Forums » Nekategorizováno

verejný výprask

• 6. augusta 2006 12:10:32 CEST
    Verejny vyprask
    Trestana osoba bude 20rocna subinka.Akcia sa uskutocni v mesiaci august, alebo september v okoli Zvolena v prenajatom priestore.Presny datum a hodina sa upresni dodatocne.Zraz ucastnikov na parkovisku pred obchodnym domom METRO vo Zvolene 1 hodinu pred akciou.Cakat sa bude len 15 minut.Nakolko sa jedna o nekomercnu aktivitu ,tak ucastnicky poplatok je len 100-150 SK plateny na mieste,ktory bude pokryvat nutne vydavky(prenajom,minimalne obcerstvenie-kavu,mineralku,telekomunikacne polatky)
    Z akcie bude spraveny videozaznam pre moju vlastnu potrebu-NEBUDE distrubuovany medzi ucastnikov.Pokial ucastnici nevyjadria volu byt na videozazname,tak tam ani nebudu.Teraz to hlavne-KTO SA MOZE ZUCASTNIT ako divak?.Nakolko net je plny roznych ,,posukov" a bdsm komunita nie je vynimkou,tak som po dlhsej uvahe rozhodol:

1./ Ludia,alebo priatelia s ktorymi som sa uz osobne stretol(nemyslim akcne,mohlo sa jednat len o obycajny rozhovor)

2./priatelia tychto ludi-uvedenych v bode 1-,pokial si oni myslia ze su dostatocne zrely na takuto akciu.

3./vitane su aj pary(zena-zena,zena-muz,muz-muz),ktorí by svoju vlastnu verejnu ukazku spankingu chceli predviest na mieste.

