30. novembra 2010 16:49:40 CET
Peter,
ja si samozrejme vazim, ze sa uskutocnuju taketo stretnutia a rad sa spoznam s kazdym, bez ohladu na vek, a rad pokecam o BDSM tematike a aj o vsetkom moznom.
Ale je pravda, ze mojim hlavnym cielom je najst si dominu v mojom veku, a myslel som si, ze prave taketo stretko mi k tomu pomoze. Ja viem, ze sa tam priamo po minute konverzacie nedohaduje spolocne stretnutie, ale predpokladal som, ze prave tato cesta mi umozni s niekym takym sa zoznamit, spoznat sa, a v pripade vzajomnych sympatii a spolocnych predstav, napokon BDSM stretnutie aj uskutocnit. Preto som sa len chcel informovat, ake vekove kategorie tam zhruba chodia, aby som vopred vedel, ci je vobec realna sanca tam nejaku dominu aj na castejsie stretavanie spoznat.
Co tu tak sledujem profily, tak vacsina ludi ma 30 a viac rokov. A ak su na stretku tiez len tridsiatnici a vyssie, tak by mi to stretnutie bez urazky vela nedalo, a naopak. Alebo sa mylim?
corwin11,
preco ten sarkazmus?:) A samozrejme, ze je to o uplne normalnom kecani o BDSM, uvedomujem si to. Ale taktiez je to zoznamka, alebo mi chces povedat, ze sa nikto nikdy na zaklade takehoto stretnutia v buducnosti nedohodol na akcneni?