stretko prebehlo celkom v pohode, zase sme sa stretli tí skalní, ktorí v KE udržujú ten povestný jaskynný oheň......a ja som si kúpila pekné dutky od našeho majstra....presne podla mojich predstáv....
este som na niakom podobnom stretku nebol ale velmi by som chel...
som sub milujem trampling. chel by som sa opytak ako mozem prist obleceny? alebo co sa tam zvycajne robi.
Pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach bude v piatok 14. 9. 2007 od 19.00 hod.v saloniku (1.poschodie) pizzerie " u Požiarnika", Požiarnická 2/A.
Pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach bude v piatok 18. 5. 2007 od 19.00 hod.v saloniku restaurácie "u Billa" na Hlavnej ulici 117. Viac informácií na [email protected]
Pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach bude v piatok 20. 4. 2007 od 19.00 hod.v saloniku restaurácie "u Billa" na Hlavnej ulici 117. Viac informácií na [email protected]
8.12.2006 - Pravidelné stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach sa bude konať od 19.00 v priestoroch byvaleho Varšan caffé (terajsia KAVIARNICKA) na Hradbovej ulici.
Dalšie pravidelné stretnutie bude 13.10.2006 od 19.00 v saloniku pivárne Vaznica na Rooseveltovej ulici. viac informácií na www.bdsm.szm.sk alebo [email protected]
Nejde niekto na DEEP PURPLE v sobotu 7.10? Ja idem a ak má niekto chuť si predtým pokecať niekde v okolí STEEL arény budem rád. Do Košíc chodím veľmi veľmi zriedka a tak sa na vaše sretká nedostanem. Môžete napísať prípadne do pošty a vymeníme si telefóny, alebo naíšte o ktorej kde. Purple začínajú o 20:00
Dalšie pravidelné stretnutie bude 13.10.2006 od 19.00 v saloniku pivárne Vaznica na Rooseveltovej ulici. viac informácií na www.bdsm.szm.sk alebo [email protected]