6. augusta 2006 12:10:32 CEST
Verejny vyprask
Trestana osoba bude 20rocna subinka.Akcia sa uskutocni v mesiaci august, alebo september v okoli Zvolena v prenajatom priestore.Presny datum a hodina sa upresni dodatocne.Zraz ucastnikov na parkovisku pred obchodnym domom METRO vo Zvolene 1 hodinu pred akciou.Cakat sa bude len 15 minut.Nakolko sa jedna o nekomercnu aktivitu ,tak ucastnicky poplatok je len 100-150 SK plateny na mieste,ktory bude pokryvat nutne vydavky(prenajom,minimalne obcerstvenie-kavu,mineralku,telekomunikacne polatky)
Z akcie bude spraveny videozaznam pre moju vlastnu potrebu-NEBUDE distrubuovany medzi ucastnikov.Pokial ucastnici nevyjadria volu byt na videozazname,tak tam ani nebudu.Teraz to hlavne-KTO SA MOZE ZUCASTNIT ako divak?.Nakolko net je plny roznych ,,posukov" a bdsm komunita nie je vynimkou,tak som po dlhsej uvahe rozhodol:
1./ Ludia,alebo priatelia s ktorymi som sa uz osobne stretol(nemyslim akcne,mohlo sa jednat len o obycajny rozhovor)
2./priatelia tychto ludi-uvedenych v bode 1-,pokial si oni myslia ze su dostatocne zrely na takuto akciu.
3./vitane su aj pary(zena-zena,zena-muz,muz-muz),ktorí by svoju vlastnu verejnu ukazku spankingu chceli predviest na mieste.
Upozornenie:bude sa jednat o extremnejsi vyprask,tak akcia nie je vhodna pre osoby, ktorym nerobi dobre pohlad na nejake to ,,jelitko".
Pri tychto akciach je velmi tazko odhadovat dopredu pocet ucastnikov.Idealna ucast je 10-12 osob, maximalny pocet je 30 osob,ale to budeme natlaceni ako sardinky.
Tato akcia je asi prva svojho druhu na Slovensku,pokial siahaju moje vedomosti a vsetko nove ma svoje ,,detske choroby",tak sa dopredu ospravedlnujem,ak nebude na 100% organizacne zvladnuta.
Technicka poznamka:kamerovat a fotit moze len povereny kameraman,ostatne pokusy o vlastny zaznam(aj skrytou kamerou,alebo mobilnym telefonom)su nepripustne.Komu sa podmienky nepacia, kritizovat nemusia moze si spravit vlastnu akciu so svojimi pravidlami.