Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Košiciach

• 12. decembra 2010 9:43:26 CET
    presne tak, dík že si to vystihol ...
  • 11. decembra 2010 18:04:36 CET
    stretko bolo super.....príjemní ludia, zabava, varené vínko a aj sme niečo zjedli.....spríjemnenie predvianočného zhonu.....
  • 11. decembra 2010 16:25:51 CET
  • 11. decembra 2010 16:20:19 CET
    Ahojte. Nedá mi to nereagovať. Je velmi nepekné, keď sa tu vo fóre vypytujete čo sa deje na stretku, kto tam chodí, ako to prebieha, aká je tam veková hranica, o čom sa tam kecá atď. a nakoniec aj tak neprídete. Máte spústu otázok a nemáte odvahu sa dostaviť a len tak pokecať. niečo popiť. To si myslíte, že hned sa na vás všetci vrhnú a budu vypytovať ? Tak ste na omyle, jasné, že po čase prídu aj tieto otázky. Len si však musíte uvedomiť, že prví krok je vaše ODHODLANIE niečo nové stretnúť. Viete nestačí len večer sa vypytovat a honiť si pri tom alebo sa palcovať. Samozrejme česť vynimkám. Skúste urobiť ten prví krok ...... Jednoducho si sadnite do auta, na električku, autobus, alebo prídte pešo. prosííím zamyslíte sa trošku nad tým. Ďakujem
    • 7 posts
    8. decembra 2010 11:11:17 CET
    Ja viem ze to nebola domina, to bola len taka poznamka ze na ake cudo som natrafil. Ale na skusenu dominantnu zenu ktora to robi preto ze ju to proste bavi som zatial nenatrafil (osobne)
  • 7. decembra 2010 0:31:24 CET
    ...ok stretko je pred TESCOM a kam sa potom ide?
    • 0 posts
    6. decembra 2010 22:23:06 CET
    prepáč...ale musím reagovať ...to čo sa ti ponúklo nebola Domina...Domina sa neponúka a už vôbec nie na masáž tela s vyvrcholením za 40-50 euro..
  • 6. decembra 2010 14:11:12 CET
    Ako aj minulý rok, spravime tohtoročné sviatočné stretnutie na Vianočných trhoch v Košiciach. Stretnutie v piatok 10.12.2010 od 18.00 pred Starým TESCOM na Hlavnej.
  • 6. decembra 2010 14:05:43 CET
    Priatelu, prid a uvidiš ... Chodia rozny ludia v roznom veku a ja niako učasť neovplyvnujem. Kto pride je tam ... Debaty či tam chodi ten alebo taka, su upne mimo zmysel. Ak si hladaš 23 ročnu dominu štihlu dlhonohu blondinku, tak si daj inzerat. A dlho čakaj ...
    • 7 posts
    3. decembra 2010 9:45:32 CET
    Cavte, mne sa akurat vcera ponukla jedna domina (24r) ze pol hodiny sa mi bude venovat ak jej dam 50€... Trochu som s nou kecal a nakoniec mi ponukla masaz tela s vyvrcholenim za 40€... Tak aj taketo su dominy... Viem ze som OT, ale potreboval som sa pochvalit, ked ste to tu uz takto zacali...
    • 13 posts
    1. decembra 2010 21:32:27 CET
    Hlavne si ujasni čo hľadáš. Ak dominu, tak by ti nemalo vadiť ak bude staršia. Mladé skutočné dominy sa vyskytujú ozaj výnimočne a pravdepodobne nehľadajú teba (neber to osobne, možno že hej). Ak hľadáš babu na vzťah (dominantnú)tak ju hľadaj všade a trpezlivo
  • 1. decembra 2010 19:15:01 CET
    corwin11,

ja som to predsa nemyslel az takto doslovne, ze tam musi prist nejaka mlada domina. Len som sa praveze chcel informovat, ci tam aspon sem tam nejaka taka pride, alebo ci je to len o vyrazne starsich ludoch. Ak ano, tak ja ako 22 rocny by som sa tam citil asi trosku blbo:)
    A tym, ze by mi to nic nedalo som narazal len na to, ze ak tam chodia len starsi ludia, tak by pre mna neexistovala ziadna sanca, ze sa tam zoznamim s potencionalnou dominou, co je mojim hlavnym cielom:)
    Co sa tyka pokecania, tak by mi to samozrejme urcite nieco dalo.

Leon, corwin11,

s tymi zlatokopkami mate pravdu. Tych je tu naozaj viac nez dost. Uz velmi vela krat som sa cez internet nadejne dohadoval na stretnuti, ale vzdy to stroskotalo na peniazoch. Nieze by tie sumy boli giganticke, ale ide tu aj o princip. Uz to nieje ono, ak to holka robi len pre paniaze. Pre mna je dolezite aby to holku aj bavilo, a nepozerala sa na mna len ako na zdroj zarobku. Niektore zvyknu argumentovat, ze za to sice beru peniaze ale ze ich to aj bavi. No akonahle sa ich opytam, preco sa nechcu zabavit zadarmo, tak potom uz mlcia:)
    • 13 posts
    1. decembra 2010 8:00:15 CET
    niektoré sú hoodne kreatívne a prechádzajú vývojom. Minule som bol na stránke jednej profidominy ktorú som rok predtým viazal ako subinku. Ponuka len vyrovnáva dopyt. Byť dominou je o dosť výnosnejšie. Asi.
    • 5 posts
    30. novembra 2010 22:51:06 CET
    ..mal si napisat, ze realnych domin ..zlatokopiek vo veku 22 a menej, co sa tvaria ako dominy, tych tu na nete najdes habadej :-)
    • 13 posts
    30. novembra 2010 22:39:17 CET
    Asi by ti to fakt veľa nedalo. Výskyt domín vo veku 22 rokov je ozaj dosť veľká vzácnosť a nielen na stretkách v Košiciach.
    • 5 posts
    30. novembra 2010 17:34:50 CET
    sarkazmus je na mieste ...nie si prvy co sa takto pyta na roznych forach tu na Domine. Poviem to inak, ....ked tam chces ist s tym, ze pokial tam nebude 22 rocna a mladsia domina, nema to ani cenu, tak hej, potom tam naozaj vobec nechod, nik ti nemoze zarucit, ze tam taka dojde. ..Inak by ma fakt zaujimalo a pocitam, ze nielen mna, z akeho dovodu by ti stretnutie a pokecanie si zo starsimi nic nedalo?
    • 5 posts
    30. novembra 2010 16:49:40 CET
    Peter,

