Forums » Nekategorizováno

HACKER-i

• 16. novembra 2016 6:55:04 CET
    Taaaak, ty si ma odhalil ? Stotoznujes sa s majorom Zemanom, alebo skor detektivom Orieskom ? Fuha, tak to mozes skusit odhalit toho hackera, z ktoreho sme vsetci posranY. Pan detektiv Oriesok, odhalte ho, dakujem PRIATELU.
  • 16. novembra 2016 6:52:11 CET
    Ty buď ticho prosím ťa,najprv tu napíšeš príspevok,v ktorom tvrdis ze som dvojmesačný nick,mam papuľu plnú hnoja,som vidlak a neviem čo všetko..ja na to zareagujem,a ty,HRDINA,zmazes svoj príspevok a tvaris sa akoby nič.prepac,v mojich očiach si chudák,co si nevie stáť za slovom.a podliak,ked sa takto chovas.nemam ti viac co povedať
  • 16. novembra 2016 6:48:40 CET
    Napísal som,že česť výnimkám,takže sa to netýka všetkých
  • 16. novembra 2016 2:49:19 CET
    Nikto tu z nich nie posraty, iba nadradeny s antikapitalistom sa radi tvaria mudro a nad vecou...
    • 13 posts
    15. novembra 2016 23:34:46 CET
    niekto kto by bol nejako dosraný z Heckera? Ja som nejako nezaregistroval. Mne tiež poslal moje správy. Viem si ich nájsť aj sám. A celkom som nasratý, že ktokoľvek sa k niečomu (možno teda slabo zaheslovanému) môže dostať. Ale že by mi to nejako trhalo žily a išiel som kvôli tomu nakupovať bitcoiny ...
  • 15. novembra 2016 22:53:02 CET
    Presne tak, Nadradeny, , to je moja reč!

Presne to isté si myslím aj ja... že tí, ktorí sa toho obávajú, by konečne mohli vyrásť z tej svojej detinskosti a uvedomiť si, koľko rokov už majú za sebou a koľko asi tak ešte majú pred sebou... a či im to za to stojí takto sa nezmyselne súžiť.

Sú predsa dospelí, tak už by sa predsa nemali za seba hanbiť ako malé deti!
    Áno, dá sa očakávať, že iné "deti" na nich budú ukazovať prstom... No a? Život je je zrejme príliš krátky na to, aby sa takými daromnicami znepokojovali... Majú len 1 život – ten svoj – tak nech ho žijú tak, ako sami uznajú za vhodné. Podotýkam, že oni sami, nie ich okolie. Za seba im môžem zaželať, nech ho žijú poctivo, čestne a hrdo, aby sa za seba nikdy nemuseli hanbiť.

