Forums » Nekategorizováno

CO AK JE UBLIZOVANE PSYCHICKY, TAK AKO SI TO SUBMISIV NEZELA?

• 5. júna 2006 10:42:13 CEST
    Vampirizmus je výmena "duševnej substancie"....a DS mi pride tiez ako dusevna vymena,ked uz to ma byt o uplnej dovere atd.Ale ak jeden nadobudne tzv. vyssiu formu nez len obycajne pan-otrok,najma pre toho jedneho je to dost komplikovane a casto byva nepochopeny zo strany dominanta,ignoruje ho,alebo je vypocuty no v danej situacii nemoze D nic robit a vtedy je to bolest,neporovnatelna s inou.Moja rada snad len:Pozor na to s kym sa zapletiete a treba pocitat s rizikami vztahu.
    • 2 posts
    18. júla 2007 12:58:06 CEST
    Aby sa BDSM vztah nestal destruktivnym musi tam byt prave ta komunikacie ale ta musi prichadzat z oboch stran, neda sa ocakavat ze dominant je jasnovidec a vie vzdy co sa v sub deje ked ten sa nevyjadri.
  • 18. júla 2007 11:34:22 CEST
    Rozdíl mezi skutečným týráním a zneužíváním a BDSM je SSC. BDSM není destruktivní
  • 18. júla 2007 9:36:20 CEST
    V každém vztahu je zapotřebí vzájemné komunikace.Někdy bohužel i přesto nebýváme vyslyšeni.Takový protějšek je u mě jen sobec a od takového vzít nohy na ramena a honem utéct.
  • 17. júla 2007 10:36:45 CEST
    taky vztah nema zmysel, ludia musia spolu hovorit, ale nie len hovorit, lebo to vedia, ale musia aj vzajomne pocuvat a s tym uz mavame problemy :-)
  • 22. októbra 2006 13:53:10 CEST
    zopar krat som uz spominala ze zakladom kazdeho fungujuceho vstahu je komunikacia medzi oboma pratnermi. Myslim tym ozajstna komunikacia nie prestieranie nejakych hoblin na stol. Je pravdou ze casto krat dominantny patner byva natvrdly/la. Myslim ze len tak sa pozbierat a odist od neho by nanho nemalo ziaden vplyv, skor si myslim ze z casu na cas mala priucka nezaskodi!!!
  • 22. októbra 2006 11:42:08 CEST
    KAZOUH:
    A co když to hra není zamiluješ se do holky a ona ti psychicky ubližuje i když na ničem nejste dohodlí, ale tyranizující emocionalita je príma.
  • 11. augusta 2006 13:43:17 CEST
    Vše co se děje kolem SM prostředí a zvlášť v D/s vztahu je založeno na hře, na sexuálních hrátkách. Tj. strany jsou dohodnuti na pravidlech hry. Hra má jistý vývoj ale v rámci dohod a vzájemného poznání. Submisivové poznamenaní masochismem podstupují DOBROVOLNĚ utrpení i někdy praktiky, které by jinak nedělali v rámci DOHODNUTÉHO posouvání mezí. A je to činnost pod dohledem druhého dominantního partnera.
  • 11. augusta 2006 6:31:52 CEST
    Myslím si, že v jakémkoli vztahu dvou lídí( a to nejen D/s , ale i třeba obchodním, či běžném životě) musí existovat nějaká pravidla, čili záleží na "dohodě". A na "dohodu" je potřeba vždy dvou. Neexistuje jednostranná dohoda. Pak je to prachsprostá šikana a ta nemá podle mě s D*s vztahem jako lifestyle ve smyslu tohoto webu vůbec nic společného. Dále viz. Asdareel - zvážit, jestli vůbec takový vztah má pro mne cenu, nebo radši ne... Zejména pak, pokud se jedná o ubližování psychycké. To, jak známo dokáže ublížit daleko víc, než pár ran rákoskou navíc..
  • 9. augusta 2006 18:24:25 CEST
    ve formě SM vztahu (top/bottom)by mělo být opravdu skutečné utrpení, ale regulované znalostí a důvěrou v partnera. Jednou z oblastí je i hledání mezí a posouvání těchto mezí, které ale posunuje dominantní partner, ale musí podle reakcí trpícího vědět, kdy už nemůže dál. Občas i otrok, ve formě kdysi domluvené, může své paní naznačit kam až může zajít a nemusí ale vědět, kdy to přijde. Moment překvapení je třeba pro mne hodně důležitý, vysloveně nemám rád těsně dopředu domluvené scénáře, pak člověk očekává co přijde a je zklamán, když se něčeho nedočká. A to se mi kolikrát stalo u profidomin.
  • 6. júna 2006 22:53:18 CEST
    Pokud se děje popisované a dominant s tím nic nedělá, netouží dělat resp. to nemá nějaký rozumný výhled, submisiv by měl ve vlastním zájmu utéct co nejrychleji - jinak si koleduje tak leda o pořádné problémy v dalších vztazích.
  • 5. júna 2006 19:02:29 CEST
    POkud submisiv ve vztahu začne skutečně trpět (ne trpět v rámci SSC D/s), pak je třeba, aby si se svou Paní (dominantem) promluvil. Pokud komunikace nepovede k žádoucímu výsledku, je na místě zvážit další setrvání ve vztahu.