ja si samozrejme vazim, ze sa uskutocnuju taketo stretnutia a rad sa spoznam s kazdym, bez ohladu na vek, a rad pokecam o BDSM tematike a aj o vsetkom moznom.

Ale je pravda, ze mojim hlavnym cielom je najst si dominu v mojom veku, a myslel som si, ze prave taketo stretko mi k tomu pomoze. Ja viem, ze sa tam priamo po minute konverzacie nedohaduje spolocne stretnutie, ale predpokladal som, ze prave tato cesta mi umozni s niekym takym sa zoznamit, spoznat sa, a v pripade vzajomnych sympatii a spolocnych predstav, napokon BDSM stretnutie aj uskutocnit. Preto som sa len chcel informovat, ake vekove kategorie tam zhruba chodia, aby som vopred vedel, ci je vobec realna sanca tam nejaku dominu aj na castejsie stretavanie spoznat.

Co tu tak sledujem profily, tak vacsina ludi ma 30 a viac rokov. A ak su na stretku tiez len tridsiatnici a vyssie, tak by mi to stretnutie bez urazky vela nedalo, a naopak. Alebo sa mylim?

corwin11,

preco ten sarkazmus?:) A samozrejme, ze je to o uplne normalnom kecani o BDSM, uvedomujem si to. Ale taktiez je to zoznamka, alebo mi chces povedat, ze sa nikto nikdy na zaklade takehoto stretnutia v buducnosti nedohodol na akcneni?
    • 5 posts
    30. novembra 2010 10:44:10 CET
    ..asi ta zklamem, ale uz som to v jednom fore pisal, ...nie, na tych stretkach nestoji v rade mlade dominy a necakaju na teba az tam milostivo prides ty. Je to stretnutie pre ludi co maju radi BDSM a chteji sa porozpravat ....nieje to ani zoznamka a ani swingers party, ked chces nieco take, tak to musis ist na ine stranky.
  • 30. novembra 2010 10:30:25 CET
    no neviem ale ta Tvoja otazka mi hovori asi tolko "ak tam chodia tak pridem a ak nie tak ma to nezaujima" ale ked bude ku tomu kazdy pristupovat tymto sposobom tak to budu vzdy zrazy ludi co sa uz dlho poznaju a nepride nikto novy. A v tom momente stracaju tieto zrazy opodstatnenie lebo ludia co sa dlho poznaju maju na seba telefon a vedia si to obvolat a nemusia take stretko prezentovat na nete.
    • 7 posts
    30. novembra 2010 10:14:14 CET
    Nizsie bolo uvedene:

"Pre všetkych záujemcov o stretnutia v Ke...

Stretnutia su organizovane ako verejne, to znamena že tam može prist ktokolvek. Vzhladom k tomu je aj priebeh takychto stretnuti skor verejny a nedeje sa tam žiadne "akčnenie". Tieto stretnutia maju služiť na vzajomne spoznanie, prijemny rozhovor alebo aj prezentáciu vlastných nazorov, napadov. Veľmi dobrým spestrením je aj prezentácia vlastných pomocok, a navodov ako si čo zhotoviť. Na stretnutiach sa da objednat aspon základne kožene vybavenie a ine pomocky od ludí ktorý ich vyrábaju."

Vzajomne spoznanie a zoznamka (zoznamenie sa) je podla mna to iste. Takze skusim to este raz, chodia na tieto stretnutia aj mlade dievcata napr. od 18r do 25r? Dik.
    • 7 posts
    30. novembra 2010 9:33:29 CET
    Stretko nie je zoznamka,prečítaj si toto forum poriadne,prípadne podobné a pochopíš.
  • 30. novembra 2010 0:21:13 CET
    Caute, chcem sa opytat kedy bude dalsie stretko v KE a taktiez ma zaujima, ci na stretko chodia aj mlade dievcata. Som 22 rocny subik a hladam si rovnako staru, alebo mladsiu dominu, je mozne ze na stretku taku najdem?:)
  • 13. novembra 2010 13:21:31 CET
    Vytvoril som forum zrazy, pripravovane akcie prosim piste aj do toho fora, bude to miesto kde budu uvadzane vsetky zrazy na Slovensku a tym padom netreba prehladavat viac for koli tomu aby sa akcie neprekryvali
  • 13. novembra 2010 1:23:37 CET
    Ahojte, veľmi ľutujem, nestihol som prísť, kedy bude ďalšie stretko????
    Martin
  • 12. novembra 2010 12:20:59 CET
    Dalšie stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach bude v piatok 12.11. 2010 od 19.00 hod. v saloniku restaurácie "u Billa" na Hlavnej ulici 117.