Forums » Nekategorizováno

Sluha, otrok dominantního smíšeného páru

• 1. októbra 2006 13:42:43 CEST
    Nemáte někdo zkušenosti se službou dom. páru? Velmi by mě vzrušovalo být otrokem muži i ženě zároveň. Nevíte o nějaký stránkách s touto tematikou?
  • 24. júla 2007 12:53:24 CEST
    kolko ludi, tolko chuti...alebo inak povedane...kazdy podla svojho gusta

• 24. júla 2007 9:35:53 CEST
    Ano, souhlasím že služba páru je náročnější. Ale domnívám se, že takový pár má stejně promyšlené co od svého otroka či otrokyně požaduje. Ale tak samo to má i samotný dominantní jedinec, at už muž či žena. Takže spíše jde o to, jestli submisivní jedinec respektuje smíšený pár, nebo k ds nesnese vedle dominy chlapa. Já osobně, jak jsem již psal upřednostňuji pár dvou lesbiček, nebo bisexuálek. Ale je to pouze věc mé psychiky.
  • 21. júla 2007 1:38:05 CEST
    malo by to byt z mojho hetero pohladu skor tak, ze Panej milenec jej z lasky k nej trpi taky luxus ako mat vlastneho otroka..tym ze jej to trpi ma z toho aj on vyhody ale nie poziadavky na otroka..to sa mi prieci..mozno ked je bi otrok.. (?)
  • 20. júla 2007 8:47:05 CEST

sluzba dom. paru

myslim, ze taka sluzba je ovela narocnejsia ako sluzba len u dominy.
    dve osoby s roznymi naladami, poziadavkami,...
  • 20. júla 2007 0:44:57 CEST
    z take nema poteseni ani moneyslave ver mi.. domina musi vedet o cem to je..musi si vzta umet pestovat a manipulovat nekoho s takovym potencialem..protoze i u neho nejakej ten pud sebezachovy taky funguje ..a ja ziju v Praze a neco o tech ceskych Dominach uz vim..na Slovensku je toho v porovnani s CR jako safranu
  • 19. júla 2007 9:22:00 CEST
    koukám žes typ "monyslave" Tak to asi nějakou rádoby dominu lapíš Podle mne DS vztah není o tom, abys odevzdával vše jako oslíček co se otřepe, ale je pravdou že finančních domin je celé moře a to i u nás v česku. Nevím jaká je situace na Slovensku.
  • 19. júla 2007 0:26:58 CEST
    a bolo to aj Discopribehu II
    http://www.youtube.com/watch?v=j-e6Uo-U6Ws

nakupit podla vyberu Panej a potom posluhovat v spalni a nakoniec ist do prace zarabat poniaze na dovolenku pre Pani a Jej milenca..
  • 17. júla 2007 10:49:52 CEST
    Anteone, velmi zajímavé téma. Myslím že se může chytit. To co píšeš podle mě souvisí třeba i s tvou, nebo kohokoliv jiného, sexuální orientací. Možná se mýlím. Já jsem čistě heterosexuál, i když se mi líbí sloužit v dámském spodním prádle, sukýnce, zástěrce či šatičkách. Nejsem ani trans, ani bi. Jen se mi to líbí, jako doplněk k atmosféře, k mému psychickému uspokojení v dané situaci. To jistě nahrává být "děvkou" jak pro dominantní ženu, ale tak i dominanta. Když je takový pár, kterému bych mohl sloužit. Já to však tak necítím, a je pravdou že kombinací a variant služby páru může být nespočet a vše je otázkou osobního přístupu a dohody takové trojice.
    Já osobně bych taky rád sloužil páru. A to dvěma dívkám, bisexuálkám, nejlépe lesbičkám, které si dokáží "vychutnat" submisivního muže jako služku, otroka, i svou "děvku". Muži je nepřitahují a tak pro ně s jejich přirozenou dominancí, tedy řekněme aspoň jedné z nich, by služba takovému páru dvou lesbických dívek a žen byla pro mě osobně služba v ráji.
  • 17. júla 2007 10:37:51 CEST
    no rozhodne je to velmi zaujimava predstava a mylsienka
  • 1. októbra 2006 18:27:25 CEST
    www.cuckoldmenow.com