CEST
    ďakujem, som rád, že sme sa zase raz dohodli a dokonca bez hádky snáď to myslíš úprimne, ináč by som bol nútený ti naplácať na riťku
  • 15. júla 2015 15:46:36 CEST
    Ok. Tak konaj verejne blaho i nadalej s cistym vedomim a svedomim:)
  • 15. júla 2015 15:43:50 CEST
    áno, snáď.
  • 15. júla 2015 15:40:03 CEST
    Si presvedceny o tom, ze tvojimi prispevkami tu nepriamo pomahas ludom, ktori su vo verejnych diskusiach pasivni a len ich citaju?
  • 15. júla 2015 15:29:19 CEST
    ale ja mu nepoviem, že je blbec. ja mu budem neustále prízvukovať čo robí. predstav si, že som na fóre o autách a budem neustále nejakému automechanikovi prízvukovať, že nie je odborník, aj to čo robí. nebudem to robiť s cieľom, aby som ublížil jemu, ale aby ľudia si to prečítali a porozmýšľali, či zveria svoje auto do jeho rúk. nechcem mu ublížiť, chcem len aby ľudia videli aj iný pohľad na vec a samozrejme sa rozhodnú sami, lebo mňa by samozrejme tešilo, keby ma niekto povedzme aj nepriamo upozorní komu sa vyhnúť. tu je to podobné. záleží ako sa na to pozeráš. skutočne nechcem nikomu ublížiť, veď ja som tu nepoužil jedinú nadávku na nikoho a koľko som ich schytal ja?

edit: a hádam nikto tu toľkokrát nenapísal ako ja, že sa môžem mýliť, že sám som hrozný a vôbec nie dokonalý.
  • 15. júla 2015 15:24:20 CEST
    Dobre. Mam na teba otazku.

Zoberme si modelovu situaciu:
    Myslis si o niekom, ze je blbec.
    Stale mu (jej) budes opakovat, ze je blbec. Vies, ze tvoje neustale prizvukovanie nic na tom nezmeni.

Preco to robis?

• 15. júla 2015 15:23:53 CEST
    jasné, že sa ideme točiť okolo argumentov, lebo tam kde nie sú, tam chýba rácio a vyhráva hlúposť a to nechceme, že?

ale predstav si, že ťa nechcú napr. v politike, ktorá sa správa korupčne. nebudeš sa tam pchať, aj napriek tomu, že máš pocit, že máš pravdu ty? ja som ješitný hrozne, ja budem