• 2 posts
    15. novembra 2016 22:43:12 CET
    Ahaaaaaa,toto je tvoja taktika.uz som ťa odhalil.preco si zmazal ten príspevok,co si pred tym napísal???žeby som ťa presne odhadol a hanbis sa???
    Si trápny..a nevolaj ma priateľu..toto svedčí o tvojom charaktere..nezdá sa ti,ze môj príspevok je reakcia na niečo?čo si zmazal
  • 15. novembra 2016 18:17:43 CET
    Priatelu, preco ten agresivny ton, ked ta len slusne ziadam o opravu dvoch hrubiek...
  • 15. novembra 2016 14:38:11 CET
    Aha,takze dvojmesačný nick znamená,že som len teraz objavil internet a objavil svet.že?počuj ty "inteligent" vidlaka mas v nohaviciach,dobre?slama ti trčí z riti,kde sa nechavas znásilňovať.ja sa do teba nenavazam,ty tu na každého utocis,pozri sa do zrkadla a môžeš začať rozprávať.
    Ja len vyjadrujem svoj názor.tak zalez odkiaľ si vyšiel a mne daj pokoj.ja sa tu nemienim stebou hádať vo fóre.na to máš iných "kamarátov" , len som vyjadril svoj názor.a keďže si zaostaly a pre svoju pýchu si nevidiš ďalej ako na špičku nosa,tak sa nevyjadruj k mojmu názoru.
    P.S.: aspoň používam diakritiku,ak vieš čo to je😉
  • 15. novembra 2016 12:37:30 CET
    Kamarat nadradeny, skus si poopravovat tie hrubky, dakujem.
  • 15. novembra 2016 8:57:47 CET
    Všetci ste úplne posrany z toho,ze vás vydierajú.ale čím?jedine hlúposťou daného človeka,ktory si všetko zverejni na internete.
    A druhá vec,ked sa za to hambite a bojíte sa,ze budete odhalený,naco sem chodíte?keď niečo robím,alebo mam rad,tak si za tým stojim a mam u riti,ako sa na mňa pozerajú iní ľudia
    Totálne sprostosti sa riesia v tomto fóre.
    A niektorí,cest výnimkám,si nevedia uvedomiť,ze netreba zverejniť citlivé údaje.
    Keď uz ste taký inteligentní,treba rátať s akýmkoľvek záverom a postaviť sa tomu čelom.a nie hned sťahovať fotky a doma sa triasť
  • 14. novembra 2016 20:49:32 CET
    Budeme v katolickych novinach a zavolaju na nas inkviziciu...
  • 14. novembra 2016 20:14:08 CET
    Sorry, ale toto fórum mi pripadá ako mlátenie prázdnej slamy. Riešite, že kto by to mohol byť, aký trest by mohol dostať, alebo ako ho pomocou "zlých" chlapcov zlikvidovať, ale podstatné je, že tie dáta sú vonku, v nepovolaných rukách a z tých rúk sa už len tak nedostanú - teda vôbec. Čokoľvek už teraz tu zmažeme, je to nepodstatné. Zatiaľ som ale nedostal odpoveď na jednu dôležitú otázku: Akým spôsobom a kde chce (alebo chcú) zverejniť tie naše databázy so všetkými tými diskrétnymi a citlivými údajmi ? V Novom čase ? Na Markíze ? Alebo chcú vypátrať našich blízkych a poslať im to ako román ? Neviem, či som si zle prečítal ten vydieračský mail, ale nejak som sa to tam nedozvedel.
  • 14. novembra 2016 10:10:21 CET
    Každá osoba čo ma mobil,ma zverejnené číslo
    Ty si ho môžeš dať utajiť.staci,ze pridas nejaký inzerát na nejakú inzertnu stranku a už sa objaví v zozname, už ho majú v rôznych call centrách a automaticky sa prida do zoznamu.
  • 14. novembra 2016 9:33:39 CET
    ehm... zistit majitela tel cisla ak nema zverejneny zapis v zozname sa dá ako prosim ta?
  • 14. novembra 2016 2:35:04 CET
    Hackeri nehackeri,netreba si sem dávať inkriminujuce fotky,pokial nechcete aby to o vás iní ľudia vedeli.takisto si sem dávať telefónne čísla,ktore sú úplne ľahko zistiteľné.dnes zistiť majiteľa telefónneho čísla nieje žiadny problém.
    Súkromné správy?nech si prečítajú ak chcú.vsetko čo ide cez internet alebo po kabli je ľahko vystopovatelne.netreba písať mena a osobné údaje.a hackeri si môžu akurat...domyslite si
  • 17. októbra 2016 15:20:16 CEST
    Skús pomalšie. Nestiham.
  • 17. októbra 2016 15:11:02 CEST
    Myslis, ze danovi podvodnici a paseraci z byvaleho ZSSR su lahko manipulovatelni a vysoko zavisli ludia ? Lebo presne toto si napisal vo svojich dvoch postoch. Jj, aby som este nezsbudol na corwinovych obchodnikov so zbranami..... Vsetko slabosi....a skoro som zabudol na obchodnikov s budikmi.
  • 17. októbra 2016 14:38:46 CEST
    Táto stránka pôjde furt, pretože sem chodia vysoko závislí, lahko manipulovateľní ľudia. Nikdy nezanikne, nech by tu došlo k akémukoľvek prehrešku.
  • 17. októbra 2016 13:29:58 CEST
    Je a nie je jeho... toto je portal pre verejnost, a to je zavazok...nie je to samoprezentacna web stranka... ked ju kupoval, co su tak dva roky dozadu, vedel, aku ma historiu a co znamena na bdsm scene... to viem isto, bo som sama prejavila zaujem o jej kupu. Takze ak ju nezvlada, nech ju uvolni na predaj... napriklad.
  • 17. októbra 2016 13:28:34 CEST
    v tom sme zajedno. Na druhej strane je to jeho portal a on si musi sam rozhodnut co sa bude s nim diat. Ci do toho bude tlacit peniaze a cas alebo to necha tak.
  • 17. októbra 2016 13:23:42 CEST
    Ja s tym, co vravite, uplne suhlasim, a vsetko by som aj chapala, kebyze sa tomu ten nestastnik postavi čelom, a nie ako pštros a sľubotechna. Nie je hanba, keď nieco nevyjde, naopak, to je bežné keď sa človek o niečo snaží...
  • 17. októbra 2016 13:10:53 CEST
    don)t feed the troll
    • 5 posts
    17. októbra 2016 12:50:49 CEST
    Ehm, kde som napísal, že sa stýkam s podsvetím?
  • 17. októbra 2016 12:49:45 CEST
    Pokiaľ sa ako píšeš stykas s podsvetím, tak je to nutné, aby si to chytro na niekoho hodil.

Inak, ako sa počítajú percentá? 90%

Táňa si bola na 100% istá, že viem ako vyzerá a spehujem ju v reale.

Pravda je, že dodnes anilen netuším, kto Táňa je.