Forums » Nekategorizováno

verejný výprask

• 16. augusta 2006 23:42:22 CEST
    .... ...už čoskoro...
  • 16. augusta 2006 12:10:12 CEST
    avizovana akcia , co je spominana v uvode tohto fora sa uskutocni dna 24.8.2006 vo stvrtok. Zraz na parkovisku pred obchodnym domom Metro vo Zvolene o 16.00 hod
    prosim potencialnych ucastnikov , ktori sa chcu zucastnit ako divaci a predpokladaju ze z vacsej pravdepodobnosti pridu ,ako nepridu, aby ma konataktovali prostrednitctvom SS tu , alebo na pokec azet, v miestnosti 46. Priblizny pocet potrebujem vediet koli rezervacii priestoru. Neodpovedam na dotazy typu ,,kto tam bude a kto nie" pre lacnejsi presun , odporucam spojit sa viaceri do jedneho auta, ale to si uz vybavte medzi sebou.
  • 15. augusta 2006 21:08:34 CEST
    Bojíš se? Takový výprask dostává každá druhá jihomoravská holka na velikonoce a taky věřejně tak před 5-20 kluky a to už od 16 let. Že mají jelita je jasny, přece to taky vydržíš ne? Já si po velikonocích teda 3 dny nesednu. Neboj se nikdo tě neukousne, no budeš sebou asi hezky házet a hezky sde kroutit a vřískat. Podívaná to bude.
    • 8 posts
    15. augusta 2006 11:05:28 CEST
    Profesor nepoznáme sa, ale akcia vyzerá súper a ak by bolo málo členov daj mi vedieť - vážne.
  • 13. augusta 2006 14:55:26 CEST
    Držím aktérům pěstičky, ať se vše vydaří dle jejich přání a ani jeden z nich nelituje - ba naopak, ať je to v mnohém obohatí (třeba i k opakování? :-) )
  • 13. augusta 2006 12:51:32 CEST
    Bude to veľká bitka, ale čo už mi ostáva? Podriadim sa teda. Som si vedomá, že som bola protivná a zlá a toto som si zaslúžila. Súhlasím teda s verejnou bitkou, fňuk.
    A zadok si už pripravujem!
  • 11. augusta 2006 21:08:30 CEST
    K tym pozvaniam
    nikoho zvlast pozyvat nebudeme, nikdy som sa nevyhybal stretnutiam s osobami , ktore mali dost blizko k Bdsm,a dost casto som cestoval od zapadu po vychod republiky , v minulosti aj v CR , takze kto mal zaujem sa so mnou skontaktovat tak spravil uz davnejsie, cize si myslim ze splnit bod c.1 nie je nemozne , ale pre kazdy pripad je tam uvedeny aj bod 2, a milo by mi prekvapili ucastnici ktori by chceli splnit aj bod c.3.
    Sami si musite vsak uvedomit , ci takato akcia nebude pre Vas skor ujmou na dusi , ako prinosom . V minulosti asi 2-3 roky naspat , som robil nieco podobne u mna , aj ked ineho druhu a rozsahu , a jeden ucastnik musel sam dobrovolne odist po 10 minutach , co to psychicky nezvladol.
    Presny datum a hodina akcie bude uverejnena v tomto fore minimalne 5 dni vopred.
    • 2 posts
    11. augusta 2006 19:49:32 CEST
    no tak toto je velmi zaujimavy napad ... za Domina.sk mozem len vyjadrit prianie nech to vyde tak ako si to usporiadatelia predstavuju a nech si to aktery uziju :)))

polozim otazku co si myslite hlavne usporiadatelia akcie nemala by chybat Domina.sk na podobnych akciach a pripadne o tom podavat reportaze ?
  • 10. augusta 2006 11:31:08 CEST
    tak tomuto hovorím kuráž, tiež som už mal submisívne skupinové fantázie na verejnosti a niektoré si splnil (na nudaplaži) aj keď v tomto pripade ide o privat
    ale predviesť sa uplne cudzím luďom chce dávku odvahy, ale práve to je na tom to najzvrušujucejšie, vlastná predstava o tom čo im asi chodí po mysli a pritom byť vydaný na milosť a nemilosť - hneď by som s tebou menil
  • 10. augusta 2006 10:52:34 CEST
    Profesor, tak kedy a kde to bude?Radi by sme to aj viacery vedeli a prisli sa pozriet.Daj info.
    • 2 posts
    10. augusta 2006 1:18:21 CEST
    ...rad by som sa podujatia zúčastnil so svojou pani, bolo by to možné? sluha
  • 9. augusta 2006 17:54:47 CEST
    Sa všetci vytešujete na môj verejný výprask, čooo? Fuuuj, to sa budem hanbiť ako pes. Ukázať cudzím holý zadok aj fuňu. A nikto so mnou nesúcití!!! Isté je, že budem zlá ako 100 čertov!!! Viď moje foto a každý si domyslí, aká som diablica.
    • 5 posts
    9. augusta 2006 12:12:18 CEST
    Dúfam,že to bude v termíne, kedy sa už vrátim z Čiech.
  • 8. augusta 2006 13:18:10 CEST
    Mozem sa zucastnit?
  • 8. augusta 2006 0:58:14 CEST
    I já ti držím pěsti. Ať se akce vydaří a radost z výsledku mají obě strany
  • 7. augusta 2006 18:19:26 CEST
    Ani niet k tomu co dodat akurat len tolko aby ti to vyslo.A aby nenastali nejake problemy okolo toho
  • 6. augusta 2006 15:52:51 CEST
    Cau som pozvany
  • 6. augusta 2006 13:48:20 CEST
    Držím palce, nech sa akcia vydarí. Asi nemusím hovoriť, že si ma veľmi milo prekvapil