Upozornenie:bude sa jednat o extremnejsi vyprask,tak akcia nie je vhodna pre osoby, ktorym nerobi dobre pohlad na nejake to ,,jelitko".
    Pri tychto akciach je velmi tazko odhadovat dopredu pocet ucastnikov.Idealna ucast je 10-12 osob, maximalny pocet je 30 osob,ale to budeme natlaceni ako sardinky.
    Tato akcia je asi prva svojho druhu na Slovensku,pokial siahaju moje vedomosti a vsetko nove ma svoje ,,detske choroby",tak sa dopredu ospravedlnujem,ak nebude na 100% organizacne zvladnuta.
    Technicka poznamka:kamerovat a fotit moze len povereny kameraman,ostatne pokusy o vlastny zaznam(aj skrytou kamerou,alebo mobilnym telefonom)su nepripustne.Komu sa podmienky nepacia, kritizovat nemusia moze si spravit vlastnu akciu so svojimi pravidlami.
  • 3. februára 2009 23:32:11 CET
    bude sa nieco podobne organizovat ? rad by som take nieco podporil mojou ucastou
  • 3. februára 2009 18:39:50 CET
    lalalalaalala
  • 30. januára 2009 19:05:00 CET
    no daakto si tu všima čo le chce a ine si nevšima, ja som neni v šetkych miesnostiach nedavam do nich prispevky len do par. Keby si niekto lepšie všimal tak by videl že su tu ludia ktory su vo viacerich miesnostich ako ja. To vedia ludia na ktorych si myslim čo si to nevšimaju.
  • 30. januára 2009 18:56:05 CET
    To nie su žiadne fantazie, vrav si čo chceš. No keď píšem pravdu, už sa tu niekto oziva. Dakto tu chce mať vždy pravdu.
  • 30. januára 2009 16:56:07 CET
    ach-jaj ,ach -jaj, kam to dospelo moje oblubebene dieta auditko:,, verejný výprask"(((: prosim skuste zaplavovat ine fora a toto nechajte zomriet zabudnutim bez znevazovania somarinami.
    Napriek znechuteniu z citania ma napadlo, ci by nestalo za namahu presvedcit nasu dominantnu zdravotnu poistovnu , aby subjekt:www.domina.sk zaradila do zakladneho planu zdravotnickych poskytovatelov, bolo by to pre nu urcite vyhodne , vsak staci prist na dominu napisat par hluposti a nemusi sa ist k psychiatrovi.:)))
    • 5 posts
    30. januára 2009 16:15:54 CET
    .....samozrejme v tvojej hlave je tolko diskretnosti až, až ......kludne si maj svoje fantazie, len s tím nezamoruj tieto fóra, ....poradím ti, vytvor si jedno fórum a tam si píš čo chceš
    • 5 posts
    30. januára 2009 16:11:04 CET
    a ešte som chcel napisat že vam povedia ženy že ma poznaju, poznaju vštke moje nicky, že si na mňe uživaju. No to sa veľmi ale veľmi myliťe.Oni su diskretne a vedia čo je to diskretnost. O nejakych indiviuaid to tu onich nemôžem povedať, že su diskretne-i. To s nich nevitiahnete.
    • 5 posts
    30. januára 2009 16:08:32 CET
    na čem šlapeš? ......proste sklapni, neotravuj tady život, alebo sa nauč písať tak, aby to malo hlavu a pätu, tie tvoje drísty nikoho nezaujímajú, len tu zaberajú miesto.
    • 5 posts
    30. januára 2009 16:02:21 CET
    adokial ma poznaš? povieš, u ktorej dominy sme sa stretli? Ako som pisal ja ku takej čo za to prachy pita nechodim, určite ti len ku takym dominam. A ja som pri nej - pri ních sam chlap.
    • 5 posts
    30. januára 2009 15:59:57 CET
    ja som to už pisal. nespravnich ludi- žien sa pitaš, ja k takym nejdem čo maju salony, robia to za prachy atd, ale ženy ktore poznam. No neverte si ked nechcete. Je tu takych dost ludi čo si myslia že každu taku pozna ale to sa myliťe. Ako som pisal takych ako ste vi takych nechcu. ja si tu môžem pisať očom len chcem. Dobre tu to forum vytvoreli domnantne dievky vymreli, lebo to malo ktora robi zadarmo len do salonou albebo ku nejekej čo to robi za peniaze chodite. Ktore to robia pre potešenie takych ako vi ste si nezavolaju. Aj vi tu pišete bez mekčenou a čiatok ja aspoň niekdy mekčene napišem a vy vôbec nenapíšete. Tak očom tu kecate, vi mate viac chyb ako ja, ani do prveho ročnika by vas nezobrali. TIe ktore poznam čo to robia, vravia e tie za peniaze su pre ne ubohe, ked to robia za prachy a nie pre že chcu: keby im nijaky neplatil tak by to nerobili. Ked to žena robi ked chce tak si to viac vychutna ako za peniaze. jedna z nich čo ma tresta sedi pri mne a smeje sa na vas.
  • 29. januára 2009 14:15:27 CET
    teda aspon jeho prispevky, normalneho bdsm pozitivneho cloveka napne ked cita jeho grce, pardon - myslienky.
    • 5 posts
    29. januára 2009 13:33:05 CET
    ..a zopakujem to este raz ....neviem o nikom, kto by ta poznal, takze zatial mas opravdu len bujnu fantaziu a kecas tu o hovadinach ....presvedc nas o opaku a dojdi na nejake verejne stretko, ved podla toho co pises, ti nemoze verejnost robit problemy ..inak radsej sklapni, zalez do kuta a neotravuj tu vzduch
    • 5 posts
    29. januára 2009 13:29:18 CET
    nauc sa poriadne citat ..potom zistis, ze islo o tvoje profily tu a na azete ....bohuzial tvoje prispevky clovek musi prejst, ked sa chce prekusat k niecomu normalnemu,pretoze svojimi dristami tu len zahlcujes vsetky fora
    • 5 posts
    29. januára 2009 12:38:00 CET
    to su tu pre niekoho hovadiny, to mi je novinka nevedel som. dik za informaciu. Keď to je pre niekoho hovadina pre niekoho to neni. lepšie sa pozri niesom v každej miesnosti asi v 6 je ich tu aj asi 70 aj viac, čo sadivaš do každej miesnosti aky a kedy som dal prispevok to ta bavi? Koľko hodin straviš pri prezerani miesnosti či som tam nebol, nemaš inu pracu?
  • 28. januára 2009 21:23:54 CET
    (konkretne soutez zvana "PROUZKOVANA" probehlo na srazu BDSM klubu tuto sobotu. bylo to uzasne, ne z toho titulu, ze nase dvojicka az ve finale trojicka vyhrala, ale z toho uhlu pohledu, ze je fajn videt, jak si to dovedou uzit i jine pary. vetsinou, kdyz se takto bavi dom a sub, jeden se koncentruje na toho druheho a nemaji tak sanci videt jakoby "zvenci" jejich vlastni interakci. takze takove pokochani se na pohledu na jinou akcnici dvojici je takovym trosku zrcadlem. krasna zalezitost. diky Anicce za napad. a vsem zucastnenym taktez podekovani, a predevsim nejvetsi dik patri nejmilejsi a nejuzasnejsi subince za jeji vydrz, procitenost, napojeni a tak vubec...
  • 28. januára 2009 20:42:41 CET
    tak .....dobre som sa pobavila.....na tej mini poviedke.....máš bujnú fantáziu....

