29. júna 2015 15:21:59 CEST
ale veď my sme sa už na túto tému hádali, ale... súhlasím s tebou, že je dôležité, či o tom partner vie. viem, že je veľa prípadov, kedy muž nemôže už ženu uspokojiť, ľúbi ju a "dovolí" jej mať niekoho iného. ja to beriem a chápem, to je v pohode. dokonca je veľmi veľa prípadov takých, kde by som sám nemal problém mať niečo s vydatou ženou, teda nebudem tu písať, že som prototyp morálneho človeka. nie som. ale obaja vieme, že veľakrát sa to robí za chrbtom, zrejme aj tu...
viem, že veľa mužov vo vzťahu dovolí ženám mať subov, akurát neviem ako to berú. viem, že tie dominy im vymávajú hlavu s tým ako si ich vážia, že to by druhý muž neurobil, nedokázal urobiť a dokonca ich postavia úplne nad všetkých ostatných mužov, lebo im dovolia sa realizovať inde.
nechápem to práve preto, lebo keby som ja vo vzťahu alebo ženatý, tak akonáhle mám oficiálne povolenie sa realizovať inde, tak tú ženu považujem za niečo bezcenné, vôbec by som si ju nevážil, bola by to pre mňa len obyčajná handra a nič viac, síce by som jej možno hovoril ako si ju vážim, lebo veď iná žena by to nedokázala. iná normálna žena s hodnotou. snáď budem mať možnosť niekedy pokecať s takým mužom, ktorý má manželku dominu, ktorá sa realizuje inde, aby som to pochopil. ja som hrozne zvedavý stále.