Forums » Nekategorizováno

BEZ CHLUPŮ

• 13. februára 2010 13:18:05 CET
    na vzajomne holenie intimnych partii, treba velmi vela dovery...i ked nepovazujem jazvy za chyby krasy a zvlast u muzov:)
  • 13. februára 2010 8:55:24 CET
    Práve o tom sú kompromisy, ako si napísala v inom príspevku, ak je vo vzťahu ešte stále láska.
    Keď som vycítil na partnerke, že veľmi zatúžila po zmene, uplné vyholenie som rád podstúpil, ale nesmie sa to prehánať často :)
    Predsa len to ide ľahšie, ak aj mne pocit vyholenia prináša potešenie. Už len také vzájomné vyholenie intímnych partii pod sprchou obom vždy prinieslo veľmi príjemný pocit.
  • 13. februára 2010 0:57:01 CET
    osobne preferujem bez svetrika a ani ovulacia mi nesposobuje iny nazor na vec...skor mozem hovorit o tolerancii a akceptacii ochlpenia v pripadoch kedy muz je zarasteny a nie svojim pricinenim az po"usi"
  • 12. februára 2010 21:42:54 CET
    Chlpy nie su až tak celkom na zahodenie, kedže počas ovulácie besniete po zarastených drsňákoch ktorý sa nevedia dočkať až z vás strhnú šaty, zatiaľ čo po zvyšok cyklu vám šepká nežné slovíčka do uška pestovaný adonis.
    Úplné vyholenie po nejakej dobe totálneho zarastenia je príjemná zmena a oživenie, najmä na začiatku leta, pred prvou navštevou nudapláže, kde priznajme si, podľa poslednej modnej vlny, svetrík sa nenosí
  • 12. februára 2010 20:50:04 CET
    ale je pravda, ze lepsie sa lize ci fajci ustrojenstvo, ked nemusis kazdu minutu vytahovat chlpy z ust...
  • 12. februára 2010 20:47:06 CET
    ta je citliva aj po dobrom peelingu
  • 12. februára 2010 20:41:56 CET
    Je tu však ešte jeden faktor, pokožka bez chlpov je akosi inak citlivejšia na dotyk, pohladenie, ako pre dotýkaného tak aj pre dotýkajúcu.
  • 12. februára 2010 20:21:13 CET
    preco si holia ludia chlpy???lebo tak strasne si chcu dokazat, ze medzi nimi a zvieratami je aspon nejaky rozdiel, este ze matka priroda to zariadila tak, ze urcite miesta sa holia dost obtiazne, hahaha
    • 2 posts
    12. februára 2010 10:13:06 CET
    Skor by som povedala ze nie si schopny odoslat vlastny prispevok lebo ja prispevky nemazem a ked ich zmazem tak sa prihlasim a nikto iny to spravit nemoze.
  • 12. februára 2010 3:22:19 CET
    k adminovy mas asi blizsi styk, hehehe... tak ma maze, ale, tak aby si neplakala moc - nic ti nato nejdem viac odpisovat :-)
  • 12. februára 2010 1:07:09 CET
    nie, pochopili sme, ze vo vlasoch to nieje,ale ze to je v tej sedej kore mozgovej, ktora tebe tak velmi chyba
  • 11. februára 2010 21:04:54 CET
    lenze napr v starovekom egypte si aj zeny holili hlavy a niektore z nich to dotiahli celkom daleko ( napr Kleopatra Nefertiti atd... ) - preco ste s tym teda prestali co uz sa vam to nelubi ?
  • 2. februára 2010 12:06:25 CET
    ....pretože veľa chlapov veri rozprávke "dhé vlasy, krátky rozum" ....ale chlapci smola, vlasy a rozum sú dve rozličné veci
  • 2. februára 2010 2:47:24 CET
    Ak vychadzame s predpokladu ze clovek sa stara o svoje priority a vezmeme do uvahy fakt ze - holenie sa je starostlivost - pak by bolo zaujimave polozit si otazku, preco si vela chlapov holi hlavu ale takmer ziadna zena hm ?
  • 2. februára 2010 1:59:35 CET
    s chlpamy alebo bez nich, nie je to jedno, za par rokov budu moznosti, ze ak budes chciet budes ako ludoop zachlpeny alebo budes ako babetko - holobriadok, staci si len vybrat. Ja si myslim, ze kazdemu ako pasuje nech si robi na tele co chce, a ak chce moze sa s tym aj pochválit, nech verejnosť posúdi sama...
  • 1. februára 2010 15:45:48 CET
    Táto téma už trochu zapadla a odstránenie chlpkov nemusí vždy súvisieť priamo s BDSM.
    S ktorými technikami máte najlepšie skúsenosti ( vosk alebo depilačný strojček ) mám skúsenosť len zo žiletkou a momentálne s malým elektrickým zastrihavačom. Na malé úpravy, najmä v intímnej oblasti v pohode, ale nie na celé telo, navyše chlpky rýchlo dorastajú.
    • 5 posts
    29. júla 2008 12:07:11 CEST
    privítal by som v tomto fóre skúsenosti s jednotlivými technikami - holenie, vosk, laser - na ktorých miestach sa vám ktorá technika osvedčila najviac.
  • 25. mája 2007 22:43:00 CEST
    :D
  • 25. mája 2007 21:19:25 CEST
    No končně nějaký pokrok, už aspoň s Dámami souhlasíš.
  • 25. mája 2007 18:07:59 CEST
    vravte si čo chcelte, je to pravda
    • 2 posts
    25. mája 2007 10:42:26 CEST
    zial obrana proti kecajucim detom neexistuje :-)))
  • 25. mája 2007 10:12:18 CEST
    ,superman sssuuubbb všechno ví,všechno zná,ale ve skutečnosti si jen krátí dlouhou chvílku nesmyslnýma kecama.Touží po obdivu nebo jen provokuje....
    • 2 posts
    25. mája 2007 8:30:20 CEST
    mam pocit ze sssuuubbb ma pocit ze on ako subik je predsa covela viac ako nejaky homosexual hoci obidvoje je sexualna mensina a nejaka tolerancia by sa zisla. Ale ked niekto Nevie byt tolerantny k svojmu okoliu neviem ako by chcel aby okolie bolo tolerantne k nemu.
  • 25. mája 2007 7:07:43 CEST
    Ať tak nebo tak, s holením těla to nemusí souviset :-))
  • 24. mája 2007 22:47:27 CEST
    já osobně si pod pojmem buzerant představuji člověka který má neustálou potřebu někoho komandovat