17. júla 2007 10:49:52 CEST
Anteone, velmi zajímavé téma. Myslím že se může chytit. To co píšeš podle mě souvisí třeba i s tvou, nebo kohokoliv jiného, sexuální orientací. Možná se mýlím. Já jsem čistě heterosexuál, i když se mi líbí sloužit v dámském spodním prádle, sukýnce, zástěrce či šatičkách. Nejsem ani trans, ani bi. Jen se mi to líbí, jako doplněk k atmosféře, k mému psychickému uspokojení v dané situaci. To jistě nahrává být "děvkou" jak pro dominantní ženu, ale tak i dominanta. Když je takový pár, kterému bych mohl sloužit. Já to však tak necítím, a je pravdou že kombinací a variant služby páru může být nespočet a vše je otázkou osobního přístupu a dohody takové trojice.
Já osobně bych taky rád sloužil páru. A to dvěma dívkám, bisexuálkám, nejlépe lesbičkám, které si dokáží "vychutnat" submisivního muže jako služku, otroka, i svou "děvku". Muži je nepřitahují a tak pro ně s jejich přirozenou dominancí, tedy řekněme aspoň jedné z nich, by služba takovému páru dvou lesbických dívek a žen byla pro mě osobně služba v ráji.