lebo real je niekde úplne inde.....
  • 28. januára 2009 16:00:23 CET
    inak môžeš kľudne aj do BB :o)bude zase sranda
    • 5 posts
    28. januára 2009 11:22:06 CET
    aspon si uprav profily, tak aby suhlasili na vsetkych strankach, kde sa poflakujes ..a ked sa tak rad verejne predvadzas, tak dojdi niekedy na stretko k zemanovi ....spravime vynimku a dostanes vyprask na kecacom stretku , chodi tam dost dominiek, ktore sa rady na tebe vyburia s bicom v ruke, a myslim, ze aj niektore subinky si na tebe zgustnu .....inak tu potom netrep hovadiny, co vsetko si zazil
    • 6 posts
    28. januára 2009 10:24:35 CET
    no never ked nechceš ked vraviš že su to srostosti nech su to. To su pre teba sprostosty tebe nikdo nenaloži možno len ak zaplatiš, ja platit nemusim ako iny. Nemôžem za to že take nenajdeš ktore to robia bez peniazi, take ako si ty nechcu takych.
  • 27. januára 2009 23:56:34 CET
    • 7 posts
    27. januára 2009 22:13:46 CET
    Ty nie si len úbohý dement,ale totálny psychopat,ušetri nás tých Tvojich sprostostí.
    • 8 posts
    27. januára 2009 21:45:09 CET
    naposledy som dostal vyprask na verejnosti na jednej akcii, jedna kmaratka ma tam doviedla mali babbku jazdu ženy z jedneho nemenovaneho podniku sa stretli ženy nad 40 rokov do veku 65 rokov. bolo žien tak do 70 to je čislo kolko ich tam bolo, bolo ich dost. Boli tak aj moletky, ženy ktore si par dni a jtižden kundu neumyvali, take som musel občasnit inač ma k tomu prinutili. Za to že som tam prišiel bola to babska jezda dostal som poriadny vyprask vyzliekli ma do hola najpr si daktore užili. davali mi vyprasky z hoci cim a kade chceli, skoro sa všetke vystiedali. Ked na mna tak 90% žien vykonalo velku potrebu to som sa mohol v kaviari aj kupat bol som uplne celi od kaviaru rozotreli ho po mne aj do ust mi ho davali nech si pochutnam, a nechali ich na mne uschnut, ked to tak robeli každy den cele dva tižne to som nemusel ist iny do solarka, bol som trocha hnedy ked hovna na mne shnuli, po par dni sa aj ostane pridali. To bolo totalne poniženie.
    • 13 posts
    8. mája 2008 22:43:42 CEST
    V ČR sa občas robia akcie v Prahe, v Brne tzv Elioty, u Lady Charis - pozri "www.ladycharis.estranky.cz" a hlavne na TVRZ-i " www.slunecnitvrz.eu " Hlavne u Charis (tu si hovorí 1sklavin1) a na tvrzi bývajú občas spankingové akcie. Momentálne nie je ale ohlásená žiadna. Treba sledovať ich stránky a osloviť organizátorov, napísať niečo o sebe a nemal by si mať problém sa tam dostať. Na Tvrzi bývajú akcie celovíkendové a spank je tam častý aj mimo spankových zrazov. Stačí?
  • 8. mája 2008 10:40:53 CEST
    Zaujalo ma že píšeš že v čechách sú špecializované spankové zrazy. Nevieš mi poradiť ako by som sa tam mohol prihlásiť prípadne ako to tam prebieha?
  • 8. mája 2008 9:20:49 CEST
    ja som dostal verejny vyprask na dvore domu. Kamaratku som neurobil išli sme na dvor tam ma vyzliekla dala mi bičom po zatku a kopala ma do vajec. Susedia to vydeli a ludia čo išli po ceste. Bol som poniženy že mi dala vyprask pred ludmi. Potom mi obliekla bikiny a musel som byt tak na dvore.